Ertesi gün hapıyla gebe kalan var mı

milena4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
6
1
1
29
Ovülasyon tarihinde 2 gün üst üste birliktelik olup ilişkiden 4 gün sonra ertesi gün hapı aldım adet tarihime daha var doktora gittim test negatif çıksa da emin olamayız adetin gecikmesini beklemeliyiz dedi ama yine de korkuyorum akıntım arttı böyle bi şey yaşayan var mı gebelik olabilir mi?

Olabilir niye olamasın. 2.gün koruma oranı %75'e düşüyor siz 4.gün almışsınız, fifty fifty şu an risk.

Ertesi gün hapı ilişkiden 2 gün sonra alındığında gebeliği önleme başarısı %75 oluyor. Siz 4 gün sonra aldığınızda göre %50 civarlarında herhalde düşüyor baya. Hormonlarınızı da bozacağı için adetinizin gecikme olasılığı yüksek yani gecikince hemen hamileyim diye düşünmeyin ilişkiden yaklaşık 17-18 gün sonra kan testi verirseniz net sonuç alırsınız

Ertesi gün hapı ilişkiden 2 gün sonra alındığında gebeliği önleme başarısı %75 oluyor. Siz 4 gün sonra aldığınızda göre %50 civarlarında herhalde düşüyor baya. Hormonlarınızı da bozacağı için adetinizin gecikme olasılığı yüksek yani gecikince hemen hamileyim diye düşünmeyin ilişkiden yaklaşık 17-18 gün sonra kan testi verirseniz net sonuç alırsınız
Beklemek çok stresli ya

Back
X