Ertesi gunu hapindan sonra adetim iki gün sürdü

gamzealagoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
11
2
1
25
Arkadaşlar kasımın 2 sinde iliskim oldu ama icime bosalmadi ertesi gunu hapi kulandim iki gunde uzerine adet sökücü kulandim korktugum icin ve adet gunumde adet oldum ama normalde adetim uzun surerdi 6 gun falan simdi iki gun surdu ve bitti bunlardan once hep test yaptim bise çıkmadı iliskiden sonra ve 1 hafta sonrada test yaptim yine bise cikmadi ve son kez yarin yapacam karnima arada bi agri giriyor afedersiniz ama isalde var sizce hamilemiyimdir bide özel bölgemde kaşıntı oluyor ara sıra yardımcı olursaniz sevinirim cok korkuyorum

Arkadaşlar kasımın 2 sinde iliskim oldu ama icime bosalmadi ertesi gunu hapi kulandim iki gunde uzerine adet sökücü kulandim korktugum icin ve adet gunumde adet oldum ama normalde adetim uzun surerdi 6 gun falan simdi iki gun surdu ve bitti bunlardan once hep test yaptim bise çıkmadı iliskiden sonra ve 1 hafta sonrada test yaptim yine bise cikmadi ve son kez yarin yapacam karnima arada bi agri giriyor afedersiniz ama isalde var sizce hamilemiyimdir bide özel bölgemde kaşıntı oluyor ara sıra yardımcı olursaniz sevinirim cok korkuyorum
Bu ertesi gün hapını boşalma olmadıysa neden kullandınız
İkincisi bu ertesi gün hapları öyle kolay bir hap değil,hormonları alt üst ettiği için Avrupa’da yasaklanan yerler varmış. Hormaonları alt üst ettiği için de böyle birşey yaşıyorsunuz
Hamile değilsiniz yani
Hamile olmak için önce boşalma olmalı
Ben öyle biliyorum ?
:)

Bu ertesi gün hapını boşalma olmadıysa neden kullandınız
İkincisi bu ertesi gün hapları öyle kolay bir hap değil,hormonları alt üst ettiği için Avrupa’da yasaklanan yerler varmış. Hormaonları alt üst ettiği için de böyle birşey yaşıyorsunuz
Hamile değilsiniz yani
Hamile olmak için önce boşalma olmalı
Ben öyle biliyorum ?
:)
Sagolun tsk ederim ya emin degildi kndinden olmusta ola bilir az olmamista deyince bilemedim karnim agriyor isal ve goguslerde ara sira kasinti ve agri giriyor enfeksiyon da ola bilir diye düşünüyorum 3 veya 4 kere test yaptim bise cikmadi yarinda yapacam bu ilac hormonlarimi cok bozdu iki gun adetim surdu ve bitti korktum

Sagolun tsk ederim ya emin degildi kndinden olmusta ola bilir az olmamista deyince bilemedim karnim agriyor isal ve goguslerde ara sira kasinti ve agri giriyor enfeksiyon da ola bilir diye düşünüyorum 3 veya 4 kere test yaptim bise cikmadi yarinda yapacam bu ilac hormonlarimi cok bozdu iki gun adetim surdu ve bitti korktum
Stres yapıyorsunuz kendinize
Ondandır ama bu hap sonrası normal zaten
Hormonları değiştiriyor
Korunma yöntemi de bu zaten
Bir daha içmeyin lütfen
Kendiniz için 🙏🏼

Stres yapıyorsunuz kendinize
Ondandır ama bu hap sonrası normal zaten
Hormonları değiştiriyor
Korunma yöntemi de bu zaten
Bir daha içmeyin lütfen
Kendiniz için 🙏🏼
Daha yeni test yaptim yine bişe cikmadi 15 gun gecti belli olurdu demi eyer hamilelik varsa adetimin iki gun sürmeside ertesi gunu hapimi kulanmamdandir buyuk ihtimal kasiklarim enfeksiyon kaptigim icin agriyor

Eklentiler

• IMG20221117140601.webp
    IMG20221117140601.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 29
Daha yeni test yaptim yine bişe cikmadi 15 gun gecti belli olurdu demi eyer hamilelik varsa adetimin iki gun sürmeside ertesi gunu hapimi kulanmamdandir
Evet belli olurdu. Haplar böyle yapıyor zaten bu yüzden tehlikeli. Hormonlarınızı bozuyor.

Hem ertesi gün hapı hem de söktürücü ile hormonlarınızı mahvetmişsiniz. Bu sıkıntıyı birkaç ay daha yaşayabilirsiniz ve ayrıca hamile değilsiniz.

Back
X