- 11 Ağustos 2025
- 15
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi isimsizz2929
-
3 hafta sonra idrarda çıkardı değil mi kafam karışıkİlaç kullanmışsınız normal gecikme olması hormon bozuyor ilaçlar
Sizin yumurtlama dönemi miydiBen de sizin durumunuzdayim. Riske atmamak için ertesi gün hapi kullandım ben abalevo kullandım. Etkileri çok güçlü. Benim 11 ağustosta kanamam oldu, normal regl günümden 5 gun omce. Adet kanaması mi ara kanama mi emin değilim çünkü rengi miktarı vs farklı. Ve döndüm bir hafta gecikti. İçim hiç rahat değil.. Ben de test yapacagim. Ancak , ertesi gun hapi yüzünden iki ay regl olmayan kadinlar da olduğunu duydum. Yani bu yaşadığımız süreç hormonlarmizla ilgili büyük ihtimalle. Hamilelik değil. İdrar veya kan testinde çıkardı hamile olsaydınız.
Evet yumurtlama donemindeydim. Risk olan bir dönemde. 11 ağustosta yasadigim kanama umarım regl kanamasidir. Çünkü 5 gun erken gelen birnkanama yaşadım. Başta kahverengi sonra kirmizi, diger günle rhep kahverengi ve az miktarda. Yerlesme kanamasi olduğunu sanmıyorum.cunku kan miktarı ped gerektiriyordu.Sizin yumurtlama dönemi miydi
Evet yumurtlama donemindeydim. Risk olan bir dönemde. 11 ağustosta yasadigim kanama umarım regl kanamasidir. Çünkü 5 gun erken gelen birnkanama yaşadım. Başta kahverengi sonra kirmizi, diger günle rhep kahverengi ve az miktarda. Yerlesme kanamasi olduğunu sanmıyorum.cunku kan miktarı ped gerektiriyordu.
Yumurtlama döneminde bu haplar işe yaramıyor yumurtlamayı önlüyorlar ana Bencede sizin yakınmış adet gününüze adeti erken olmuş olabilirsiniz içinizi ferah tutun benim adetime daha 16 gün vardı kanama olduğunda ve kanamamde pıhtılı ped dolduracak şekilde oldu ilk 3 gün sonraki diğer 3 günkahverengi lekelenme oldu bidaha içmek zorunda kalmayalz umarım ya12 gün geciktiEvet yumurtlama donemindeydim. Risk olan bir dönemde. 11 ağustosta yasadigim kanama umarım regl kanamasidir. Çünkü 5 gun erken gelen birnkanama yaşadım. Başta kahverengi sonra kirmizi, diger günle rhep kahverengi ve az miktarda. Yerlesme kanamasi olduğunu sanmıyorum.cunku kan miktarı ped gerektiriyordu.
İnş, bir daha icmek zorunda kalmayalım.gercekten düzenimizi bozdu. Kendimizi hazir hissettiğimizde, anne olmak istediğimiz zaman bebek sahibi olalim sorunsuz sekildeYumurtlama döneminde bu haplar işe yaramıyor yumurtlamayı önlüyorlar ana Bencede sizin yakınmış adet gününüze adeti erken olmuş olabilirsiniz içinizi ferah tutun benim adetime daha 16 gün vardı kanama olduğunda ve kanamamde pıhtılı ped dolduracak şekilde oldu ilk 3 gün sonraki diğer 3 günkahverengi lekelenme oldu bidaha içmek zorunda kalmayalz umarım ya12 gün gecikti
Off benim bugün kahverengi lekelenmem oldu devamı yok gelmedi neyin nesiydi yaa offİnş, bir daha icmek zorunda kalmayalım.gercekten düzenimizi bozdu. Kendimizi hazir hissettiğimizde, anne olmak istediğimiz zaman bebek sahibi olalim sorunsuz sekilde
Kahverengi lekelenme normal reglye döndü mü ne durumdasınızOff benim bugün kahverengi lekelenmem oldu devamı yok gelmedi neyin nesiydi yaa off
Yok hayır dönmediKahverengi lekelenme normal reglye döndü mü ne durumdasınız
Belki regl olacaksinizdir ,regl öncesi kahverengi lekelenme-kahverengi kan gelebiliyor.
Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyımBen de sizin durumunuzdayim. Riske atmamak için ertesi gün hapi kullandım ben abalevo kullandım. Etkileri çok güçlü. Benim 11 ağustosta kanamam oldu, normal regl günümden 5 gun omce. Adet kanaması mi ara kanama mi emin değilim çünkü rengi miktarı vs farklı. Ve döndüm bir hafta gecikti. İçim hiç rahat değil.. Ben de test yapacagim. Ancak , ertesi gun hapi yüzünden iki ay regl olmayan kadinlar da olduğunu duydum. Yani bu yaşadığımız süreç hormonlarmizla ilgili büyük ihtimalle. Hamilelik değil. İdrar veya kan testinde çıkardı hamile olsaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?