erva147'nin diyet günlüğü...

ayyy hyatmm bnm diyet mahfolduuu =( dün bi tne milföy bugn de bi dlim turta yedmmm =( şehirdışnda okuyrm die annem yapmış ben senn içn yapıorm bi tne yemiosn die küstü bna ben de yemek zornda kaldmm =(( ben senden az yedm acabası ben nie klo veremedm :P tartılmadm gerçi ama hiç verdğimi hissetmyrmm tabi bunları ymeden önce =))

hımm turta haaaa :D bnm tahinim bile daha hafif kaydirigubbakcemile3
milföy haaa hani ekmeklere yemicemm szi dioduk :roflol:
nese canm merk etme bişy olcgnı sanmıorum gayet ez yemşsin birz hareket et yakmaya çalış yediklerini.bu kadr da ödül olsun =)

kilo wermşsndr bncee.merk etme yarın bakcksın dmi sen ?
inş wermşsndr canım zaten bnde çok yagdan vwrdmi sanmıyorum sudan gtmştr gbime geliyor.
ama olsun en azndan midem küçülüyor :D

:d aynennn benmde karnımda bi inme var çok şkür off sorma yemicem sizi dyemedm :D klo vermesem de gerçekten karnımın indğini hissedyrm gören herkes de yanaklarn küçülmş dio ben normalde göbeği deil de kalçası ve yanakları olan bi insanm ondan diorm =) yarn sbh ne yiorz canım?? =)

günaydn canımm =) ayy gram kaybetmemsm yaa tuvalete çkamdğm içn mi acaba :S bırakmıcam ama devm ediormm sbh bi bardak su içtm bi dilm kızarmış ekmek bi yumurta çok az peynir yedmm senn sabh kahvaltsını güçlü yap uyarlarna uyarak =)

günaydınnnn cnm :D iradeni kaybetme büyük ihtmalle kabızlıktandır cnm.
bana hiç bakmaa da sorma daa dün iftara baya kişi davetliydi bizim ewde yemediğim yemek kalmadı.
nasıl telafi etcem bilmiyorum :(
bu arada bnde ki belirtide karnım indi hemen :D

Arkadaşlar bu K-FLEX nasıl, yani bunu yemedeki amaç nedir
Kalorisiz ve tokmu tutuyor, ben hiç kullanmadım ve bilgi sahibide değilim
Sütü layt mı kullanıyorsunuz..

kahvaltılık mısır gevreği canım.light sütle kullanıyorum ben. ve tok tutuyor.
kahvaltıdan önce onu yiyorum sonra çok azcık şeyler domts falan.
vee k fleks i de az kullanıyorum.yarım kase yeterli hattta daha az.yerimseniben

k-fleksin kalorisi düşük ama vitamin ve mineral bakımından çok zengin, yani hafif bişeyler yiyosun ama vücuduna faydalı, ayrıca sütle beraber yendiği için hergün süt içmiş oluyosun, genelde zayıflamak isteyenler tarafından tüketildiği için light süt tercih edilir...

kızlar sindirim problemleriniz için (kabızlık, şişkinlik vs.) aktivia yoğurt alın 4lü paket oluyo o, 3 tanesini yiyin 4.yle yoğurt yapın, yani bunu maya olarak kullanın, bölece sürekli para vermek zorunda kalmazsınız...

bide acı konusunda uyarıyorum, zaten rejim yaparken midemiz boş oluyor ve acı yersek mide hastalıkları için risk teşkil eder, reflüye dikkat!

bi de komple ekmekten vazgeçmeyin, kepek ekmek&light ekmek yiyin çünkü bunlar karnı tok tutuyo ve bi müddet sonra az yemeye alıştığınız için daha az yiyerek doymaya başlıyosunuz, aç kalmıyosunuz;)

evettt iftarda açıldu ucuz kurtuldum gene :D
yarım kase mercimk çorbası
çerez tabagı light yogurt
1haşlama köfte küçücük
1adet sarma

fazla değil bnce yani köfte ve sarma çok ufak zaten :1:
onlarıda yedim çünkü olabldgnce her besinden almk istiorum tuzsuzda kalınmz dmi aklinialirimsmile

geceye dogruda yarım armut yemeyi düşünüyorum kzlar ve tabiki su :)

gayet iyi gidiyosunuz bence =) bende diyet yapıyorum . belki duymşsunuzdur. 5 günde 5 kilo diyeti . tabi 5 kilo gtmiyo ama işe yarayan bi diyet. bende size katılıyorum . nasıl olsa diyetteyim. bnde yazıcam hergün. bu hafta 2. haftadayım 1. hafta 2.5 kilo verdim. pazartesi tekrar başladım ve bugn 2. günüm sabah tartldğmda 300 gr gtmişti sadece. olsun onada razıyım =)

karışxcim haklısın mısr değil bugday gewreği zaten bn yanlş yazdım :D
ayyy ne masraflı bu diyet yaaa k fleks al light süt al,light ekmk al,light yogrt al
ayy offf ! nse VEE günün kötü haberi bu acı biber bni kabız yaptı 2gndr çıkamıom tuvalate offf :(

cetvelim var altta =) 82 ydim 72 oldum =) 60 olmak istiyorum . tabi şuanlık =)

vayyy tebrkler canım 10 kilo nasıl werdin ? inş olursun bnmde 20 gün içinde
59 bilemedin 60 olmam lazım yaa eyvahedigeldismile
bu arada o cetvelden bnde istiyorum ama nasıl yapılıyor ?

vayyy tebrkler canım 10 kilo nasıl werdin ? inş olursun bnmde 20 gün içinde
59 bilemedin 60 olmam lazım yaa eyvahedigeldismile
bu arada o cetvelden bnde istiyorum ama nasıl yapılıyor ?

şuanda yaptğm diyetten yapmştm ilk hafta 82 den 78 e düştm . sonra bıraktım tatildeyken kendm vermişim .( tatil yapmaktan yemeye zaman bulamadm demekki =) ) tatilde 74 e düşmüşüm. gelince tekrar başladm bu diyete şuan 72 yim . böyle işte =) durmak yok devam :olmaz:zemuszemus

bu cetveli yapmak için google a kadınlar kulübü kilo cetveli falan yaz mutlaka bulursun =)

kızlar nerdesinnnzzz !
bn orucum sahurda gene baya yedim :D
k fleks
şekersz çay
1haşlama yumurta
domts ve peynr
vede ekmk 2dilim falan :(

iftarda ekmk yemiorum ama sahurda yiorum yaaa.
iftarda da çılbır ve sebze çorbası var cokacimcoook

kızlar nerdesinnnzzz !
bn orucum sahurda gene baya yedim :D
k fleks
şekersz çay
1haşlama yumurta
domts ve peynr
vede ekmk 2dilim falan :(

iftarda ekmk yemiorum ama sahurda yiorum yaaa.
iftarda da çılbır ve sebze çorbası var cokacimcoook
vay arkadaş, ciddi ciddi 20 günde 5 kilo vercek valla:) bu arada spor ne alemde?

vay arkadaş, ciddi ciddi 20 günde 5 kilo vercek valla:) bu arada spor ne alemde?

canım 2gndr pek yapmıyorum ama bugün sen sordun ya hemen yaparım delikafadulden
ya şuan sabitlendi kilom bilmiyorumkismile
daha da mı azaltsam yediklerimi napsam kiCADIARZU

kızlar öldünz mü nerlerdesiniz yaaa ?
bgün iftarda kuru fasulye ve pilav var.
birde çorba.
çorba yiycem yarım kase.olmzsa bir kaşık daa pilavdan alırım diyorum.
birde salata ve light yogurdum var cokacimcoook

bügn ilk defa tartıda 64.9 u gördüm çok sevindimm 59 a az kaldıı

Back
X