Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evin cok hosuma gitti.hayalimdeki ev dyebilirim ama maddi olanakla olcak bişey umarım benimde olur sizden ricam evle ilgili acıklma yaparmısınız mesela duvar kagıdı rengi markası vs şimdiden allh huzurla oturmak nasip etsin mutluluklar
bizede fikir olur
hepinize çok teşekkür ederim duvar kağıtları site olarak bütün dairelerde var biz seçmedik markasını bilmiyorum renk kahve rengi parkelerde akçağaç canlarım evet kendi evimiz allah isteyen herkese nasip etsin
Maşallah, harika bir ev ve tasarımına bayıldım. sana sormak istediğim bir şey var. Duvar kağıtlarını ve salon rengini nasıl seçtin, yani önce koltukları alıp daha sonra mı karar verdin? Bir de salon duvarların ne renk diye geçiyor?
arkadaşlar şu çok açık ki paran varsa birazda zevkliysen mükemmel bir ev döşeyebilirsin darısı benim gibi kirada olup kendi evini almayı isteyenlere bende o zaman paraya hiç acımadan alıcam herşeyimi
uuuuuuuuuuu waaauuwwwwww öfffff süppppppperrr
sanırım beğenimi anlattı :)))
gerçekten çok hoş eviniz huzurla ve sağlıkla oturun....
bebiş odası çokk şirin :)
birde yatak örtünüz ne güzel bolkalpli çok hoş duruyor.
yanlız benim öyle evim olsa basmaya ve bakmaya kıyamam
mutfakta duvar kağıdı kullanışlımı?
hayırlı olsun demeyi unuttum pardon