Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Eryaman'da bebek bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba yardımcı olurmu bilmiyorum ama benim eski bakıcıyı öneriyim isterseniz onada sormak lazım ama güvenilir oldukça temiz ve ahlak sahibi

memnun olurum bir gürüşürmüsünüz ne düşünüyor?
MERHABA
HİLAL HANIMLA biz yollarımızı yeni ayırdık olum 5 yaşında kreşe verdim bu sene ben memnundum ama siz ne düşünürsünüz bilmem. konuştum kendiside görüşmek istedi uygun bir yerde görüşün siz yüzyüze daha dogru olur. buradan saati ve yeri yazın ben iletiyim numaraa yazamıyorum. ben 450 veriyordum en son 7 AY ÖNCE size ne der bilemiyorum.bizimle 3 yıl birlikteydi allah razı olsun, ne davranışlarından ne de parasal hiç bir sorun yaşamadık umarım sizinlede öyle olur. neticeyi bildirirseniz sevinirim...

kendisi nerede oturuyor ben ona göre saat ve yer söyleyeyim. Bu arada benim adım hande. İlginiz için çok teşekkür ederim gerçekten.

kendisi nerede oturuyor ben ona göre saat ve yer söyleyeyim. Bu arada benim adım hande. İlginiz için çok teşekkür ederim gerçekten. Ücret konusu çok önemli değil. Güvenilir olsun yeter.

Ben sıla önemli degil bildigim kadarıyla devlet mahallesinde ben şimdi çıkıyorum eve geçtigimde bakarım buluşma adresine ii akşamlar

benim için yer farketmez aslında yarın öğle arasında 12:30 gibi yada akşam 7 den sonra herhangi bir yerde buluşabiliriz. Ben sizden haber bekliyorum.

eryamanda oturuyorum daha önce çocuk baktım referanslıyım arayın görüşelim 05322031764

benim için yer farketmez aslında yarın öğle arasında 12:30 gibi yada akşam 7 den sonra herhangi bir yerde buluşabiliriz. Ben sizden haber bekliyorum.

elbetteki çocuklar parayla deger biçilmez dediginiz gibi aslolan güven sizi tanımıyorum ama bebeginiz için güvenle bırakacagınız kişi çok önemli biz ilk bakıcımızla 3,5 ay geçirdik ben ilkbaşlarda çok memnundum,temiz vedüzenliydi ev işi yapmasını istemedim bırak toplu olmasın v sen oglumu ihmal etme dedim ama çocuk aglıyordu sabah ayrılmak istemiyordu benden ve ben kime sorsam normal demişti.tesadüfen komşumla karşılaştık konuşurken senin bakıcı nekadar çok bagırıyor sesi bize geliyor dedi evladıma acıyormuş düşünün..... size tafsiyem çocugunuzun tepkilerine kulak verin eger 2 hafta geçmiş ve bakıcıyı istemiyorsa zorlamayın yollarınızı çabuk ayırın inanın ben 3,5 ayın sonunda şok oldum eve int kamera sistemi taktım ona sadece hırsız amaçlı oldugunu söyledim oturup kalkmasına dikkat etmesini istedim o izlendigini bilmeden onu konontrol ettim belki dövmedi ma o kadar sert davrandıki çocuk sürekli agladı 3 gün dayanabildim dördüncügün uyarmadan kovdum... bu hanımla tavsiye üzerine tanıştım ve işimi şansa bırakmadım bir hafta beraber baktı benimle ben çok müdahil olmadan çarşı pazar gezmesine bile çıktım çocugun giderken aglamadıgını farkettim sonra bıraktım...akıl vermek istemem ama neticede evlat söz konusu bence sizde mutlaka tedbirinizi alın.. ben size tvsiye ederim ama mutlaka bebeginizle ilişkisini kontrol altında tutun, onun iç dünyasında depremler oluşmadan, siz müdahale edebilmelisiniz. çocugunuz ve sizin için hayırlısı olsun.
******* salı akşam 7 size uygunmu ?mesela yunusun üst katındaki cafe. ona göre haberleşelim eger işim olmazsa bende katılmakisterim size...

Sıla hanım yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Ben de kızım 15 günlükken buldum bu bakıcıyı. Bir arkadaşımın tanıdığı idi. 3 ay annemle beraber baktılar sonra yalnız kaldılar kızımla. Benim evde de kameralar var ve en başında söyledim ben. Sanırım sizin gibi sert davranışları görsem 3 gün bile dayanamayabilirdim. Kızım şu an 10 aylık oldu ve ona çok alıştı. O giderken ağlıyor benden ona gitmek istiyor. Bütün bunları görünce çok üzülüyordum onun gidecek olmasına. ücret konusunda biraz sıkıntımız vardı. Kendisi ssk sı olmadığı için, sigortalı bir iş aradığını söylemişti. Dün akşam bir kez daha konuşup ücret konusunda anlaşmaya vardık çok şükür. Dediğiniz gibi 3 ü 5 i aramıyor insan. Sonuçta güven çok önemli her anlamda. Evimizi, canımızı teslim edip gidiyoruz. Ben yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sizinle tanışmak da isterim ayrıca.

anlaşmanıza çok sevindim elinizin altında böyle bir kıymet varken kaçırmayın emanet ettigimiz evde prada geri gelir ama evladı emanet etmek gerçekten zorbunları yaşadım ve biliyorum... sizin için hayırlısı olsun inşallah, bebeginiz madem alıştı hiç yeni dadı aramayın sonra ona vermediginizi doktora vermek var işin sonunda ..... elbette birgün beraber kahve içelim bende isterim memnunda olurum :)

ben annem adına yazıyorum.kendisi emekli anasınıfı öğretmeni ve Gazi Üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu,24 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldu ve evde çocuk bakmaya başladı.çocukları çok seviyor ve onlarlayken bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi oluyor, meslek aşkı bu olsa gerek:)ufak bir kızımıza baktı fakat anasınıfına başladığı için şimdi yeni bir çocuk arıyor.ayrıca eryamanda devlet mahallesinde oturuyor annem.

11 aylık kızıma bakıcı arıyorum daha doğrusu buradaki arkadaşlardan tavsiye edebilecekleri birileri varsa bana ulaşmalarını rica ediyorum güvenebileceğim birini bulamazsam işten ayrılmayı bile düşünüyorum bu fikrimi söylediğim herkes sakın diyor çok pişman olursun diyor ama çocuğumu da kime güveneceğim bilmiyorum kafayı yicem lütfen bildiğiniz temiz vicdanlı allah korkusu olan sigara kullanmayan biri varsa nolur bana yazın

11 aylık kızıma bakıcı arıyorum daha doğrusu buradaki arkadaşlardan tavsiye edebilecekleri birileri varsa bana ulaşmalarını rica ediyorum güvenebileceğim birini bulamazsam işten ayrılmayı bile düşünüyorum bu fikrimi söylediğim herkes sakın diyor çok pişman olursun diyor ama çocuğumu da kime güveneceğim bilmiyorum kafayı yicem lütfen bildiğiniz temiz vicdanlı allah korkusu olan sigara kullanmayan biri varsa nolur bana yazın

Eryaman 2. etapta oturuyorum, 7 aylık oğluma kendi evimde bakacak birini arıyorum, böyle bir iş düşünen yada tanıdığı olan varsa ulaşabilir mi? Durum çok acil, işe başlamadan bir kaç hafta bende evde olmak istiyorum Yardım lütfen

Merhaba, anneniz hala bakım için çocuk arıyor mu? ben 2. etaptayım görüşmek isterim

Konu çok eskilerde kalmış... İnşallah sesimi duyan birileri çıkar.
Nisan sonunda doğum yapacağım ve hemen başlatmak üzere bakıcıya ihtiyacım var. Eryaman'da Göksu Parkı'na yakın oturuyorum. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.
Teşekkürler.

merhabalar ben eryaman 2 etap spor sitesinde oturmaktayım evliyim iki oğlum var 35 yaşındayım vicdan ve merhamet sahibiyim dilerseniz görüşebiliriz size yardımcı olabilirim. iyi günler dilerim.

merhabalar ben eryaman 2 etap spor sitesinde oturmaktayım evliyim iki oğlum var 35 yaşındayım vicdan ve merhamet sahibiyim dilerseniz görüşebiliriz size yardımcı olabilirim. iyi günler dilerim.
göksu parkına yakınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…