merhaba yardımcı olurmu bilmiyorum ama benim eski bakıcıyı öneriyim isterseniz onada sormak lazım ama güvenilir oldukça temiz ve ahlak sahibi
MERHABAmemnun olurum bir gürüşürmüsünüz ne düşünüyor?
MERHABA
HİLAL HANIMLA biz yollarımızı yeni ayırdık olum 5 yaşında kreşe verdim bu sene ben memnundum ama siz ne düşünürsünüz bilmem. konuştum kendiside görüşmek istedi uygun bir yerde görüşün siz yüzyüze daha dogru olur. buradan saati ve yeri yazın ben iletiyim numaraa yazamıyorum. ben 450 veriyordum en son 7 AY ÖNCE size ne der bilemiyorum.bizimle 3 yıl birlikteydi allah razı olsun, ne davranışlarından ne de parasal hiç bir sorun yaşamadık umarım sizinlede öyle olur. neticeyi bildirirseniz sevinirim...
MERHABA
HİLAL HANIMLA biz yollarımızı yeni ayırdık olum 5 yaşında kreşe verdim bu sene ben memnundum ama siz ne düşünürsünüz bilmem. konuştum kendiside görüşmek istedi uygun bir yerde görüşün siz yüzyüze daha dogru olur. buradan saati ve yeri yazın ben iletiyim numaraa yazamıyorum. ben 450 veriyordum en son 7 AY ÖNCE size ne der bilemiyorum.bizimle 3 yıl birlikteydi allah razı olsun, ne davranışlarından ne de parasal hiç bir sorun yaşamadık umarım sizinlede öyle olur. neticeyi bildirirseniz sevinirim...
benim için yer farketmez aslında yarın öğle arasında 12:30 gibi yada akşam 7 den sonra herhangi bir yerde buluşabiliriz. Ben sizden haber bekliyorum.
ben annem adına yazıyorum.kendisi emekli anasınıfı öğretmeni ve Gazi Üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu,24 yıl görev yaptıktan sonra emekli oldu ve evde çocuk bakmaya başladı.çocukları çok seviyor ve onlarlayken bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi oluyor, meslek aşkı bu olsa gerek:)ufak bir kızımıza baktı fakat anasınıfına başladığı için şimdi yeni bir çocuk arıyor.ayrıca eryamanda devlet mahallesinde oturuyor annem.
merhabalar ben eryaman 2 etap spor sitesinde oturmaktayım evliyim iki oğlum var 35 yaşındayım vicdan ve merhamet sahibiyim dilerseniz görüşebiliriz size yardımcı olabilirim. iyi günler dilerim.Konu çok eskilerde kalmış... İnşallah sesimi duyan birileri çıkar.
Nisan sonunda doğum yapacağım ve hemen başlatmak üzere bakıcıya ihtiyacım var. Eryaman'da Göksu Parkı'na yakın oturuyorum. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.
Teşekkürler.
göksu parkına yakınımmerhabalar ben eryaman 2 etap spor sitesinde oturmaktayım evliyim iki oğlum var 35 yaşındayım vicdan ve merhamet sahibiyim dilerseniz görüşebiliriz size yardımcı olabilirim. iyi günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?