Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Eryamanda iyi bir kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bertan ege

seni sevmiyorum kaynana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
320
213
53
mrb arkadaslar oglum 24 aylik iyi bir krese vermek istiorum ama tereddut ettigim konular var oglum henuz konusmuyor bitti gitti bak araba tarzi tek kelimeler soyluyor tek cocuk ve oturdugum sitede pek yasiti yok bu nedenle krese vermek istiorum onu okuldan sogutmayacak dil gelisimini gelistirecek oynarken egitim alacagi iyi bir kres ariorum bi tavsiyeniz var mi bikacini dolastim birazda internette arastirdim ama daha fazla kafam karisti kimisi cok uzak kimisi bana gore iyi degil iste bu diyebilcem bi kres bulamadm yardimci olur musunuz:dua:

Cnm Biz 3. Etapta Özel İlgi Kreş-Anaokulu var yaklaşık olarak 8 aydır oraya gidiyoruz kesinlikle tavsiye ederim....

mrb arkadaslar oglum 24 aylik iyi bir krese vermek istiorum ama tereddut ettigim konular var oglum henuz konusmuyor bitti gitti bak araba tarzi tek kelimeler soyluyor tek cocuk ve oturdugum sitede pek yasiti yok bu nedenle krese vermek istiorum onu okuldan sogutmayacak dil gelisimini gelistirecek oynarken egitim alacagi iyi bir kres ariorum bi tavsiyeniz var mi bikacini dolastim birazda internette arastirdim ama daha fazla kafam karisti kimisi cok uzak kimisi bana gore iyi degil iste bu diyebilcem bi kres bulamadm yardimci olur musunuz:dua:

Bende eryamanda kreş arıyorum kreş çok var ama evime yakın olması önemli buğün batı kolejiyle görüştüm öğretmen çok tatlı kızımda sevdi ama fiyatı çok ucuktu...Başka yerlerede bakacm tabii asm platin konutlarına yakın yerlerde çok kreş var onlarıda araştıracağım bide zübeyde hanım diye bi yer varmış oraya bakayım diyorum

Benim kızım 3 yaş iki aylık. Ben de devlet kreşi düşünmeye başladım. Henüz araştırmadım. Ankara Eryamanda ya da fatihte bir yer ve tam gün olsun istiyorum. Acaba belediye kreşlerinde torpil oynuyor mudur.

Bu siteyi kullanamiyorum...o yüzden. Böyle yazmıyorum...sincanda oturuyorum temizlikciyim gundelikçiyim05456894396...

Back
X