erzurum a en çabuk ulaşım :(

ice floe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
3.306
1.924
arkadaşlar en çabuk ulaşım sanırım uçak. Ama eşimde bende uçak fobisinden muzdaribiz. hızlı tren Ankara ya kadar var ki oda ağustosa kadar iptalmiş sanırım, net den bakıyorum, normal trenlerde çooook saatte gidiyor.
otobüste o kadar yol sıkıcı olur sanırım çocuklarımız küçük.
şimdi ben bu tren seferlerine yanlışmı bakıyorum acaba, İstanbul- Erzurum arası karadan en çabuk nasıl gidilir, offff içim sıkıldı :KK43: bi türlü bulamadım, bi bilen varsa yardımcı olabilirmi?
bulamazsak eşim tek gidecek, gidiş geliş nerden baksanız 3 gün :KK43:

Hızlı trene Pendik'ten binebilirsiniz. Marmaray bağlantısı daha açılmadı sadece.

Ama Erzurum'a trenle gitmek çok çok kötü bir fikir. Toplam yolculuğunuz 24 saati geçer. Birer sakinleştirici alıp uçağa binin.

Ben Hızlı tren hattında çalışıyorum İptal falan yok.
ahaaa gökte ararken yerde buldum sizi, Ankara ya kadar iptal yokmu yani , bu çok güzel haber:) kaç saat Ankara, ordan da otobüs olur sanırım Erzuruma , toplamda kaç saat sürerki bilginiz varmı, bi de bu hızlı tren her gün varmı , ay çok sordum kusura bakmayın

Hızlı trene Pendik'ten binebilirsiniz. Marmaray bağlantısı daha açılmadı sadece.

Ama Erzurum'a trenle gitmek çok çok kötü bir fikir. Toplam yolculuğunuz 24 saati geçer. Birer sakinleştirici alıp uçağa binin.
oooowwww 24 saati geçermiii , ben patlarım heralde o saatler içersinde :KK43: aynen bu durumda normal tren iptal. off uçak da çok ürkütücü :KK43:

:KK43: hadi yaa üff nası stres oldum ben, çok şükür sorun değil, alım satım işi sadece de sorun benim endişelerim sadece, eşiminde izni az o yüzden çabuk hallolması lazım
Uçakla gidin kafanız rahat olsun. O kadar insan biniyor uçağa ne olacak ki? Sakinleştirici alın bencede..

Nereden gideceksiniz ki? Hızlı trenle 24 saat nasıl sürsün adı üstünde hızlı tren Ankara'dan 7-8 saat diye biliyorum eğer açılmışsa o hat. ve hızlı tren çok harika gayatte rahat birşey. En temizi uçak ama korkuyorsanız birşey diyemem.

Nereden gideceksiniz ki? Hızlı trenle 24 saat nasıl sürsün adı üstünde hızlı tren Ankara'dan 7-8 saat diye biliyorum eğer açılmışsa o hat. ve hızlı tren çok harika gayatte rahat birşey. En temizi uçak ama korkuyorsanız birşey diyemem.
Ankara'dan Erzurum'a hızlı tren hattı yok. Ankara-Erzurum arası Doğu Ekspresi ile 20 saat sürüyor.

ben kocaelideyim , hızlı tren istanbuldan başlıyor, sanırım hızlı tren istasyonuda gebzede var. normal tren 24 saati geçiyormuş, hızlı tren değil. hızlı tren Ankara ya 3-4 saat diye biliyorum net olmamakla beraber. ordanda doğu ya henüz hızlı tren yok sanırım normal tren var o da Ankara -Erzurum arası 16 saat diye okudum net de . Walla bu normal trenlerin hızı saatte kaç km çok merak ettim bu arada tahminimde uzun sürüyorda o_O

Aman Yarabbi hiiiiii sürekli gidip gelenler napıyor 16 saat okumuştum net de 20 saat eyvah eyvah , normal tren işi kökten iptal
TCDD'nin online bilet satışı yolcu.tcdd.gov.tr adresinden yapılıyor; girip kendiniz de bakabilirsiniz :) -Ki "20 yazıyor ama 16 saatte gider yea" diyenler olabilir internette, onlara aldanmayın. Rahatsızlığı yüzünden annemi göndermiştik trenle, 20 saat sürüyor :)

TCDD'nin online bilet satışı yolcu.tcdd.gov.tr adresinden yapılıyor; girip kendiniz de bakabilirsiniz :) -Ki "20 yazıyor ama 16 saatte gider yea" diyenler olabilir internette, onlara aldanmayın. Rahatsızlığı yüzünden annemi göndermiştik trenle, 20 saat sürüyor :)
:) çok teşekkür ederim, iyiki karar vermemişiz:)

erzurum- istanbul arası otobüsle 20 saat
erzurum-ankara arası 12 ya da 13 saat
hızlı tren ne kadar sürüyor bilmem ama doğu ekspresiyle ankara-erzurum 17 saat civarı
korkunuzu yenmeye çalışsanız 1 saat 45 dk istanbul erzurum arası misler gibi.

ben kocaelideyim , hızlı tren istanbuldan başlıyor, sanırım hızlı tren istasyonuda gebzede var. normal tren 24 saati geçiyormuş, hızlı tren değil. hızlı tren Ankara ya 3-4 saat diye biliyorum net olmamakla beraber. ordanda doğu ya henüz hızlı tren yok sanırım normal tren var o da Ankara -Erzurum arası 16 saat diye okudum net de . Walla bu normal trenlerin hızı saatte kaç km çok merak ettim bu arada tahminimde uzun sürüyorda o_O

Anladım canım hızlı tren Erzurum'a kadar uzayacaktı yapıldı sandım bende. O zaman sen doğu trenine bineceksin çok kötü o söyliyim kuzenimde senin gibi korkuyordu trenle gitti otobüsle döndü çok kötüymüş tren

X