Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erzurum araştırma hastanesi yakup kumtepe de tüp bebek yaptıranlar yardımcı olur musunuz??
Arkadaşlar merhaba bu ay tüp bebek için gideceğim hasteneye ama tüp bebek için hastane ve doktor çok önemli diyorlar o yüzden Erzurumda Yakup Kumtepe ye giden var mı tüp bebek yaptıran. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Meraba evet cok şükür oldu. Benim kist vardı laparoskopi oldum sonrasında doktor 6 ay bekleyelim demişti olmazsa tüp bebek yazdığım gibi tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sana da nasip etsin inş.
Meraba evet cok şükür oldu. Benim kist vardı laparoskopi oldum sonrasında doktor 6 ay bekleyelim demişti olmazsa tüp bebek yazdığım gibi tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sana da nasip etsin inş.
erzurumda mı yaşıyosun yakup bey miydi doktorun şimdi araştırıyorum da yakup bey sanırım ayrılmış bi bilgin var mı ona göre yakup beye gelmek istiyorum