erzurum araştırma hastanesi yakup kumtepe de tüp bebek yaptıranlar yardımcı olur musunuz??

dilek2525

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
27
11
37
Arkadaşlar merhaba bu ay tüp bebek için gideceğim hasteneye ama tüp bebek için hastane ve doktor çok önemli diyorlar o yüzden Erzurumda Yakup Kumtepe ye giden var mı tüp bebek yaptıran. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cnm hayırlı olsun bebişin olmuş ne güzel. Normal mi oldu yoksa bahsettiğin gibi tüp bebek mi. Bende düşünüyorum o Yüzden sordum.

Cnm hayırlı olsun bebişin olmuş ne güzel. Normal mi oldu yoksa bahsettiğin gibi tüp bebek mi. Bende düşünüyorum o Yüzden sordum.
Meraba evet cok şükür oldu. Benim kist vardı laparoskopi oldum sonrasında doktor 6 ay bekleyelim demişti olmazsa tüp bebek yazdığım gibi tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sana da nasip etsin inş.

Meraba evet cok şükür oldu. Benim kist vardı laparoskopi oldum sonrasında doktor 6 ay bekleyelim demişti olmazsa tüp bebek yazdığım gibi tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim. Rabbim sana da nasip etsin inş.

Canım benim çok sevindim. Allah sağlıkla doğurmak nasip eder inşallah. Banada dua et ...

erzurumda mı yaşıyosun yakup bey miydi doktorun şimdi araştırıyorum da yakup bey sanırım ayrılmış bi bilgin var mı ona göre yakup beye gelmek istiyorum

ben varıııııııııııııııııııııııııım:KK54:
evet bi ara istanbula gitmiş ama geri gelmiş.

azmedin kızlar martın sonunda dondurulmuş tedavim sonuç verdi ve şu an 32 haftalık hamileyim. rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah:anne:

X