Erzurum Atatürk üni. Araştırma hastanesinde tüp bebek

Merhaba siz sanırım benden önce başladınız tedavinize. Atatürk üniversitrsinde mi başladınız bende bugün adet oldum yarın başlayacağım süreç nasıl ilerledi acaba
Evet Atatürk uni. Başladım hayirli olsun öncelikle. Pınar hoca ile başladım ben eylül ayında opu oldum ancak ohss den dolayı transferim ertelendi. Bu ayda trasnfer oldum. İlk muayene için hangi hocayi seçecekseniz onun ödemesini ilk olarak 1.kat vezneden yapıyoruz hoca adı ve tüp bebek diye belirterek. Sonrasında makbuzla birlikte tüp bebek birimine gidip kan verip bilgilerimizi söylüyoruz, hocayi bekliyoruz muayene için. 8 bucuk gibi orda olursanız en geç 9 a kadar kan vermemiz gerekiyor çünkü.

Merhaba siz sanırım benden önce başladınız tedavinize. Atatürk üniversitrsinde mi başladınız bende bugün adet oldum yarın başlayacağım süreç nasıl ilerledi acaba
Yumurta toplama için ilaclarimizi verip 2 3 gunde bir muayeneye cagiriyorlar. Benim 13. Gün yumurtalarim toplandı. Taze transfer olmadım fazla miktarda yumurtam olduğu için ohss oldum 5 gün kadar hastanede yattım. Doktorum rahim dinlendirdi

Birde ben raporlu olarak başladım tüplerim olmadığı için doktorum raporu uygun gördü. Aynı gün içerisinde de raporu cikartabildik. Bekleme gibi bi durum olmadi

Araştırmada tüp bebek yaptıranlar var mı acaba? Merak ettiğim bir kaç şey var eğer yardım edebilecek biri varsa

Merhab ben geçen yil 2 kere tüp bebek tedavisine basladim orada ilkinde atakan hocayla basladim zamanında yumurta dondurma iğnesi yapmadığı icin yumurta kendiliğinden catlamis ve tedavim yarim kaldi 2 ay sonra ömer hocaya gittim 4 yumurta toplandı 2 embriyo oluştu transfer yapıldı ve sonuç negatif olunca istanbula gittim orda gittiğim doktor rahim filmime baktı ve tupumde sıvı birikmesi olduğunu söyledi bu şekild e size nasıl tedavi uyguladılar ameliyat olmanız lazım dedi yani cekildigim filme bile bakmadan ezbere iş yapmışlar bütün emeğim çöp oldu hakkimi helal etmiyorum zaten oradaki hemşirelerde empati yok insan yerine koymuyorlar ankarada ameliyat oldum şimdi istanbulda yeniden tedavi sürecim başlayacak.

Yaşadıklarınız için üzüldüm. İnşallah bundan sonrası en güzel şekilde olur sizin için. Ama ben olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Pınar hocayla başladım dün opu oldum. Bi sonraki adetimde gelmemi istedi rahim filmimi görmek istedi bendeki film eski tarihli olduğu için. Ondan sonrada transfer sürecim başlayacak.

İnsallah opunuz istediğiniz gibi geçmiştir, her sey gönlünüzce olsun

Dondurma işlemi ile mi yaptiniz bunyaminde ? Ve siz ne zaman yaptirmistiniz ücreti neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…