Erzurum da en iyi kadın doğum doktoru ? acil ihtiyacım var

mussmutlu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
34
1
Arkadaş 4 5 haftalik hameleyim ilk hamileliğim ve Erzurum da iyi b8r doktora ihtiyacım var kimi önerirsiniz

Arkadaşım ben tüp bebek yöntemiyle hamileyim kıymetli gebelik sonuçta 3.tüp bebek ile gebe kaldım. Eşimde doktor Buharaya gittik hümeyra hanıma en iyisi o diye açıkçası ben memnun kalmadım. Benim yakın arkadaşıma buharada 33 haftada suyu az bebeği alalım demişler o Nenehatunda Dr.Sevil Kiremitliye gitmiş yakın takiple 37 haftada doğurdu ben de Sevil Hanıma gittim çok memnun kaldım çok öneririm.Sıra çok orda hastasıda çok randevuyla gidersen sorun olmuyor

Canım şimdi gördüm sen 1 yul önce sormuşsun kusura bakma fark edemedim
Merhaba, ben de başka bişey şehirden Erzuruma geldim geçici olarak. Çatlatma iğnemi burda vurduracağım da, bahsettiğiniz doktor iyi midir, memnun kalır mıyım. Bir de aklımda buhara zeynep kamalak var, kararsız kaldım

Merhaba, ben hekimim ve Zeynep Kamalak'a gidiyorum. Kendisi güler yüzlü pozitif bir insan, güveniyorum ona. Öncesinde şu an Buharada olan iki hekime gittim ancak memnun kalmadım.

Arkadaşlar ben Iğdırda yaşıyorum Erzurum Nenehatunda perinatolog var diye bebeğimin böbreğinde genişlik şüphesiyle bizi doktorumuz yönlerdirdi. Perinatolog doktor bey yüzümüze bakmadı Dr Ayşenur hanıma giriş aldım adının önünde Doçent yazıyor diye oda hiç ilgilenmeden Üniversiteye yolladı.Eşimde ben de öğretmeniz izin sıkıntımız var Üniversitede sıra almak mümkün değil Allah bin kere razı olsun Nenehatunda Dr.Sevil Kiremitli' yi söylediler bizimle ilgilendi her ay gittim kontrole normal doğumla oğlumu aldım kucağıma tesadüfen doğumum olduğu gün doğumhanede görevliydi ablam olsa bu kadar ilgilenirdi. Kuzenimin 2 yıldır çocugu olmuyordu onu tedavi etti ikizlere hamile. Eşi Tunay Kiremitli de aynı hastanede ikisi birlikte kayınvalidemin ameliyatını yaptılar çok memnun kaldım paylaşmak istedim. Herkese öneririm tek sıkıntı kalabalık hastane olması

X