Ben bunu konuyu çok araştırdım Metin ingec i tavsiye ediyorlarMerhabalar Erzurum'da riskli gebelik için onerebileceginiz bir hekim var mı iki kaybın var bu üçüncü hamileliğim.
Benim problemim bebeğimin vücudu ödem toplamıştı. Muhammet beyi buharada önceden hemşirelik yapan arkadaşım önermişti gerçekten iyi ve insancıl bir doktor.Sizin probleminiz neydi acaba pihtilasmami genetik test fln yatırdım çünkü bünyamin beyi dusunmustum buharada diye ama teşekkür ederim Muhammed beyi de arastirayim
Geçmiş olsun öncelikle bebeğinizin durumu nasıl kime gidiyorsunuz şu an umarım iyidirMerhaba daha öncede konuşmuştuk kanamam oldu ne yazikki kime gitmeliyim acaba hekim olarak çok kararsız kaldım şuan Muhammet bey de mi devam ediyorsunuz
Bence Muhammet beye git o sana durumu seni paniklemeden anlatır ve yapılması gerekenleri söyler.Merhaba daha öncede konuşmuştuk kanamam oldu ne yazikki kime gitmeliyim acaba hekim olarak çok kararsız kaldım şuan Muhammet bey de mi devam ediyorsunuz
Teşekkür ederim çok şükür bebekler iyi Ömer hocaya gittim bu gün kan sulandırıcılardan birini kesti ikizlerde 12. Hftaya kdr ara ara sızıntı kanamalar olabilir dedi bakalımGeçmiş olsun öncelikle bebeğinizin durumu nasıl kime gidiyorsunuz şu an umarım iyidir
Ömer hocaya gittim üniversitede teşekkür ederimBence Muhammet beye git o sana durumu seni paniklemeden anlatır ve yapılması gerekenleri söyler.
Ben ona ilk gebeligimde gitmiştim onun kadar insanlıktan uzak bir doktor yok. Ben bebeğimi kaybetmişim bana dönüp bebeğini kaybettin falan demeden asistanlarina karnıma ulturasyon cihazıni vura vura şurası söyle burası böyle diye anlattı ben ağlamaya başladım bana Allah sana bela verir ne ağlıyorsun herkesin başına geliyor kalk gül oyna dedi ve ben de ilk gebeligimde hep ona gidiyordum hiç tavsiye etmiyorumÖmer hocaya gittim üniversitede teşekkür ederim
Kesinlikle başka bir doktora daha git Ömer bey kadar umursamaz biri yokTeşekkür ederim çok şükür bebekler iyi Ömer hocaya gittim bu gün kan sulandırıcılardan birini kesti ikizlerde 12. Hftaya kdr ara ara sızıntı kanamalar olabilir dedi bakalım
Evet Ömer hocadan bahsediyorum. Ben hep ona gittim ilçede çalışıyorum bir gün ilçedeki doktora gittim 5 6 haftalıkti doktor bana dedi ki yolk istediğimden büyük kesede ödem var. Ben bunları duyunca koştur koştur Ömer hocaya gittim hayır ne ödemi o nereden çıktı yolk istediğim gibi hiçbir sorun yok dedi ertesi hafta tekrar gittim sorun yok ödem yok dedi. 11. Haftada normal kontrole gittim bebek ödem toplamış kalbi 1 2 güne durur dedi ama insan gibi demedi. Ben hayatımın şokunu yaşadım ilçedeki doktor en azından ödem var tuz yeme vb diye bir şeyler demişti ama Ömer bey ne ödemi diyince ben de normal yaşamaya devam ettim. Bebeğimi 5. Haftada ilçedeki kadın doğum doktorunun söylediği sebepten kaybettimSağlık personeliyim giden arkadaşlarımda çok fazla ve şuana kdr ilk defa bu kdr kötü yorum duydum iki kişiden üniversitedeki Ömer hocadan bahsediyorsunuz dimi
Umarım tekrarı yaşamazsınız gerckten kötü tecrübeEvet Ömer hocadan bahsediyorum. Ben hep ona gittim ilçede çalışıyorum bir gün ilçedeki doktora gittim 5 6 haftalıkti doktor bana dedi ki yolk istediğimden büyük kesede ödem var. Ben bunları duyunca koştur koştur Ömer hocaya gittim hayır ne ödemi o nereden çıktı yolk istediğim gibi hiçbir sorun yok dedi ertesi hafta tekrar gittim sorun yok ödem yok dedi. 11. Haftada normal kontrole gittim bebek ödem toplamış kalbi 1 2 güne durur dedi ama insan gibi demedi. Ben hayatımın şokunu yaşadım ilçedeki doktor en azından ödem var tuz yeme vb diye bir şeyler demişti ama Ömer bey ne ödemi diyince ben de normal yaşamaya devam ettim. Bebeğimi 5. Haftada ilçedeki kadın doğum doktorunun söylediği sebepten kaybettim
Aminİkiz olunca üniversitede devam etmem daha mantıklı geldi özellikle yoğun bakım vs düşünmem gerek yoksa söylediğiniz hekimi çok öneren arkadaşım oldu ancak özel hastane ve az çok şartlarını biliyorum mecbur devam edicem şimdilik bı sıkıntı yaşamadım umarimki yaşamam da rabbim güzel hamilelik yaşamayı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
İşte insan her yönden düşünüyor ne yazikki özel has. Seçeneği yok büyükşehir güya burda tayinciyiz bakalım blki ailelerin yanına geçerim ileriki safhalarda ins güzel bir şekilde devam etsin deAminüniversitenin o şartları güzel ama üniversitedeki doçentler doktor değil de öğretmenlermis gibi davranıyorlar asistan doktorlar öğrensin diye ve ben giderken o ulturasyon sırasına giriyorsunuz kalabalık zaten içeride 2 tane daha hasta oluyor çok bunaltıci geliyordu bana. Bunları da geçmiştim Ömer bey cidden çok umursamaz ne ile giderseniz gidin bir şey olmaz önemli değil her hamilelikte olur kafana takma normal diye yolluyor ama durum hiç öyle değil. İnşallah güzel hamileliklerin
Şehir Hastanesinde Elif hanım var ilçede yaşamasam ona giderdim. En azından imkanınız varsa yedekte gidebileceğiniz bir doktor daha düşünün derim.İşte insan her yönden düşünüyor ne yazikki özel has. Seçeneği yok büyükşehir güya burda tayinciyiz bakalım blki ailelerin yanına geçerim ileriki safhalarda ins güzel bir şekilde devam etsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?