Canım özelde muhammet beye gittim ben gayt ilgili bi hekim ama nene hatun da Ayşenur Aksoy varmış ona da iyi dediler ben gitmeyi düşünüyorumAslında özel istiyorum ama özel hastane de 1 tane var, olmazsa çift taraflı gidip denemek de istiyorum.
Çok teşekkür ederimbende özelde fatma aydına gidiyorum canım :) nenehatuna gideceksen nida hanımı tavsiye ederim
Canım bende Muhammed bey e gidiyorum.Arkadaşlar merhaba, Erzurum' a yeni taşındık, doktorları tanımıyorum, yardımcı olma imkanınız var mı?
Canım bende Muhammed bey e gidiyorum.
Memnunum yani tavsiye ederim
Bende buhara da humeyraya gidiyorum, ama buhara artık devlet hastanesi gibi olmuş ama doktor hanım çok tecrübeli ve ilgili bir doktor, buhara da önceden bir Muhammed bey varmış onu da çok duydum ama şimdiki Muhammet bey değilmiş, nene hatuna ben sadece ayrıntılı ultrason randevusu icin gittim gamzenur hanıma randevu almıştım ama dışarda nida hanım ve Ayşenur hanımın ismini çok duydum.
Nerelisin.canım. nerden geldin erzurum a sen mi tayin esin miTek özel hastane olmasının olduğu dezavantajlar maalesef yine de deniycem teşekkürler
Nerelisin.canım. nerden geldin erzurum a sen mi tayin esin mi
Anladim canım ne güzel tadını çıkar smsun un sahile.git bol. Bol çok özlersinBen değil eşim tayinci şuan orda değilim zaten Samsun a ailemin yanına geldim bi 15-20 gün daha buradayım sonra gelecem Allah nasip ederse.
Anladim canım ne güzel tadını çıkar smsun un sahile.git bol. Bol çok özlersin
Bende antalyaliyim da çok özlüyorum gidemiyorum gidince bile sahile gitmeye vakit bulamıyorum akraba gezmekten ama pişman oluyorum dönünceValla çok özlemişim zaten Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?