erzurum kız yurdu

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
erzurum'da kız yurdu fiyatlarını bilen var mı acaba?
daha önce erzurumda okumuş özel yurtta ya da yarı özelde kalmış kişiler lütfen yardımcı olsun...
erzurumda kyk hariç yarı özel ya da tam özel yurtta kalmış olan varsa hijyen, anlaşma, maddiyat, okula yakınlık konusunda neler yaşadınız?

Son düzenleme:
erzurumda özel yurtlar ................
Yurtadı
:
Acar Kız Öğrenci Yurdu

Kapasite
:
192 + 88

Yetkili
:
Deniz SALAR

Adres
:
1.Şube.Gez mah Uzun Sk. No16 Acar Apart 2.Şube.Çaykara Cd. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Karşısı 1.Sümbül Sk.

Tel
:
442 234 15 58--0 442 238 30 30

Gsm
:
0 539 962 15 18-0 536 953 07 76

Fax
:
0 442 238 30 30

il/ilçe
:
Erzurum / Merkez

çok teşekkür ederim bu yurtları ben de biliyorum ama ben hani kullanan içinde olan birinden duymak istedim cevabı. hani tecrubesi olan birinden :)
yine de çok incesiniz sağolun

çok teşekkür ederim bu yurtları ben de biliyorum ama ben hani kullanan içinde olan birinden duymak istedim cevabı. hani tecrubesi olan birinden :)
yine de çok incesiniz sağolun

Güzelim insanların bunu "erzurum da kız yurdu fiyatlarını bilen var mı acaba? kykdan bahsetmiyorum..." cümlesinden çıkarmasını nasıl bekliyorsun. Okuyan insanlarsınız "Erzurumda yurtta kalmış arkadaşlar" diye başlık açarsınız altında da "erzurumda kyk olmayan yurtlarda kalmış arkdaşlar bilgilendirebilir misiniz"dersiniz açıkça insanlar anlar ne demek istediğinizi. Hatta bu bile yeterli değil hangi konuda bilgilendirme istediğinizi de işte fiyat olsun, akşam giriş/çıkış saatleri olsun yemek olsun bunları da belirtirseniz iyi olur. Bu sayede nokta atışı cevaplar alırsınız. Konunuzun altında bir sürü mesaj olmaz.

Son düzenleme:
Güzelim insanların bunu "erzurum da kız yurdu fiyatlarını bilen var mı acaba? kykdan bahsetmiyorum..." cümlesinden çıkarmasını nasıl bekliyorsun. Okuyan insanlarsınız "Erzurumda yurtta kalmış arkadaşlar" diye başlık açarsınız altında da "erzurumda kyk olmayan yurtlarda kalmış arkdaşlar bilgilendirebilir misiniz"dersiniz açıkça insanlar anlar ne demek istediğinizi. Hatta bu bile yeterli değil hangi konuda bilgilendirme istediğinizi de işte fiyat olsun, akşam giriş/çıkış saatleri olsun yemek olsun bunları da belirtirseniz iyi olur. Bu sayede nokta atışı cevaplar alırsınız. Konunuzun altında bir sürü mesaj olmaz.

düzelttim mesajımı. teşekkürler.

gerçekten hayran kaldım aşk konusu olduğunda kaynana konusu olduğunda herkes koşuyor. böyle ciddi bi konuda kimse yardım etmiyor. sağolun.

demekki kimsenin bir bilgisi yok olsa zaten yardım ederiz

Erzurum kyk guzel cok guzel yari ozeller ve devletn tam ozelleri de.bi hedise vardi cemaatin yurdu o da iyiydi bi e kizilay apartta kaldim pahaliydi yani maddi durumun cok iyi değilse devletin yari ozellerini tavsiye ederi. 3 kisilik odalar yurt cok sicak calisma salonlarinda gayet güzel ders calisiliyor merkezi yemekhanesi guzel.sormak istedigini yazar midin tekrardan

Zaten kampusun icinde yurtlar eger okulun yoncalikta degilse diger fakultelere yurume mesafesi yurtlar temiz ben kaldigim icin biliyorum oda temizliğini de odaarkadaslarinla sen yapicaksin.gecen sene yari ozeller 156tl idi tabiaylik yemekfisi veriyorlar kahvalti icin 2.20tl aksam yemegi icinde 4.50tl gunluk.

Devletin tam ozelleri de 172tl idi onunda yari ozellerden tek farki odanda calisma masan falan var dolabin daha buyuk odan daha buyuk odalar3 kisilik her ikisinde de odanin icinde banyo tuvalet

Back
X