Sizin gebe kalamama sebebiniz neydi acaba ?3 kere tüp bebek yaptirdim bunyamin hoca ya ama 3 u de olumsuz sonuclandi. Simdi de zaten buhara hastanesinde. Yine yaptırmak istiyorum ama bu defa da bünyamin hocayla ki devam edeyim bilmiyorum
Merhaba yaptırdım fakat kimyasal gebelik oldu maalesef ... Şimdi eşimin tedavisini yaptırıp tekrardan yeniden başlayacağız Allah'ım isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba tüpbebek yaptırdınız mı
Cok gecmis olsun. Hic mi önerdiginiz doktor yok? Araştırmada falan kimse yok mu?İnsani görevim oldugu için yazıyrm erzurumda başka dr olmadıgı için bünyamin byi seçiyorsunuz anlıyrm bnim bir ablmın iki basarısız ütüp tedavimiz oldu bünymin hoca ablama yaptıgı yanlış işlem sonrası pisikolojik çöküntü yaşıyr şuan test yapmadan suçu bastırmk adına tanı koydu dava açmayı planlıyrz bnm tanıdıgım bi çok kişi oldu bu süreçte hepimizin olumsuz sonuçlandı iyi düşünün karar verin derim
Bende kendisinde bir asılma ve bir de tüp bebek tedavisi gördüm ... Ama tüp bebek kimyasal gebelik ile sonuçlandı . Ve neden böyle oldu diye sorduğumda saçma sapan bişey dedi ağlayarak çıkmıştım ordan ... Şuan tedaviyi en başa alıp üniversite hastanesinde yapmaya karar verdim ve ilk işlem hsg olacak inşallahCok gecmis olsun. Hic mi önerdiginiz doktor yok? Araştırmada falan kimse yok mu?
Cok uzuldum sizin adınıza. Arastirma hastanesi faydali olur insallah. Kime gitmeyi düşünüyorsunuz?Bende kendisinde bir asılma ve bir de tüp bebek tedavisi gördüm ... Ama tüp bebek kimyasal gebelik ile sonuçlandı . Ve neden böyle oldu diye sorduğumda saçma sapan bişey dedi ağlayarak çıkmıştım ordan ... Şuan tedaviyi en başa alıp üniversite hastanesinde yapmaya karar verdim ve ilk işlem hsg olacak inşallah
Eşimde sıkıntı vardı diye doktora gittik oradan oradaki gamzenur hanıma yönlendirdi , üroloji doktoru . Şimdi gamzenur hanimdayim kardeşimCok uzuldum sizin adınıza. Arastirma hastanesi faydali olur insallah. Kime gitmeyi düşünüyorsunuz?
Memnun musunuz kendisinden? Bir sikayetiniz var mi?Eşimde sıkıntı vardı diye doktora gittik oradan oradaki gamzenur hanıma yönlendirdi , üroloji doktoru . Şimdi gamzenur hanimdayim kardeşimrabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Şuan için bişey diyemiyorum. Çünkü çok daha yeniyim ve ne bileyim artık kader kısmet diyorum yoksa elden bişey gelmiyorMemnun musunuz kendisinden? Bir sikayetiniz var mi?
Özel mesajiniz kapali oldugu icin yazamadim. Ben de henuz doktor arayışındayim. Kimseyi bulamiyorum guvenemiyorum. Cok çaresizlik hissediyorum bu konuda.Şuan için bişey diyemiyorum. Çünkü çok daha yeniyim ve ne bileyim artık kader kısmet diyorum yoksa elden bişey gelmiyor
Canım araştırma da direk aşılama veya tüp bebek için başlamak için nasıl bi yol izledin bana da yazar mısın ben de Erzurum a geleceğim çünküBende kendisinde bir asılma ve bir de tüp bebek tedavisi gördüm ... Ama tüp bebek kimyasal gebelik ile sonuçlandı . Ve neden böyle oldu diye sorduğumda saçma sapan bişey dedi ağlayarak çıkmıştım ordan ... Şuan tedaviyi en başa alıp üniversite hastanesinde yapmaya karar verdim ve ilk işlem hsg olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?