Erzurum Prof. Bünyamin Börekçi'ye tüp bebek yaptıranlar lütfen hamile kalanlar yazabilir mi ?

Merhabalar kimse yazmamış ama bende kendisine gitmeyi düşünüyorum rahim filmi için sanırım başarılı bir doktor

Rahim filmiyle ilgili hiçbir bilgim yok gülüm ben kendisine aşılama birkere yaptırdım ve tutmadı . Şimdi tüp bebek düşünüyorum ama kimse yazmamış

3 kere tüp bebek yaptirdim bunyamin hoca ya ama 3 u de olumsuz sonuclandi. Simdi de zaten buhara hastanesinde. Yine yaptırmak istiyorum ama bu defa da bünyamin hocayla ki devam edeyim bilmiyorum

3 kere tüp bebek yaptirdim bunyamin hoca ya ama 3 u de olumsuz sonuclandi. Simdi de zaten buhara hastanesinde. Yine yaptırmak istiyorum ama bu defa da bünyamin hocayla ki devam edeyim bilmiyorum
Sizin gebe kalamama sebebiniz neydi acaba ?

Benim kuzenim orada yaptirdi şimdi kızı 6 yaşında o zaman bünyamin bey araştırma hastanesindeydi devlette yaptrmstı çok memnundu şimdi yine gidecek donmus embriyoları için .

Ben iki kere tedavi gordum buharada bunyamin beyde ilki negatifti ikincisinde pozitifi gordum cok sukur keseyi gormeye gitcez haftayada

İnsani görevim oldugu için yazıyrm erzurumda başka dr olmadıgı için bünyamin byi seçiyorsunuz anlıyrm bnim bir ablmın iki basarısız ütüp tedavimiz oldu bünymin hoca ablama yaptıgı yanlış işlem sonrası pisikolojik çöküntü yaşıyr şuan test yapmadan suçu bastırmk adına tanı koydu dava açmayı planlıyrz bnm tanıdıgım bi çok kişi oldu bu süreçte hepimizin olumsuz sonuçlandı iyi düşünün karar verin derim

Cok gecmis olsun. Hic mi önerdiginiz doktor yok? Araştırmada falan kimse yok mu?

Cok gecmis olsun. Hic mi önerdiginiz doktor yok? Araştırmada falan kimse yok mu?
Bende kendisinde bir asılma ve bir de tüp bebek tedavisi gördüm ... Ama tüp bebek kimyasal gebelik ile sonuçlandı . Ve neden böyle oldu diye sorduğumda saçma sapan bişey dedi ağlayarak çıkmıştım ordan ... Şuan tedaviyi en başa alıp üniversite hastanesinde yapmaya karar verdim ve ilk işlem hsg olacak inşallah

Cok uzuldum sizin adınıza. Arastirma hastanesi faydali olur insallah. Kime gitmeyi düşünüyorsunuz?

Cok uzuldum sizin adınıza. Arastirma hastanesi faydali olur insallah. Kime gitmeyi düşünüyorsunuz?
Eşimde sıkıntı vardı diye doktora gittik oradan oradaki gamzenur hanıma yönlendirdi , üroloji doktoru . Şimdi gamzenur hanimdayim kardeşim rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Eşimde sıkıntı vardı diye doktora gittik oradan oradaki gamzenur hanıma yönlendirdi , üroloji doktoru . Şimdi gamzenur hanimdayim kardeşim rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Memnun musunuz kendisinden? Bir sikayetiniz var mi?

Şuan için bişey diyemiyorum. Çünkü çok daha yeniyim ve ne bileyim artık kader kısmet diyorum yoksa elden bişey gelmiyor
Özel mesajiniz kapali oldugu icin yazamadim. Ben de henuz doktor arayışındayim. Kimseyi bulamiyorum guvenemiyorum. Cok çaresizlik hissediyorum bu konuda.

Canım araştırma da direk aşılama veya tüp bebek için başlamak için nasıl bi yol izledin bana da yazar mısın ben de Erzurum a geleceğim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…