- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi Acemianne42
-
Aa cnm bende ilcedeym erzuruma gidiyorum zeynep diye bi doktor var tavsiye etmiyorum kurtaji onda oldum ama sonra gelip hoc ilgilenmedi yuzunu iki defa gordum sadece ha ilgisiszmiydi hayir ne sorsm guzelce nazikçe cvp veriyodu beni o anda sakinlestirmeye calisiyodu ama nebiliym sonra hic gelmedi daha sonra fatma hanima kontrole gittim oda cok sakindi asiri sakin ben sormayana kadar bise demio bakti rahmn temiz dedi gonderdi bu defa bu pazartesi burda siddetle onerilen humeyra hanim var neredeyse kaldigm ilcenin butn hamileleri humeyra dio baska bisi demio onun ustune tanimiyoruz diyolar bende bir bucuk senedir hala kalamiyorm pazartesi ona gidcm bakalim dedikleri kadar varmiymis
Evet canim ne yazik ki tek bir hastane var. Ben buharada ki fatma aydina gidiyorum memnunum muhammet bey de cok iyi ve ilgili
Valla cnm okadar bilgim yok bi vaka olmustu oda cok oncede n olmustu ameliyathanesi gayet temiz hemsireleri cok iy benim 2 ay once arkadasm dogum yapti cok memnun kaldi odalari cok gzl istisnasi olur herşeyin hastane ile ilgili heryerdede oluo gozunu korkutma kotu dusunme icine kurt duserse illa bise cikar ondn icini rahat tut baska caremizde yok bitek hastane var cunkuCanım evet bende öyle duydum, herkes bana da humeyra hanımdan bahsediyor ki birde humeyra hanım sanırım tüp bebek uzmaniymista, o nedenle senin içinde iyi olur ihmal etme çok sıcak kanlı güler yüzlü bir bayan, kapıdan girdiğinden itibaren canım annem diye diye senle çok sıcak konuşuyor, ama benim esas sorum buhara hastanesinin yeni doğan ünitesi ile ilgili sorun duydunuz mu hiç bir de anestezi uzmanları nasıl?
Haklısın ama insan korkuyor, buyuksehir de tek özel hastane olması kadar saçma birşey olamaz ya...Valla cnm okadar bilgim yok bi vaka olmustu oda cok oncede n olmustu ameliyathanesi gayet temiz hemsireleri cok iy benim 2 ay once arkadasm dogum yapti cok memnun kaldi odalari cok gzl istisnasi olur herşeyin hastane ile ilgili heryerdede oluo gozunu korkutma kotu dusunme icine kurt duserse illa bise cikar ondn icini rahat tut baska caremizde yok bitek hastane var cunku
Yok iki tane vardi sifa ama kapandi acilir diye dusunuormHaklısın ama insan korkuyor, buyuksehir de tek özel hastane olması kadar saçma birşey olamaz ya...
Yok iki tane vardi sifa ama kapandi acilir diye dusunuorm
Bende gecen sene kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar kaldim kimyasaldi bir bucuk sene gecti ustunden hala kalamadim 5 ay once gittim baska ozele memlekette bakti iltihap kist yok dedi yumurtlamn guzel iki defa kalmissn tekrar olur dedi gonderdi hormonlara bakmadi bile esimde yoktu yanimda onemsemedi yani ondn pazartesi erzuruma gidcm baklm o ne diyckBa
Bakalım ben 26+1 deyim, humeyra ile başladım onunla devam ediyorum inşallah sağlıcakla alırız bebislerimizi ellerimize, senin ki ne kadar oldu?
Bende gecen sene kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar kaldim kimyasaldi bir bucuk sene gecti ustunden hala kalamadim 5 ay once gittim baska ozele memlekette bakti iltihap kist yok dedi yumurtlamn guzel iki defa kalmissn tekrar olur dedi gonderdi hormonlara bakmadi bile esimde yoktu yanimda onemsemedi yani ondn pazartesi erzuruma gidcm baklm o ne diyck
Aynen cnm o konularda humeyra hanim cok iymis bana garanti bakar 1 bucuk sene gecmis ya benim icimi rahatlatan adetlerim cok duzenli bi sknti olsa duzensiz olur diye hep bekledim bu zamana kadar doktorlarda test uapmadan olur olur dedi yarin ins adet olurm hormon testleri icin 2 . gun gitmek gerek ya pazartsiye taaa bir ay onceden randevu aldim ben:)Canım sende humeyraya git istersen, çünkü benim de bir kürtajım oldu, 7.haftada karnımda kalp atislari durmuş 10.haftada kontrolde öğrendim sonrasinda hemen humeyra hanım benden test aldı, geçen sene 80tl idi, sonrasında kan pihtilasmasi sorunum olduğu ortaya çıktı, ona uygun tedaviye başladık hemen birde bana bir adet olduktan sonra hemen çalışmalara başlayalım dedi ben 4 ay sonra denedim ve oldu şimdi 26.haftadayiz, iğne tedavisi var benim rahatsizligimin, bence humeyrayı denemelisin bana erken teşhis koyduğu için ben ondan çok memnunum
Aynen cnm o konularda humeyra hanim cok iymis bana garanti bakar 1 bucuk sene gecmis ya benim icimi rahatlatan adetlerim cok duzenli bi sknti olsa duzensiz olur diye hep bekledim bu zamana kadar doktorlarda test uapmadan olur olur dedi yarin ins adet olurm hormon testleri icin 2 . gun gitmek gerek ya pazartsiye taaa bir ay onceden randevu aldim ben:)
Tabiki cnm haberlesirzZaten diyorum ya ilgili bir bayan humeyra hanım, icin ferah git seni çok rahatlatacak, inşallah iyi sonuçlarda alırsın haberdar edersin insallah
Valla canim böyle bir olayi çok önceden bende duydum ama bir olayla tüm hastaneyi kötülemekde olmaz. Benim kuzenim orda dogum yapti bebek de kendisi de gayet saglikli. Sonucta hic bir hastanede ne yazik ki hijyen kurallarina uyulup uyulmadigindan emin olamiyoruz. Bu hastanede oldukça temiz ayrica dogumhane yeni dogan unitesini falan gezmek serbest hastane icerisinde gidip kendin gorebilirsin için rahat ederSen hıç hastanenin yeni doğan ünitesi ile ilgili sorun duydun mu çevrenden, ben buranın yabancisiyim birisi sadece mikrop vakası olmuş gibisinden birşey söyledi o nedenle çok korktum(
Merhaba arkadaşlar ağustos ayında buharada kürtaj oldum zeynep hanıma gümüş haneden geldim bıde özel de yaptırmak istedim ya o kadar ilgisizdi ki zeynep hanım bir tek uyuturlarken geçmiş olsun dediğini hatırlıyorum o kadar.şimdi yine doktor arayısındayım hala hamile kalamadım fatma hanımmı yoksa humryra hanımmı kararsızım ne dersiniz bilenler yardımcı olun lütfen samimiyet güler yüz o kadar önemli kı bır doktorda
Asilama mi yaptırdınız özel randevu nasıl aliniyorArkadaşlar ben Prof. Bünyamin börekçi ye tedavi oldum araştırma hastanesinde 121tl Di muayene ücreti artmış olabilir ama doktor mükemmel insan ilgi ve sözleri insana güven veriyor il dışından bizde ona geldik evladımız kucağımıza allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?