Erzurumda tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

hasretmelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
594
891
103
Artvin
arkadaşlarçok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum herkes başka bir şey söylüyor. Erzurum şifa yada buhara hastanelerinde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

arkadaşlarçok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum herkes başka bir şey söylüyor. Erzurum şifa yada buhara hastanelerinde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

slm canım şiifa hastanesi çok iyi bir hastane şimdilerde doktorlarını bilmiyorum 3.5 yıldır gitmediğim için ama eskiden sertaç bey vardı varmı hala bilmiyorum çok mennunduk çok moral veriyodu güler yüzlüydü ama dedğim gibi hala varmı bilmiyorum Alahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğinmi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben üniversiteye gidiyorum buharayı tavsiye etmem
şifa içinde Hümeyra ya da Fatma hanım
herkes yakup beyin alanında ii olduğunu söyler
psikolojik olarak çökmek istemiyorsan yakup beye uğrama derim..

slm canım şiifa hastanesi çok iyi bir hastane şimdilerde doktorlarını bilmiyorum 3.5 yıldır gitmediğim için ama eskiden sertaç bey vardı varmı hala bilmiyorum çok mennunduk çok moral veriyodu güler yüzlüydü ama dedğim gibi hala varmı bilmiyorum Alahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeğinmi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında tam olarak ilk bebeğim değil. 1 sene önce bir düşük yapmıştım. şimdi yeniden hamileyim doktor konusunda çok kararsız kaldım. şimdi Sertaç bey yok sanırım başka doktorlar gelmiş

ben üniversiteye gidiyorum buharayı tavsiye etmem
şifa içinde Hümeyra ya da Fatma hanım
herkes yakup beyin alanında ii olduğunu söyler
psikolojik olarak çökmek istemiyorsan yakup beye uğrama derim..

yakup beye gidemedim zaten. çoğunlukla tüp bebek tedavilerine bakıyormuş sanırım. Fatma hanımla tanışmadım ama Hümeyra hanıma gittim bi kere. 2 dak girip çıktım odasında muayene için. daha sonra sadece sonuç gösterebilmek için 2-3 saat beklettiler. randevülü gitmiştim ama çok bekledim. yani randevü saatimdede almadılar beni içeri. sonuç göstermek için daha da çok bekledim çok sıkıldım. randevü almanın anlamı ne artık anlamadım. bu arada ben artvinden gelip gidiyorum onun için beklemek yada beklememek benim için o kadar önemli. yoksa beklerim sıkıntı olmaz.buharayı neden tavsiye etmezsin? rıza bey varmış orda o nasıl acaba?

yakup beye gidemedim zaten. çoğunlukla tüp bebek tedavilerine bakıyormuş sanırım. Fatma hanımla tanışmadım ama Hümeyra hanıma gittim bi kere. 2 dak girip çıktım odasında muayene için. daha sonra sadece sonuç gösterebilmek için 2-3 saat beklettiler. randevülü gitmiştim ama çok bekledim. yani randevü saatimdede almadılar beni içeri. sonuç göstermek için daha da çok bekledim çok sıkıldım. randevü almanın anlamı ne artık anlamadım. bu arada ben artvinden gelip gidiyorum onun için beklemek yada beklememek benim için o kadar önemli. yoksa beklerim sıkıntı olmaz.buharayı neden tavsiye etmezsin? rıza bey varmış orda o nasıl acaba?

bekletilme konusunda haklısnız bir kaç arkadaşım var şifaya giden
aynı dertten muzdarip maalesef erzurumda kadın doğumcu sıkıntısı var
buharayı tanıdığım çoğu kişi tavsiye etmiyorum rıza bey hakkında bilgim yok
ama bir defada oraya gidin belki memnun kalırsınz buarada neden üniversiteye gitmiyorsunuz
eğer çok ciddi bir sıkıntınız yoksa gidebilirsinz yine de tercih sizin..

bekletilme konusunda haklısnız bir kaç arkadaşım var şifaya giden
aynı dertten muzdarip maalesef erzurumda kadın doğumcu sıkıntısı var
buharayı tanıdığım çoğu kişi tavsiye etmiyorum rıza bey hakkında bilgim yok
ama bir defada oraya gidin belki memnun kalırsınz buarada neden üniversiteye gitmiyorsunuz
eğer çok ciddi bir sıkıntınız yoksa gidebilirsinz yine de tercih sizin..

devlet hastanelerinde sıra problemi daha çok olur diye tercih etmedim. yoksa üni hastaneside çok çok iyi tabiki. ben artvinden gelip gidiyorum her ay uzak olduğum için özele geliyorum yani.

devlet hastanelerinde sıra problemi daha çok olur diye tercih etmedim. yoksa üni hastaneside çok çok iyi tabiki. ben artvinden gelip gidiyorum her ay uzak olduğum için özele geliyorum yani.

cuma günleri giderseniz çok yoğun olmuyor
sonuçta özelde de bekletiyorlar
ama dediğim gibi siz bilirsinz buharayada bi gidin belki
orası daha farklıdır
Artvin de sanırım sıkıntı var neyse hayırlısı olsun

Back
X