Erzurumlular Yardım...

PIRILTI1471

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
583
241
18
32
kızlar erzurumda yenı sayılırım hamıle olduğumuda yenı öğrendim :)
Hangi hastane hangi Kadın doğum uzmanı tavisye edersiniz yardımlarınıza çok ıhtıyacım var

Bana kalırsa en iyi dr erzurumda metin ingenç üniversitede prof. özel muayenehanesi var orada hasta kabul ediyor. Civil mağazasinin biraz daha üst kisminda han var yeri orada

Bana kalırsa en iyi dr erzurumda metin ingenç üniversitede prof. özel muayenehanesi var orada hasta kabul ediyor. Civil mağazasinin biraz daha üst kisminda han var yeri orada
metin beyın methını cok duydumda ücreti bayağı fazla dıye işittim o yuzden tereddutde kaldım 9 ay boyunca maddı olarak zorlanırım daha ılk kontrolum oalcak

Cok paraci olarak bilinir ama diger illere gore cok iyi bile bence bi ay 100 bi ay 200 tl aliyordu ben giderken.
Onun haricinde neredeyse hic iyi dr kalmadi sifa da fatma hanim var suratsiz gibidir ama isinde digerlerine kiyasla iyi olan bi o kaldi

Cok paraci olarak bilinir ama diger illere gore cok iyi bile bence bi ay 100 bi ay 200 tl aliyordu ben giderken.
Onun haricinde neredeyse hic iyi dr kalmadi sifa da fatma hanim var suratsiz gibidir ama isinde digerlerine kiyasla iyi olan bi o kaldi
çok teşekkür ederim amiin :) ya şifada hümeyra hanım ve fatma hanımı duydum ama fatma hanıma evet negatıf dedıler kı ılk gebelıgım hanı cok fazla soru soracaım muhakak ogrenmek ısteyeceım korktum açıkçası ilk denem olarak kımsneın tavsıye etmedıgı buharadan aldım zeynep hanım varmışş inşş iyi olur yada daha sonra başka doktorlara bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…