• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

es adayi tarafindan begenilmemek..

Siz onu her haliyle severken o sizi neden eleştiriyo dersiniz, yarın evlendiğinizde de sabah kalkmış halinizi görecek bunuda mı eleştirecek, neymiş yanındaki kız çirkin diyeceklermiş, sevgilinin gözü dışarda, beğenmiyorsa evlenmesin gitsin o beğendiği kızla olsun sizin kendinize güveninizi de psikolojinizi de mahvetmesin.

sen her dakika bakımlı olamazsınki ama ya sanki o her dakika bakımlı ki olsa bile kaç yazar.. bu erkekler neden bukadar odu ya neden bi kadının ruhundan anlamaz..

Sevmiyo,beğenmiyosa amacı ne sana umut verdi evliliğe kadar getrdi , Allah yardımcın olsun canm ama üzmemeye çalış kendini bide hasta olursun falan ozmn hastasın diede yüzüne vurur bu ..Umarım bi çıkış yolu bulursun :26:

Yazdıklarını hayal kırıklığında okuyup bu kadarına da yok artık dedim... Sabah sabah şaşkınlığımı anlatamam. Güzel arkadaşım bu es adayını ipi tamamen sen vermişsin, her dediğini yapmakla ilişki yürümez herkes kendinden biraz fedekalık yapar ama saygı çerçevesi hep sürür, sonuçta siz sizsiniz, bu şekilde sizinle konuşamaz hele ailenizin yanında hiç konuşamaz. Eşim ailemin yanında böyle bir şey söyleyecek, ona dünyayı dar ederim... Kendinize güveninizi sağlayın ve kesinlikle sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin herkes haddini bilecek. Yorum yapan diğer arkadaşlarıma sonuna kadar katılıyorum. 1.5 yıldır evliyim eşim her halimi görüyor, önemli olan gerçekten sevmek... O zaman herşey önemsiz oluyor zaten

yavaş yavaş bu adama yol vermeye bak sen ne demek ailenin yanında seni rencide etmesi ben olsam kıyameti koparırdım ne diyon sen diye haddini bildir kendini de hiç bir zaman kimseye karşı ezdirme

tek cümle ben olsam bir dakika kalmam onunla ayni ortamda solumam bile sende diyosunki kırıldım adam resmen alay etmiş aşsalamis seni bukadar gurursuz olma derim başkada birşey demem:31::31:

Sen gerçekten kaç yasindasin?20 yaşında olduğunu söylüyorsun 10 yıl öncesinde parti,parti dolaştığını yazıyorsun 10 yasinda gece disarda kalıyorsun ailen birşey demiyor adam sana hakaret ediyor ailen birşey demiyor tek bir sorum olacak çok mu muhtaçsın ona

Her dediğini yapıp alttan alırsan kendini ezdirirsin işte böyle. Evlenmeden böyleyse evlendikten sonra hamile kaldığında bir kaç kilo aldığında düşünemiyorum. O çirkin lafını öyle bir yedirirdim ki ona nereden geldiğini şaşırırdı... :22:

adamın bi terketmediği kalmış siz sadece kırıldınız mı??
adam açık açık sizi beğenmediğini söylemiş hem de çok iğrenç bir şekilde.
artık yapmanız gereken şeyi biz söylemeden bilmeniz lazım.
not:her dediğini yapıp,hep alttan alırsanız değersizleşirsiniz.
adam terbiyesizmiş evet ama sizde buna zemin hazırlamışsınız.

kusura bakma ama hak ediyorsun.sana bunları söyleyen biri için halaaa eş adayım diye konu açıyorsun.
bu kadar gurursuzluk olmaz yaa.kendine gel.

bir de eş adayının yaptığı beğenmemek değil bir güzel hakaret etmek..

ama kadınlar kendini bu kadar ezdirip anasının babasının yanında dahi ayaklar altına aldırıyorsa o erkekler daha beterini de yapar.

ağzının payını vermedikçe bu adam daha da abartır.

ben olsam konu başlığım eş adayım değil hayatıma giren bana hakaret eden hödük olurdu.

Son düzenleme:
Adam fazla şımartılmış
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo, ne desem benden vazgeçemez diye düşünüyo

Haksız da sayılmaz
Adamın daha ne kadar saygısızlık etmesini bekliyosun ?
Ardına bile bakma

Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde diye evlilik yemini edilir
Bu adam tırnağına sivilcene laf ediyo daha şimdiden
İlerde hasta olsan paçoz paçoz ne geziyosun der , bi tas çorba yapmaz yani

Ayrılmam diyosan bunları göze al
Sürpriz değil çünkü
Bile bile lades

begenmiyosan daha guzelini bul tabi bu hoduklukle bulabilirsen diyemedin mi?

sen devam et her koşulda alttan almaya
adam daha sana neler der
seni ezen canavarı sen kendin oluşturmuşsun
ayrıca bu adamdan ne koca ne baba olmaz
sebebi bu adam duygusuz ve empatiden habersiz
fazla şekilci, muhtemelen kendini de çok yüksekte görüyor

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

Tüm bunlar olurken sen sadece kırıldın mı? Ne diyeyim bilemedim eğer ayrılmayacak evleneceksen ( seni dış görünüşünle yargılayan kıyaslayan biriyle) adamın tüm kırıcı sözlerine alışmalısın. Yarın bir gün hamile kaldığında ya da kilo aldığında yine sana bakamıyorum korkuyorum diyebilir :6:

insan yazacak bşey bulamıyor. hayatımda ilk defa kk'daki bir konuya fake diyesim var

Yol ver gitsin,şimdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum.Hem susup kalmışsınız ben olsam illa bir şey derdim yoksa kendimi yer bitiririm.Kendisi bulunmaz hint kumaşı herhalde. Hem madem öyle düşünüyor neden sizin yanınızda halà? Gitsin beğendiği kızların yanına bakalım o beğendiği kızlar onu beğenecek mi :ssz:

Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:
ne bu arkadaşım sen nasıl böyle biriyle berabersin ki anlamadım. nasıl bir kendini beğenmişlik bu ya!!! sana resmen hakaret etmiş. defolsun gitsin o kızın yanına o zaman. sen hala kırıldım diyorsun, çoktan ağzının payını verip şutlaman lazımdı :47:

sen cvbı vermişsin güzelim her dediğini yapıyormuşsun haksız bile olsa alttan alıyormuşsun ee daha sana ne yapsa azdır kusura bakma da erkek milletinin ne tip bir mahlukat olduğunu öğrenmek için internetten biraz araştırma yap bence hem de acilen

Back
X