- 20 Şubat 2019
- 1.371
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Merhaba eşimin annesi babası kizkardesi ailecek patavatsız ve fazlasıyla hadsiz insanlardır..İlk tanışmaya gittiğim gün samsundan istanbula yol yorgunu gelmiş bana "kalk çorbayı sen koy nasılsa daha çok koyacaksın "dedi bu zaten herseyiin sinyaliydi..anlatacak çok şey var ama sona geleyim kızım bu aralar çok hasta oldu kresten aldım zaten bana sürekli bir çocuğa bakamadiniz o çocuğa niye bakamadiniz gibi abuk subuk cümleler kurdu uykusuz geçirdiğim gecelerin haddi hesabı yok anneyim ben tabi olacak ama yavrum sana da zordur nasılsın iyi misin diyen yok karı koca zaten eleştirmeyi bilirler.. en son bu mesajı attım bundan önce anne kreste normal bu kadar hasta olması artık kalp kırıcı cümleler olmasın demiştim kızıyla beraber (kendi teli o derece kullanamaz o yüzden kızı yazmis) abuk subuk bir sürü suçlama kendilerini haklı gösterme çabasına giren mesaj yazmışlar.. ben de üstüne bunu yazdım ve dedim sizinde kızınız var o da gelin olacak ona nasıl cümleler kurulsun isterdiniz ? Yine suçlama yine savunma çabası..beklerdim ki yavrum özür dilerim istemeden seni krmisim vs.. çirkin yüzlerini olduğu gibi koydular ortaya ve beni en çok üzen bu mesajdan sonra bana"it ürür kervan yürür " dedi şok oldum!! Nezaketten naiflikten asla nasibini almamış bu kadına defalarca şans verdim amam artık arindim zehirli sarmasiklarimdan bu kadın öldü benim.icin ..kızım havale geçirdiğinde geçmiş olsuna gitmek yerine türbe gezmeye Nevşehire gitmiş bir kadını insan yerine koyup bunca yıl üzüldüğüm için onun eleştirilerini samimiyetsizliğini defalarca gösterdiği halde kafama takıp üzüldüğüm için kendime alttan almalarıma huzursuzluk çıkmasın diye susmalarıma yanıyorum.. artık kangren olmuş o kolu kestim kafamdaki tüm sesler sustu huzur buldum ...balik bastan kokar genç kızlar eşim iyi diye baştan sevimsiz gelen insanların arasına sakın girmeyin benim 5 seneme mal.oldu eşimle ayrılığı bile düşündüm..biz ayrılmayacağız ama benim kayinvalidem öldü artık bu da huzur buluşumun buraya iç dökmesidir..kafama takıp uykusuz kaldığım gecelere yazıkmis..şimdi kocaman bir oh cektim