- 24 Mart 2024
- 103
- 34
- 18
- Konu Sahibi dertsbasadert
Merhaba bu ara kafama çok taktığım bir sorun var ben mi yanlış düşünüyorum bana yazın lütfen ben hediyeleşmeyi ince düşünmeyi seven bir insanım eşimin ailesini kendi ailemden ayırt etmedim biz uzun yıllardır flört ediyoruz evleneli çok olmadı fakat ben onların her doğum gününde özene özene hediye alırım anneler günü ayrı babalar günü ayrı görümcenin çocuklarına doğum günü haricince de her gidişimizde ufak tefek mutlu olacakları şeyler alırız birkaç yıl uzakta yaşıyorduk her gelişimizde yine birşeyler aldık o şehire özgü hediyeler havlular falan dün benim doğum günümdü eşimin tüm ailesi bana birleşip bir deodorant bir sürahi bir basit kolye almışlar bir de pasta kesip süpriz yaptılar yine düşünmüşler mutlu oldum ama hediyelerde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası çocuğu olan görümce onu bile almadı bize yemeğe geldiklerinde geçen ay bir soda alıp getirmiş sadece ya büyük küçük hediye derdinde de değilim düşünülmüş emek verilmiş uğraşılmış bir şey olsa yetecek yani ben hatalı mıyım eşim bana nönkör damgası vuruyor böyle olunca hem kendimi değersiz hissediyorum hem de yalnız çok zormuş başka aileye uyum sağlamak cidden çok zor.