Eş ailesi yüzünden kavga

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
Geçen gün konu açmıştım.Hatırlayanlar vardır.Özet olarak yazmak istiyorum.Yurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyoruz.Buraya gelirken eşimin ailesinin tek bir desteği olmadı.Başlarda çok sıkıntı çektik.Allah yardım eder şükredin deyip durdular.Bu arada eşimin arabasını burada bıraktık.Sözde satıp parasını vereceklerdi.Araba satıldı,parasını vermediler.Eşimde ayıp olur diye birşey söylemiyor.
Biz yeni Türkiyeye geldik.Şimdi yaşadığımız yere döndük.Kaynım ve kuzeni eşime kvleri buraya gezmek için göndermek istediklerini söylemişler.Eşime kaynım sen ordan biletleri hallet,çok pahalı demiş.
Bu hafta bunun kavgasını yapıyoruz.Aramız berbat.Ki ne zaman Türkiyeye gelmek istesek kaynımın istekleri yüzünden stres yaşıyorum.Sürekli birşeyler bekliyor.
Son durumda vize için randevu aldıklarını söylemişler.Bilet almamızı bekliyorlar.Bunun kavgasını ediyoruz.Ve minimum 1 ay kalacaklarmış.Eşimde bende çalışıyoruz.Bizim adımıza karar vermeleri saçma değil mi? En son arayıp buraya kaçtık buradada rahat yok demeyi düşünüyorum. Araba parasıda arada kaynadı.Bu yüzden görüşmeyi düşünmüyorum.Normaldede aylarca konuşmuyoruz.Bu yüzü nasıl buluyorlar bilmiyorum

Vallahi cinnet sebebi. Terbiyesiz. Araba parasi dedigimiz uc kurus birsey degilki ustu kapansin hadi yenilir yutulur diyelim ama oda olmaz.kesinlikle net konus biletleri aldirma once esinin arkanda olmasi gerekiyor onlar geldigi an yada sen ben Türkiye'ye gezmeye gidecegim aileme ugrayacagim de. Biraz annesiyle takilsim anlasin ama sakin kizginlikla turkiyeye gelip kalici falan olmaya calisma duzenini bozma. Net konus bu sekilde bir evlilik olmaz.kaynin cok hinlik yapiyor.taviz verme

İstemediğimizi net söyleyin.Bazi insanlar umursamaz oluyor, alınmak falan hak getire.O yüzden net gelmeyin ,çalışıyoruz deyin.Zaten aylarca konuşmuyormuşsunuz ,pek bi şey değişeceğini sanmıyorum.Bu arada size ait arabayı nasıl başkası satar ve parasını size vermez? Hiç duymadım böyle şey.

Geçen gün konu açmıştım.Hatırlayanlar vardır.Özet olarak yazmak istiyorum.Yurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyoruz.Buraya gelirken eşimin ailesinin tek bir desteği olmadı.Başlarda çok sıkıntı çektik.Allah yardım eder şükredin deyip durdular.Bu arada eşimin arabasını burada bıraktık.Sözde satıp parasını vereceklerdi.Araba satıldı,parasını vermediler.Eşimde ayıp olur diye birşey söylemiyor.
Biz yeni Türkiyeye geldik.Şimdi yaşadığımız yere döndük.Kaynım ve kuzeni eşime kvleri buraya gezmek için göndermek istediklerini söylemişler.Eşime kaynım sen ordan biletleri hallet,çok pahalı demiş.
Bu hafta bunun kavgasını yapıyoruz.Aramız berbat.Ki ne zaman Türkiyeye gelmek istesek kaynımın istekleri yüzünden stres yaşıyorum.Sürekli birşeyler bekliyor.
Son durumda vize için randevu aldıklarını söylemişler.Bilet almamızı bekliyorlar.Bunun kavgasını ediyoruz.Ve minimum 1 ay kalacaklarmış.Eşimde bende çalışıyoruz.Bizim adımıza karar vermeleri saçma değil mi? En son arayıp buraya kaçtık buradada rahat yok demeyi düşünüyorum. Araba parasıda arada kaynadı.Bu yüzden görüşmeyi düşünmüyorum.Normaldede aylarca konuşmuyoruz.Bu yüzü nasıl buluyorlar bilmiyorum

Yani kusura bakmayın ama eşiniz gerçekten şaka gibi. Arabanın parasını eşinizin adına kv veya başka bi aile ferdinin hesabında tutmadığından eminmisiniz?
Boşanma davasına baktığım bi hanımefendide aynı böyle şeyler diyodu, işin sonunda adamın kadından gizli birsürü para çıktı.
Sizide biraz fazla hoşgörülü buldum. O araba evlilik esnasında aldıysanız ikinize ait sayılır. Nasıl kafasına göre satıp parasını alırlar? Ben olsam mahkemeye veririm.
Hala neden böyle bi adamı çekiyorsunuz?

Ne karar verirsiniz bilmiyorum ama maddiyatınızı korumanızı tavsiye ederim. Güvenimez biri eşiniz çünkü.

Aynı konu için 3 tane post açtınız. Tam olarak nasıl bir cevap bekliyorsunuz?
Ya ayrilin, ya es ailesini arayıp ben bilet parası veremem evim ee 1 ay müsait değil, bana sormadan karar alamazsınız, kayinbiradere de sponsor olmak için çalışmıyorum, bir daha burdan ücretsiz bir şey getirmeyecegim diyeceksiniz. Ya da eşinize 1 kuruş bile vermeyeceksiniz misafir gelirse yüzüne bile bakmayacaksiniz. 4.bir seçenek varsa da ben bilmiyorum.

İstemediğimizi net söyleyin.Bazi insanlar umursamaz oluyor, alınmak falan hak getire.O yüzden net gelmeyin ,çalışıyoruz deyin.Zaten aylarca konuşmuyormuşsunuz ,pek bi şey değişeceğini sanmıyorum.Bu arada size ait arabayı nasıl başkası satar ve parasını size vermez? Hiç duymadım böyle şey.
Bekarken eşim almıştı.Turkiyede bıraktık.Sonra onlara satmalarini söyledik.Yok parayı gönderince kesinti oluyor,buraya gelince veririz dediler.Sonra faize attık,bizde kalsın, şimdi ihtiyacınız yok dediler.Öyle kaldı.Buraya gelincede ailesiyle pek zaman gecirmiyorum.Ayni evde 1 ay kafayı yerim.Ayrica biz neden bilet alıyoruz.

Vallahi cinnet sebebi. Terbiyesiz. Araba parasi dedigimiz uc kurus birsey degilki ustu kapansin hadi yenilir yutulur diyelim ama oda olmaz.kesinlikle net konus biletleri aldirma once esinin arkanda olmasi gerekiyor onlar geldigi an yada sen ben Türkiye'ye gezmeye gidecegim aileme ugrayacagim de. Biraz annesiyle takilsim anlasin ama sakin kizginlikla turkiyeye gelip kalici falan olmaya calisma duzenini bozma. Net konus bu sekilde bir evlilik olmaz.kaynin cok hinlik yapiyor.taviz verme
Çok uyanık bir insan.Çocuk gibi kendine direksiyon seti falan istiyor.Gelirken birde onun istekleri ile uğraşıyoruz.Muabbetimde yok.Sonucta benim katkımda var eve.Nasil isteyebiliyor anlamıyorum.

Esinizin cenesi bi size aciliyor sanirim
Koskoca araba satilmis parasi nerde diye neden soramiyor?
Bilet parasini satilan arabamizin parasindan aliriz iban atiyorum gonderin parayi desin madem
Faizdeymis parası.Bozamazlarmis.Emekli insanları bilet parası aşarmis.Hayatlarinda birkez yurtdisi görsunlermis

Back
X