- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Bunu esin ayarlayacak ondan dedim asıl sıkıntı esin diyeZaten Turkiyedeykende sorun yaşıyorduk. Buraya geldik gene bize sardilar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu esin ayarlayacak ondan dedim asıl sıkıntı esin diyeZaten Turkiyedeykende sorun yaşıyorduk. Buraya geldik gene bize sardilar
Euroya çevirince bizim için o para 3 4ayda kazanılan bir paraymiş.Yanlis anlarlarmisYalnız satılan şey araba, çay bardağı falan değil. Dünyanın parası, ne demek arada kaynadı? Eşiniz kendisine ayıp edildiğinin farkında değil mi ki ayıp olur diye soramıyor?
Eş ailesiyle pek konuşmuyorum.Son raddede bunu düşünüyorum. Haklısınız.Aynı konu için 3 tane post açtınız. Tam olarak nasıl bir cevap bekliyorsunuz?
Ya ayrilin, ya es ailesini arayıp ben bilet parası veremem evim ee 1 ay müsait değil, bana sormadan karar alamazsınız, kayinbiradere de sponsor olmak için çalışmıyorum, bir daha burdan ücretsiz bir şey getirmeyecegim diyeceksiniz. Ya da eşinize 1 kuruş bile vermeyeceksiniz misafir gelirse yüzüne bile bakmayacaksiniz. 4.bir seçenek varsa da ben bilmiyorum.
Bekarken eşim almıştı.Turkiyede bıraktık.Sonra onlara satmalarini söyledik.Yok parayı gönderince kesinti oluyor,buraya gelince veririz dediler.Sonra faize attık,bizde kalsın, şimdi ihtiyacınız yok dediler.Öyle kaldı.Buraya gelincede ailesiyle pek zaman gecirmiyorum.Ayni evde 1 ay kafayı yerim.Ayrica biz neden bilet alıyoruz.
Bekarken eşim almıştı.Turkiyede bıraktık.Sonra onlara satmalarini söyledik.Yok parayı gönderince kesinti oluyor,buraya gelince veririz dediler.Sonra faize attık,bizde kalsın, şimdi ihtiyacınız yok dediler.Öyle kaldı.Buraya gelincede ailesiyle pek zaman gecirmiyorum.Ayni evde 1 ay kafayı yerim.Ayrica biz neden bilet alıyoruz.
Ne benim ne eşimin katkısı yokSimdi belli oldu. Bekarken aldigi icin yollamiyorlar araba parasini. Sizin maddi katkiniz var mi ua da esinizin ailesinin?
Ne benim ne eşimin katkısı yok
Oha hem arabanın parasına çökmüşler, hem de hala "biletimizi alın geliyoruz" emrivakisi.Geçen gün konu açmıştım.Hatırlayanlar vardır.Özet olarak yazmak istiyorum.Yurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyoruz.Buraya gelirken eşimin ailesinin tek bir desteği olmadı.Başlarda çok sıkıntı çektik.Allah yardım eder şükredin deyip durdular.Bu arada eşimin arabasını burada bıraktık.Sözde satıp parasını vereceklerdi.Araba satıldı,parasını vermediler.Eşimde ayıp olur diye birşey söylemiyor.
Biz yeni Türkiyeye geldik.Şimdi yaşadığımız yere döndük.Kaynım ve kuzeni eşime kvleri buraya gezmek için göndermek istediklerini söylemişler.Eşime kaynım sen ordan biletleri hallet,çok pahalı demiş.
Bu hafta bunun kavgasını yapıyoruz.Aramız berbat.Ki ne zaman Türkiyeye gelmek istesek kaynımın istekleri yüzünden stres yaşıyorum.Sürekli birşeyler bekliyor.
Son durumda vize için randevu aldıklarını söylemişler.Bilet almamızı bekliyorlar.Bunun kavgasını ediyoruz.Ve minimum 1 ay kalacaklarmış.Eşimde bende çalışıyoruz.Bizim adımıza karar vermeleri saçma değil mi? En son arayıp buraya kaçtık buradada rahat yok demeyi düşünüyorum. Araba parasıda arada kaynadı.Bu yüzden görüşmeyi düşünmüyorum.Normaldede aylarca konuşmuyoruz.Bu yüzü nasıl buluyorlar bilmiyorum
Araba parası nasıl arada kaynadı anlamadım. 3 - 5 bin birşey değil ki bu. Bir zahmet cebe indirdikleri araba parasıyla alsınlar biletlerini. Bu durumda eşinizin de arkanızda durup, tavır göstermesi gerekiyor. Tek başına yapabileceğiniz birşey değil. Programınızın yoğun olduğunu belirtip, müsait bir zamanda biz sizi davet ederiz deseniz.Geçen gün konu açmıştım.Hatırlayanlar vardır.Özet olarak yazmak istiyorum.Yurtdışında yaşıyoruz.Eşimde bende çalışıyoruz.Buraya gelirken eşimin ailesinin tek bir desteği olmadı.Başlarda çok sıkıntı çektik.Allah yardım eder şükredin deyip durdular.Bu arada eşimin arabasını burada bıraktık.Sözde satıp parasını vereceklerdi.Araba satıldı,parasını vermediler.Eşimde ayıp olur diye birşey söylemiyor.
Biz yeni Türkiyeye geldik.Şimdi yaşadığımız yere döndük.Kaynım ve kuzeni eşime kvleri buraya gezmek için göndermek istediklerini söylemişler.Eşime kaynım sen ordan biletleri hallet,çok pahalı demiş.
Bu hafta bunun kavgasını yapıyoruz.Aramız berbat.Ki ne zaman Türkiyeye gelmek istesek kaynımın istekleri yüzünden stres yaşıyorum.Sürekli birşeyler bekliyor.
Son durumda vize için randevu aldıklarını söylemişler.Bilet almamızı bekliyorlar.Bunun kavgasını ediyoruz.Ve minimum 1 ay kalacaklarmış.Eşimde bende çalışıyoruz.Bizim adımıza karar vermeleri saçma değil mi? En son arayıp buraya kaçtık buradada rahat yok demeyi düşünüyorum. Araba parasıda arada kaynadı.Bu yüzden görüşmeyi düşünmüyorum.Normaldede aylarca konuşmuyoruz.Bu yüzü nasıl buluyorlar bilmiyorum
Hanımefendi arabayı siz de eşiniz de almadınız demek ki ailenin arabası. Bir de parasını mi istiyorsunuz? Benim de erkek kardeşim aile arabasını kullanıyor, ileride eşi araba parasını isterse ağzımı bozarım yani ne münasebet?Ne benim ne eşimin katkısı yok
isterse bir günlük maaşınız olsun ne fark eder. Size ait olan bir para sonuçta. Onlara mı kalmış sizin paranızı işletmek.Euroya çevirince bizim için o para 3 4ayda kazanılan bir paraymiş.Yanlis anlarlarmis
Araba parasini mi faize koymuslarFaizdeymis parası.Bozamazlarmis.Emekli insanları bilet parası aşarmis.Hayatlarinda birkez yurtdisi görsunlermis
Alırken de 3-4 ayda kazanıp mı almış eşiniz arabayı? Bu nasıl bir mantık?Euroya çevirince bizim için o para 3 4ayda kazanılan bir paraymiş.Yanlis anlarlarmis
Öyle kalmaz ama ,kalmamalı.inanin hiç duymadım böylesini.Koca araba ,TR şartlarında araba almak zaten hayal oldu ,arkasını neden aramiyorsunuz hakkımızın? Tr ye gelince alsaydınız parayı? Koca arabanın üzerine yatmışlar resmen. Nasıl bir yüzsüzlük seviyesi bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun.Bekarken eşim almıştı.Turkiyede bıraktık.Sonra onlara satmalarini söyledik.Yok parayı gönderince kesinti oluyor,buraya gelince veririz dediler.Sonra faize attık,bizde kalsın, şimdi ihtiyacınız yok dediler.Öyle kaldı.Buraya gelincede ailesiyle pek zaman gecirmiyorum.Ayni evde 1 ay kafayı yerim.Ayrica biz neden bilet alıyoruz.
Arabayı eşi bekarken çalışıp kendisi almış diye okudum üstte bir yerde ama bilemiyorum.Araba eşinizin değilmiş ki, nasıl bu kadar müdahil olup, kin besleyip anne babanın oğullarının evine gelmesini engelliyorsunuz? Size bir zararları da yok fazla talepkar olmak dışında ki bunun önlemi de alınır yani. Sizin anne ve babanız gelmek istese aynı şekilde davranıcak mısınız? Çok ayıp yaptığınız, burda kadının ailesi için bunlar dense linç edilirdi.annesiz babasız biriyle evlenseydiniz keşke.
Ayrıca kendi kendilerine gelip gezmek istemişler .Evlat evine gidilir tabii ama davet olmalı, uygunluklari olmalı, biz geliyoruz bize bilet al vs asla diyemem ben olsam.Herkesin bakış açısı, geleneği farklı tabii.Yörelere göre değişiyor bu .Araba eşinizin değilmiş ki, nasıl bu kadar müdahil olup, kin besleyip anne babanın oğullarının evine gelmesini engelliyorsunuz? Size bir zararları da yok fazla talepkar olmak dışında ki bunun önlemi de alınır yani. Sizin anne ve babanız gelmek istese aynı şekilde davranıcak mısınız? Çok ayıp yaptığınız, burda kadının ailesi için bunlar dense linç edilirdi.annesiz babasız biriyle evlenseydiniz keşke.
Anne babadan bahsediyoruz, arkadaştan akrabadan değil. Konu sahibi ilk baştan beri sanki anne baba kendisinin arabasını satıp parasını yemiş gibi anlattı, şimdi de bu arabada eşinin bile hakkı olmadığını söylüyor. O eşi büyütmüş, iş sahibi yapmış, yurt dışına çıkacak mesleği kazanmasına yardımcı olmuş, bekarken altına araba vermiş bir anne babadan bahsediyoruz.bu anne ve babayla da arkadaşa uygulanacak protokol uygulanmasın bir zahmet. Konu sahibinin kendi anne babası hatta arkadaşı bile olsa bu protokolü isteyeceğini hiç düşünmüyorum. Kendisine belki yük bile olunmayacak. Ben böyle bir eşe tahammül etmezdim şahsen.Ayrıca kendi kendilerine gelip gezmek istemişler .Evlat evine gidilir tabii ama davet olmalı, uygunluklari olmalı, biz geliyoruz bize bilet al vs asla diyemem ben olsam.Herkesin bakış açısı, geleneği farklı tabii.Yörelere göre değişiyor bu