eş ailesi..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba ;
direk sıkmadan konuya geçeceğim belkı aşırı aşırı sorun olarak görülmese de ben kafamda büyütttüm ..
bayramda memleketıme gideceğiz eşimle nasip olursa 500 km uzak yaşadığım yere burda kurbanımızı kesip 2.veya 3.gün yolaa çıkacağız inş. eşim annemlerde gelse de beraber mı gıtsek dedı pandemıden dolayı hep evdelerdı dünürler birbirini özlemişlerdir de dedı falan şimdi tamam gelsınler de neden bizle babası emeklı sonra da gıdebılırler..
hayır desem zaten istemıyor modunda görunuyorum eşım tarafından aılesını buna burun kıvırsam iyice göze batacağım.. biz izinlerimizi falan ayarladık( 1 hafta falan)babasıgıle söyledı bakarız falan fılan dedıler bahsedınce.. daha net bişey yok gelıp gelmıceklerı hakkında ama buyuk ıhtımalle gelırler birincisi o kadar uzun yolu arkada kv görümce ben sıkış sıkış gıtmek zor olacaak.... bi yandan anneme götüreceklerım var turşu bıdonu vs onlarla eşyalarıyla arabaya nasıl sığcaz...iki araç gıtsek saçmalık olacak boşuna... ay gelıp gelmıceklerı dert oldu bana peşıme takılacaklar ılla....
sizce ne yapmalıyım kızlar ?..

Ailesini pesinize takan eşiniz.
Neden yalnız gidelim diyemiyorsunuz?
Farklı şehirlerde yaşıyorsanız özlemissinizdir ailenizi, ne işi var eşinizin ailesinin yanınızda, dünürler birbirini özlemistir ne saçma bir bahane. Anne babamdan ayrılmıyorum diyemiyor da
Hayır gitmeyelim diyecektiniz, şimdi inşallah gelmezler diye dua etmekten başka elinizden birşey gelmez.

pandemıden dolayı evdelerdı sıkılmışlardır dıyor gerekceye bakar mısınız..sankı bız pandemı dönemınde deıldık

pandemıden dolayı evdelerdı sıkılmışlardır dıyor gerekceye bakar mısınız..sankı bız pandemı dönemınde deıldık
Eşinize istemediğiniz şeyi söyleyemiyorsanız orada da sıkıntı var.
Sıkılmıslarsa başka yere gitsinler, şart mı sizin ailenizin yani, ama artık geçmiş olsun, yapılacak birşey kalmamış

Onların peşinize takıldığı yok ama peşinize takan var eşiniz. Hemen olaya atlamamışlar bakarız demişler ama eşiniz ısrar etmiştir bence gelirlerse o yüzden gelirler gibi geldi bana.

eşinize hayır diyeceksiniz ona bişey demeyip içinize dert etmeyin. ben de pandemi dönemindeydim ailemi özledim ailemle başbaşa olmak istiyorum diyeceksiniz. ayrıca pandemi daha bitmedi madem yaşlılar ne işleri var sizinle sizin ailenizde.

Sonra gitseler demişsiniz ama siz yokken gitmelerinin çok anlamı olur mu ki ? Bilmem, ben mutlu olurdum, ne güzel cümbür cemaat bayram. Ama siz istemiyorsanız tatlılıkla eşinize söyleyin. Bu da ne kadar tatlılıkla söylenir bilmem, yanlış anlaşılabilir, eşinizle huzurunuz bozulabilir.

Cenaze ve dügün dısında bu yaptiginı asla yapmam. Bir seferinde k.v ailemin memleketteki yazligina giderken bende geliyim dedi. Bende anne yanlıs anlama ama zaten ben sizin memleketinize gelin geldim yıl boyu içiçeyiz ,yilda 10 15 günde ailemle yanliz kalamazsam bir süre sonra yasadığim yerden soğurum ve bu evlilik yürümez. o yüzden herkes birbirini ferah biraksin dedim. Konu kapandı.

İstemiyorsanız biz yalnız gidelim diyecektiniz eşinize konu kapanacaktı. Aynı yere gidiyorken sizden ayrı gitmeleri bence saçma olurdu. Bir araba gidiyorken hep birlikte gidersiniz, arabaya nasıl sığacağınız insanlara gelin demeden önce düşünmeniz gereken bir detaydı.

Esinize hayir diyemeyip hincinizi ailesinden cikarmayin
zamanında çok hayır dedım dedığım oldu ama aılesını istemedığım düşünüldü.. bide bir hafta kalacağız orda biz şimdı onlarla falann... annemler de gelsınler ne guzel sana ne zararları var dıyor

eşınız ne dedı pekı öyle deyınce ...
ayrıca bızle ilk defa gelıyorlar gelırlerse o da...

sorun çok yaşlı olmamaları kv 50 yaşında daha

Anlamadım. KP/KV ve görümceyi annengile mi götüyorsunuz? Öyleyse annene soran oldu mu?
annemler her zaman gelın dıyorlar tlf da da gelın demışler onlara
ama gelırler mı bılemedım bıde kv babası daha yenı amelıyat oldu gelırse şayet gelmesı de abes geldı bana

annemler her zaman gelın dıyorlar tlf da da gelın demışler onlara
ama gelırler mı bılemedım bıde kv babası daha yenı amelıyat oldu gelırse şayet gelmesı de abes geldı bana
ya tel de denirde bayramda görümceye varana kadar yatılı misafir ağırlamaya meraklı olduklarını sanmıyorum.

Ama ilk teklif ettiğinde sizin en azından "ya bu tatili başbaşa geçirsek" diyebilmeniz lazımdı. İnsan eşinden bu kadar çekinmemeli.

Ne kadar anlayışsız bir eşiniz var. Yılda ailemi zaten bir iki kere görüyorum onda da yalnız vakit geçirmek istiyorum demeniz lazımdı. Ne düşünürse düşünsün. Eşinize söyleyin ısrar etmesin bundan sonrası icin en azından . Tüm sene zaten ailenleyim biraz da kendi ailemle olayım biraz anlayışlı ol diyebilirsin eşine. Belki annenle özel bir şeyler konuşacaksın birlikte vakit geçireceksin. O şekilde kalabalıkla gidersen hiçbir şey anlamazsın ailenle geçirdiğin bayramdan.

yok çekınmıyorum da direk söyledı eşım orda bende şaşırdım beraber gıdelım die
normalde hep beraber gıdıyorduk eşımle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…