- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
pandemıden dolayı evdelerdı sıkılmışlardır dıyor gerekceye bakar mısınız..sankı bız pandemı dönemınde deıldıkAilesini pesinize takan eşiniz.
Neden yalnız gidelim diyemiyorsunuz?
Farklı şehirlerde yaşıyorsanız özlemissinizdir, ne işi vae eşinizin ailesinin yanınızda, dünürler birbirini özlemistir ne saçma bir bahane. Anne babamdan ayrılmıyorum diyemiyor da
ılk defa bızle gelıyorlar oyle soylıyım normalde tek gıdıyorduk heppandemıden dolayı evdelerdı sıkılmışlardır dıyor gerekceye bakar mısınız..sankı bız pandemı dönemınde deıldık
Eşinize istemediğiniz şeyi söyleyemiyorsanız orada da sıkıntı var.pandemıden dolayı evdelerdı sıkılmışlardır dıyor gerekceye bakar mısınız..sankı bız pandemı dönemınde deıldık
eşinize hayır diyeceksiniz ona bişey demeyip içinize dert etmeyin. ben de pandemi dönemindeydim ailemi özledim ailemle başbaşa olmak istiyorum diyeceksiniz. ayrıca pandemi daha bitmedi madem yaşlılar ne işleri var sizinle sizin ailenizde.pandemıden dolayı evdelerdı sıkılmışlardır dıyor gerekceye bakar mısınız..sankı bız pandemı dönemınde deıldık
zamanında çok hayır dedım dedığım oldu ama aılesını istemedığım düşünüldü.. bide bir hafta kalacağız orda biz şimdı onlarla falann... annemler de gelsınler ne guzel sana ne zararları var dıyorEsinize hayir diyemeyip hincinizi ailesinden cikarmayin
eşınız ne dedı pekı öyle deyınce ...Cenaze ve dügün dısında bu yaptiginı asla yapmam. Bir seferinde k.v ailemin memleketteki yazligina giderken bende geliyim dedi. Bende anne yanlıs anlama ama zaten ben sizin memleketinize gelin geldim yıl boyu içiçeyiz ,yilda 10 15 günde ailemle yanliz kalamazsam bir süre sonra yasadığim yerden soğurum ve bu evlilik yürümez. o yüzden herkes birbirini ferah biraksin dedim. Konu kapandı.
sorun çok yaşlı olmamalarıeşinize hayır diyeceksiniz ona bişey demeyip içinize dert etmeyin. ben de pandemi dönemindeydim ailemi özledim ailemle başbaşa olmak istiyorum diyeceksiniz. ayrıca pandemi daha bitmedi madem yaşlılar ne işleri var sizinle sizin ailenizde.
annemler her zaman gelın dıyorlar tlf da da gelın demışler onlaraAnlamadım. KP/KV ve görümceyi annengile mi götüyorsunuz? Öyleyse annene soran oldu mu?
ya tel de denirde bayramda görümceye varana kadar yatılı misafir ağırlamaya meraklı olduklarını sanmıyorum.annemler her zaman gelın dıyorlar tlf da da gelın demışler onlara
ama gelırler mı bılemedım bıde kv babası daha yenı amelıyat oldu gelırse şayet gelmesı de abes geldı bana
yok çekınmıyorum da direk söyledı eşım orda bende şaşırdım beraber gıdelım dieya tel de denirde bayramda görümceye varana kadar yatılı misafir ağırlamaya meraklı olduklarını sanmıyorum.
Ama ilk teklif ettiğinde sizin en azından "ya bu tatili başbaşa geçirsek" diyebilmeniz lazımdı. İnsan eşinden bu kadar çekinmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?