• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eş ailesi..

haklısınız bıde çalışıyorum düşünün...
gelıp gelmıceklerı de bellı değil sorulmazda böyle bışey nasıl olacakkı öğrenmem
Neden sorulmasin ? Ailemle ona göre plan yapacağım ,ona göre gidilecek yerlerde değişiklik yapacağım "cümbur cemaat gidilecek yer var ..gidilemeyecek yer var sonuçta " dersin 😂

Annemın evıne ustelık yoruldugu bayramda misafir getirmezdım kesinlikle.
Kendi colugu cocuguyla olmak ister ailem cunku.
Dunurler ozledıyse zaten davet ederler, etmediklerine gore ailen ozlememıs.
Onları istemiyor gozukmemek icin annemi yoramam.

kızlar merhaba ;
direk sıkmadan konuya geçeceğim belkı aşırı aşırı sorun olarak görülmese de ben kafamda büyütttüm ..
bayramda memleketıme gideceğiz eşimle nasip olursa 500 km uzak yaşadığım yere burda kurbanımızı kesip 2.veya 3.gün yolaa çıkacağız inş. eşim annemlerde gelse de beraber mı gıtsek dedı pandemıden dolayı hep evdelerdı dünürler birbirini özlemişlerdir de dedı falan şimdi tamam gelsınler de neden bizle babası emeklı sonra da gıdebılırler..
hayır desem zaten istemıyor modunda görunuyorum eşım tarafından aılesını buna burun kıvırsam iyice göze batacağım.. biz izinlerimizi falan ayarladık( 1 hafta falan)babasıgıle söyledı bakarız falan fılan dedıler bahsedınce.. daha net bişey yok gelıp gelmıceklerı hakkında ama buyuk ıhtımalle gelırler birincisi o kadar uzun yolu arkada kv görümce ben sıkış sıkış gıtmek zor olacaak.... bi yandan anneme götüreceklerım var turşu bıdonu vs onlarla eşyalarıyla arabaya nasıl sığcaz...iki araç gıtsek saçmalık olacak boşuna... ay gelıp gelmıceklerı dert oldu bana peşıme takılacaklar ılla....
sizce ne yapmalıyım kızlar ?..
Eşine kv vs oldugunda ailemle doya doya vakit geçiremem istesem bile rahat olamam onların yanında sonuçta belli Bi saygım var rahat oturup kalkamam bu yüzden ikimiz gidelim ailemin evinde eskisi gibi zaman geçirmek istiyorum de açıkla durumu benim koca da aynısını söyledi ben olmaz dedim hem kalacak yer yok abimler köyde hemde gelirken arabanın arkasına koyacaklarım var diye net şekilde söyledim bunu ayrıca eşime de anlattım ailen orada olunca illaki onlarla da ilgilenmemiz gerekir doya doya gezmeyiz benim ailemle rahat zaman geçirme imkanım olmaz ailem benimle özlem mi giderecek senin aileni agırlama çabasında mı olacak dedim ve hallettik sorunu sende açık açık konuş bence sonuçta sürekli gitmiyorsun yılda bir yada iki defa gittigim halde bu zamanı da kv vs var diye rahatsız geçirmen haksızlık olur eşin çok düşünüyorsa sonra bir iki gün onları da gezdirsin ama senin peşin takılmadan yapsın bunu

kızlar merhaba ;
direk sıkmadan konuya geçeceğim belkı aşırı aşırı sorun olarak görülmese de ben kafamda büyütttüm ..
bayramda memleketıme gideceğiz eşimle nasip olursa 500 km uzak yaşadığım yere burda kurbanımızı kesip 2.veya 3.gün yolaa çıkacağız inş. eşim annemlerde gelse de beraber mı gıtsek dedı pandemıden dolayı hep evdelerdı dünürler birbirini özlemişlerdir de dedı falan şimdi tamam gelsınler de neden bizle babası emeklı sonra da gıdebılırler..
hayır desem zaten istemıyor modunda görunuyorum eşım tarafından aılesını buna burun kıvırsam iyice göze batacağım.. biz izinlerimizi falan ayarladık( 1 hafta falan)babasıgıle söyledı bakarız falan fılan dedıler bahsedınce.. daha net bişey yok gelıp gelmıceklerı hakkında ama buyuk ıhtımalle gelırler birincisi o kadar uzun yolu arkada kv görümce ben sıkış sıkış gıtmek zor olacaak.... bi yandan anneme götüreceklerım var turşu bıdonu vs onlarla eşyalarıyla arabaya nasıl sığcaz...iki araç gıtsek saçmalık olacak boşuna... ay gelıp gelmıceklerı dert oldu bana peşıme takılacaklar ılla....
sizce ne yapmalıyım kızlar ?..
Esinize anlatin ailenizle özlem gidermek istediginizi... burun kivirmak degilki bu. Esiniz niye boyle düşünsün. Siz pek hosnut gibi davranmayin durumunuzdan anlarlar heralde

Eşinle açık bir biçimde konuşsan kendine dert edinmezsin kimse peşinize takılmamış eşin istemiş sende sessizce onaylamışsın kp sanki onları istiyor gibi davranmışsın içten içe de istemiyorsun.

Back
X