mesafeli durmanız en iyisi...benım eşimin aileside sürekli geldiğinizde ''kalın bu gece''diye diretenlerden,ama ben onaylamıyorum,yarım saatlık mesafede yatılı kalmak mantıklı değil bana göre
2yılık evlıyım bende,ılk bes ayımız sureklı gıdelım gece kalalımlarla ,ıknayla gectı ama ben hayır dedım eşime
bı akşam kv.kp bıze çaya gelmıstı,kv.mutfağa gecıp sıgara yakmak ıstedı,oğluşunuda peşinden bahaneyle çağırdı(ben anlamyırum sankı,kendılerını cın gıbı sanıyorlar)neyse gıttı benım esımde,hafıften eşimii doldurdugnu duydum,''bakk bu iş canımı çok sıkıyor,nıye kalınmıyooo dıye''benımkıde ana kuzusu olanlardan--DI--
Şimdi aylar oldu gıderız eşim kalkar ayağa hadı kalkalım dıye,kalmıyoruz artık...tavrınızı bastan koyun,artık bekar oğulları yokkk,evli oğulları var,bızım kendı ailemız ayrı evımız var,bende başta baya tartıştım eşimle(oda çok kalma taraftarıydı)
önemli olan ,konu sahıbı arkadaşımında dediği gibi,Mecbur hıssetmeden,mecbur bırakılmadan görüşmek...eşin ne guzel bu konuda fazla ısteklı değil,sende gun belırle ona göre davran canım,görümmcenıde tınlama,eşinın muhattap olması en güzeli....sevgıyle kalın,[
teşekkür ederim yorumunuz için.bende hiç taviz vermiyorum.vermeyeceğimde.