- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi tipistipis
Ben gitmezsem oda gitmiyor :-(
Gitmesin.
Sen ne kaybedeceksin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gitmezsem oda gitmiyor :-(
Evet öyle şöyle soyleyeyim .Bizim başka bir kavga konumuz yok .Görümce ve kaynana .Ben bu süreci iyi yonetemedigim ,çok sessiz kaldığım için de böyle oldu .İstedikleri gibi at kosturdular .Ağzımı açıp iki çift cevap vermedim ve böyle yaptıkça dozajıni artırdılar ve kocamın gözü önünde yapmalarına rağmen benim öküz kocam ağzını açıp bir şey diyemedi ama bana gelince çok güzel kükredi .Dengeyi kuramadi.Gucsuz olan tarafı bastırmaya çalıştı .Bu sefer daha beter yüz buldular .Şimdi biraz akillandi ama sadece gorumcemin yaptiklarini kabul ediyor .Anasına hâlâ toz kondurmuyor.Bende mesafeliyim. Eşimde bu durumdan rahatsız ama birşey diyemiyor Yakınlık zarardan başka birşey getirmiyor. Eş ailesine yakın olmak boşanma oranını yüzde 20 artıyormuş.
Oğlunun kendisinin gerçekleri görebileceği çok düşük bir ihtimal istemiyor olması daha düşük hatta yokGitmesin.
Sen ne kaybedeceksin ?
Ne güzel eşiniz sizin yanınızda olmuş .Benimki olsa ne var beraber kalalım derdi .Hatta bir kere demiştiki kaliteli insanlar kayınvalidesi ile yaşarmış.Ben de dedim çingeneler kayınvalidesi ile beraber yaşıyor sadece dedim.Bir de sizin gibiler .Evi de temizle ne var derdi .Zamanında ezilmis benimki şimdi oğlu kraliçe yapmış beni ezecek.Bizimde kv ilk aydan birlikte oturalım diye tutturdu ben kabul etmedikçe ısrar etti araya temizliğimide yaparsın dedi ben onada hayır diyince hırslandı ve onlara gittiğimiz bir gün bizi evden kovdu. Kapıdan o gün bir çıktım dahada gitmedim evlerine. Millete de beraber oturmadan alevlendim saldırdım dememiş başka şeyler anlatmış onları duyunca daha çok sinirlendim. O sıradada bilmiyo muşum hamileymişim. Doğurdum, çocuk büyüdü bile ben hala gitmiyorum. Şimdide arıyo eşimi yaptık bir hata hep böylemi gidecek diyo. Eşimde o affetse ben affedemiyorum anne dedi. Hala konu açılınca oda bana böyle dedi yapmam etmem dedi diyo çocuk gibi. Kendisi kovmak harici ağır hakaretlerde etmişti o gün hiç birisini unutmadım ben sadece eşyalarımı toplayıp çıktım ordan ve eşim hepsine şahit oldu olayların o yüzden içim rahat kim ne herkes biliyo. Bem sadece isteklerine hayır dedim diye bunlar oldu gerisini siz düşünün. En güzeli uzak durmak böle gayet iyi daha başıma musallat edemem.
Oğlunun kendisinin gerçekleri görebileceği çok düşük bir ihtimal istemiyor olması daha düşük hatta yok
gelinden gelmiyor göndermiyorllar işte gitse görse en azından sürekli sıkmazlar arama yazma gibi
Konuşmuyorum sesini duymak beni rahatsız ediyorSen arayıp kv deyi deki ( konuşuyorsanız eğer ) ben arada gelemiyorum, oğluna git diyorum ama kendi gelmek istemiyor benimle alakası yok.
Topu biricik oğluşunun üstüne atmış olursun.
Konuşmuyorum sesini duymak beni rahatsız ediyor
Söylemiştim aranızdaki ilişkiyi ben esnetmiyorum veya yapma etme demiyorum insanların işine karışmak sizin işiniz ben kimseye karışmam kendi isteği arzusuna göre demiştim ama kondurmazlar biricik oğullarına .
Ay inşallah yok ya eşim çok uyumlu hastayım vs demiş olsam hiç gitmez adamın hayatı ben olmuşum kısascası bensiz gitmez yaa iyi mi kötü mü bilemiyorum..O zaman kv deye gidilecekse eşinden de kaçacaksın.
Başka planlar yap, hastayım de, işim var de, midemi üşütmüşüm de, duşa girmem lazım de de de :)
Bir süre sonra bıkar, seni rahat bırakır.
Ay inşallah yok ya eşim çok uyumlu hastayım vs demiş olsam hiç gitmez adamın hayatı ben olmuşum kısascası bensiz gitmez yaa iyi mi kötü mü bilemiyorum..
Ne aşkı beeeKız ne güzel işte adam sana deli gibi aşık![]()
Elektriğin tutuyorsa birileriyle görüşmek ister insan.Kızlar eş ailesiyle görüşmeyip ya da mesafeli olanlar kocanızla aranız iyi mi ?
Eşimin ailesiyle kesinlikle anlaşamıyorum. Artık mesafe koymaya karar verdim. Benim gibi olan var mı ? Huzuru olup eşinin ailesiyle görüşmeyen ? Bayramdan bayrama olur en fazla ?
Ne aşkı beee
eşim çok anlayışlı da
ne şiş yansın ne kebap gibi geliyor sanki![]()
Yok canım estafirullah2 dk da gömdün adamı![]()
buyrun benım :)Kızlar eş ailesiyle görüşmeyip ya da mesafeli olanlar kocanızla aranız iyi mi ?
Eşimin ailesiyle kesinlikle anlaşamıyorum. Artık mesafe koymaya karar verdim. Benim gibi olan var mı ? Huzuru olup eşinin ailesiyle görüşmeyen ? Bayramdan bayrama olur en fazla ?
Benim mesafe koymam zorunluluk.Yani mesafe koymamak gibi bir durumum olamaz sanırım.Daha önce konu açmıştım burada da.Eşimin ailesi aşırı iç içe yaşayan bir aile.O onda bu bunda rahatlıkla senelerce kalabiliyor.Eşimin erkek kardeşine neredeyse bende kalacaktı ben kabul etmedim.Bu sebeplerden ötürü mesafemi koydum.Eşimle aramızda problem oluyor.Bazıları birkaç defa bişey uydur programım var de zaten anlamaz demiş ama hayır anlıyorlarKızlar eş ailesiyle görüşmeyip ya da mesafeli olanlar kocanızla aranız iyi mi ?
Benim de taştı artık. 1-2 saat bile çok batmaya başladıBenim tek sorunum kv değil bonusu kp de var. İkisi birbirinin aynısı ortada hiçbir sebep yokken saçma sapan şeyleri gözlerinde büyütüp kafalarında kurup ona inanıyorlar. Beni devamlı dıslamaya, görmezden gelmeye ve laf sokmaya devam ediyorlar. Kp bizi istemiyorsa buraya da gelmesin demiş ki istemesem zaten gitmem. Böyle cins cins senaryo yazmaları var hiçbirini umursamamaya çalışıyorum. Eşimin hatrına iki haftada birkaç saatliğine dayanmaya çalışıyorum. Her gidişimde inanılmaz derecede kalbimi kıracak laflar söylüyorlar çok yakında dayanmayı bırakıp gitmeyi de keseceğim o sabrımın taşlamasına az kaldı da bakalım ne zaman...
Benim de çok az kaldı. Son gidişimde eşimle konuşurken bana adımla bile hitap etmek yerine yanındakine sor dedi ya nasıl sinir oldum anlatamamBenim de taştı artık. 1-2 saat bile çok batmaya başladı
Ben söyledim maalesef artık görüşmeyeceğimi. Kendim hasta oluyorum yoksa. Ben laf sokmuyorsam saygılıysam karşılığını alamıyorsam bitirmek zorundayım görüşmeyiBenim de çok az kaldı. Son gidişimde eşimle konuşurken bana adımla bile hitap etmek yerine yanındakine sor dedi ya nasıl sinir oldum anlatamam