eş almayın kv alın :(

kkrizantem

Gaza!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
3.612
11.820
arkadaşlar burada o kadar çok kv vakası okuyorum ki yeni birini actığım icin utanıyorum resmen.neyse uzatmadan konuya geleyim.
10 aylık evliliğim var.kv yle sürtüşmelerimiz evlilik öncesine dayanıyor.kv nin eşim için düşündüğü bi kız varmış ancak eşim kv nin beğendiği kızı beğenmeyip ısrarla beni istemiş.kv her istediği yapılmasını isteyen çok bencil bir kadın.bu yüzden beni sevmez eşim beni istedi diye aylarca eşime soğuk davrandı.evliliğimiz 3 ay kadar olunca kv iyice dillenmeye başladı sizinle beraber evlenenlerin karnı burnunda hani nerde bizim torun yoksa bi sorunmu var demeye başladı.ilk zamanlar aldırış etmedim ancak ucu eşimle yatak odası faaliyetlerimize kadar ulaşınca dayanamayıp eşime durumu anlattım.eşimde sağolsun benden taraf çıkarak kv yi sertçe uyardı.bi karışmadığın mahremimiz kalmıştı bidaha bu tür laflar duyarsam evinize gelmem gibisinden çıkıştı annesine.bi süre sesi kesildi ancak koskoca anlı şanlı kv bu hiç dururmu.bu defa da benim eşimden 6 ay kadar büyük olmamı sorun etmeye başadı.1 yaş bile değil 6 ay sadece.onun mantığına göre kız erkekten en az 5-6 yaş küçük olmalıymış.ne zaman akrabalarla falan bir araya gelsek mevzu yaş meselesinde açılınca hemen lafı ortaa atıyor bizim gelinde benim oğlandan büyük asık suratla napalım kısmetimizde bu varmış gibi iğneleyici ancak gittikce canımı acıtan laflar etmeye başladı.ancak büyük bombayı ramazanın ilk günü patlattı.ilk günü bizi iftara davet etti ve evimiz 10 dk mesafede olmasına rağmen bizi gee evimize bırakmadı ve geceyi kvlerde geçirdik.o gün eşimin teyzeside gelmişti.eşimin teyzesi kv nin büyüğü olur.gece ben kv ve eşimin teyzesi aynı odada yattık.bi ara bi sese uyandım ancak hiç ses etmedim kv yine beni çekiştiriyodu.eşimin teyzesi bu kızın 6 ay büyük olmasını neden bu kadar sorun ediyorsun ki deyince kv nin ağzından şu laflar döküldü ""kadın erkekten büyük olunca 40lı yaşlara geldiklerine gelin menopoza girer benim oğlan ihtiyaçlarını göremez ancak kız küçük olmuş olsaydı en azından erkek 50 li yaşlara kadar sorun yaşamazdı deyince başımdan kaynar sular döküldü sandım hiç bişey diyemedim sadece gözümden yaşlar süzüldü.küçük çocuk gibi sürekli şikayet etmek istemediğimden eşimede bişey demedim.ancak kv gün geçtikçe çekilmezliğin dozunu artırmaya başladı.napıcam bu kadınla ben bilmiyorum evi uzağa taşıyalım diyorum ama suriyeliler sağolsun tek kiralık ev yok olanlarda ateş pahası.sonunda kafayı yedirticek bana o olucak :KK42:

okurken içim şişti Allah yardımcınız olsun yaşınız değilde bu kv sizi yaşlandirir o kesin. elinizden geldigince uzak durun bu patavatsiz kadından.
ilk önceleri daha kötüydü evdeydim çünkü evlerimizide yakın olunca gelip gidip huzurumu bozuyordu.ancak şuan çalışıyorum en azından gündüzleri rahatım

6 hissin çok kuvvetli toprağım :)
cıddımısın :KK70:
benımkını anlattında aynısssııı
ve bende esımden 6 ay buyugum :)
herseyı dedıkodu edıyor hıcbırsey begenmıyor yuzune farklı arkandan farklı konusuyor ve bosansak cok mutlu olcak emınım
bu despotluk neden bu yarıs neden hıc anlayamadım

ıyılıklede yola gelmıyorlar bunlar guler yuz gosterırsın sabredersın daha cok tepene cıkar
bende 10 aylık evlıgım ılk 3 ay cok ugrastılar huzur bozmaya
artık hıc kayınvalıdemle konusmuyorum aradımı acmıyorum esımı arayıp soruyomus oda musaıt olsaydı acardı dıyormus :)
4 aydır hıc hıc hıc konusmadım bayramda nezaketen ararım artık
ve bızımde evımız 10 dk lık yol bı ust caddemızde oturuyor
hepsı aynı demekkı
ahh kaderdasıımmmm
sabret esınle mutlu ol yeter allaha havale et
uzun oldu kusuruma bakma

Uykuda sayıklıyormuş gibi,menapozda daha özgür seks hayatımız olur merak etme diyeydin..
aklıma çok şeytanlıklar geliyor ama eşim ve kayınbabam o kadar iyi ınsanlar ki onların hatırına kv ninde kalbini kımak ona karşı gelmek istemiyorum.üzülüyorum zaten kayınbabama bu kadınla bir ömür nasıl geçirmiş.adamın tepesinde saç bırakmamış olanlarda ağarmış zaten

cıddımısın :KK70:
benımkını anlattında aynısssııı
ve bende esımden 6 ay buyugum :)
herseyı dedıkodu edıyor hıcbırsey begenmıyor yuzune farklı arkandan farklı konusuyor ve bosansak cok mutlu olcak emınım
bu despotluk neden bu yarıs neden hıc anlayamadım

ıyılıklede yola gelmıyorlar bunlar guler yuz gosterırsın sabredersın daha cok tepene cıkar
bende 10 aylık evlıgım ılk 3 ay cok ugrastılar huzur bozmaya
artık hıc kayınvalıdemle konusmuyorum aradımı acmıyorum esımı arayıp soruyomus oda musaıt olsaydı acardı dıyormus :)
4 aydır hıc hıc hıc konusmadım bayramda nezaketen ararım artık
ve bızımde evımız 10 dk lık yol bı ust caddemızde oturuyor
hepsı aynı demekkı
ahh kaderdasıımmmm
sabret esınle mutlu ol yeter allaha havale et
uzun oldu kusuruma bakma
tek tesellim eşimin yanıma olması zaten.o da napsın annesi sonuçta fazla bişey diyemiyor.iki ara bi dere anlayacağın

"Erkeğin ihtiyaçları" dediği ne ki, seks mi?
Menopoza girdikten sonra kadınların cinsel aktiviteden daha fazla zevk aldıkları ve daha keyifli aktiviteler yaşadıkları ve yaşattıkları bilinen bi gerçek halbuse.
O değil de siz neden gözyaşlarına boğuluyorsunuz, orası daha feci. Gereken cevapları vermediğiniz sürece uzağa taşınmanız da işe yaramaz, belirtmek lazım.

Son düzenleme:
hemen hemen hepsi aynı canım bunların..henüz yeni olduğun için laflarına çok takiliyorsun..bende senin gibi ilk başlarda çok uzulurdum ama şimdi 5 yıllık evliyim ne söylese ya he he deyip geciyorum yapacak başka bisey yok üzme kendini lafını sözünü bilmeyen biri için..

tek tesellim eşimin yanıma olması zaten.o da napsın annesi sonuçta fazla bişey diyemiyor.iki ara bi dere anlayacağın
en ıyısı mesafe koymak
esın olmadan asla gıtme bence ona
boyle bırsey duydugundada cevabını ver kız altda kalma
sen sustukca daha fazla abartcak
cazgır olunca kayınvalıde melek kesılıyor
tecrubeyle sabıt :)
esın neyın ne oldugunu bılıyor anlamıs allahtan
allah basınızı bozmasın

Ailelerin rizasi olmayinca böyle oluyor nedense hep. Zor isler bunlar valla..
Allah sabir versin bence umursamayin kayinvalideyi konusur konusur karsilik bulamayinca elbet birgün susar

"Erkeğin ihtiyaçları" dediğine ki, seksmi? Ne yani?
Menapoza girdikten sonra kadınların cinsel aktiviteden daha fazla zevk aldıkları ve daha keyifli aktiviteler yaşadıkları ve yaşattıkları bilinen bi gerçek halbuse.
O değil desizneden gözyaşlarınaboğuluyorsunuz, orası daha feci. Adam gibicevabını vermediğiniz sürece uzağa taşınmanız daişe yaramaz.
cinsellikten bahsediyo zaten ona göre bi kadın menopoza girince cinsel hayatı bitermiş.yapı olarak duygusal birisiyim her gözlerim bazen konuşmama engel oluyor

cinsellikten bahsediyo zaten ona göre bi kadın menopoza girince cinsel hayatı bitermiş.yapı olarak duygusal birisiyim her gözlerim bazen konuşmama engel oluyor
Duygusal olun, olmayın değil tabii. Ama gereken cevabı da verin. İlla sert konuşun, çirkefleşin demiyorum, uygun bi üslupla hafifçe iğneleyin.
Yerinizde olsam, o gece gözümü açar açmaz, yanında uyuyup da duyabileceğimi bildiği halde çekinmeden dedikodumu yapan kaynanaya "kulak misafii oldum anne, fakat menopoza giren kadınların cinsel aktivitesi daha fazla oluyor, sabah internetten açıp bakarız doktorların sitelerinden, veya bi ara benle beraber doktoruma gelin orada sorarız, hem yanlış bilginiz düzelir,hem de içiniz raatlar" diyip gülümserdim.

Sizin kayın valide Cem Yılmaza taşçıkartır
Ne zeka var be :))

İyi güldüm:KK70:

Bence sizde benim gibi takmayın.

Gülün geçin eşiniz ile mutluysanız gerisi boşverin

Duygusal olun, olmayın değil tabii. Ama gereken cevabı da verin. İlla sert konuşun, çirkefleşin demiyorum, uygun bi üslupla hafifçe iğneleyin.
Yerinizde olsam, o gece gözümü açar açmaz, yanında uyuyup da duyabileceğimi bildiği halde çekinmeden dedikodumu yapan kaynanaya "kulak misafii oldum anne, fakat menopoza giren kadınların cinsel aktivitesi daha fazla oluyor, sabah internetten açıp bakarız doktorların sitelerinden, veya bi ara benle beraber doktoruma gelin orada sorarız, hem yanlış bilginiz düzelir,hem de içiniz raatlar" diyip gülümserdim.
anlayacağını bilsem keşke.hala bi tarafı ağrıyınca doktora değilde hacı hocalara gidiyor.bu kafadan o konuları insan gibi dileyip anlamasını beklemek boşa uğraş gibi geliyor bana

X