- 24 Haziran 2016
- 7.453
- 26.458
- 548
- Konu Sahibi Miraclessss
Allah yardımcınız olsun. Ama huyu değişmez adam huysuz ya çekeceksiniz yada onun dilinden konusacaksınız. Oylesıde huzursuzluk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki güzel abla boylu poslu olacağına işini eline alacak. Kendi parasını kendisi kazanacak yerine geldi mi boşanmasını da bilecek.Bizim burda da bir cimri abimiz var 5 tl nin lafini eder
ne alsa 10 tane laf eder eside bir guzel bir guzel boylu poslu masAllah
Allah cirkin bahti ersin ..
Katılıyorum boylu poslu olan değil parasını kazanan kadın her zaman daha kıymetlidir adamın yanında.Demek ki güzel abla boylu poslu olacağına işini eline alacak. Kendi parasını kendisi kazanacak yerine geldi mi boşanmasını da bilecek.
Allah herkese kendi ayakları üzerinde durmayı nasip etsin bence
Kimsenin yanında kıymetli olmasina gerek kendi kıymetini bilsin yeter bence.Katılıyorum boylu poslu olan değil parasını kazanan kadın her zaman daha kıymetlidir adamın yanında.
Maddi ihtiyaclar dışında herhangi bir probleminiz var mi? Bence aranizda bir iletisimsizlik ve guvensizlik soz konusu. Siz ogretmenin verdiklerinin disinda da gerekli gorurseniz listeye birseyler ekleyebilirsiniz. Maddi durumunuza gore bir yandan da hareket etmelisiniz. Cocugun odevlerine baba da yardimci olabilir. Bir yerlerde bir kopukluk var ve birlikte bu kopukluklari gidermelisiniz. Esinize cocugunuza alacaginiz seylerin ispatina girmek dogru gelmiyor. Ipleri bu kadar esinizin eline vermeyin. Calismiyorsunuz diye kimsenin kulu kolesi degilsiniz ki sizde evin görevlerini idame ettirmeye calisiyorsunuz ve bu ayri zorlukta bir görev. Bosanma düşünceniz yoksa kendi capinizda bazi seylere onlemler almalisiniz. Esinizi taniyor zayif ve guclu yonlerini siz biliyorsunuz. Bu sekilde evdeki nabzi koruyabileceginizi düşünüyorum. Yani bir kavgada bosanmak falanda gereksiz bir hamle. Oturun esinizi de dinleyin. Ikinizde beklentilerinizi isteklerinizi kavga etmeden masaya yatirip cozmeye calisinMerhaba kızlar.bu dünyada bana arada cenneti gördüm gibi olsada genelde cehennemi yaşatan eşimden bahsedeyim.para delisidir kendisi üç beş kuruşun hesabını yapar.ama parayı harcamayı bilmez.istekmi yoksa ihtiyaçmi bilmez.neyse konuya gelecek olursak okullar açıldı malum.pandemi sürecindeyiz.ve eşimin iş yeri sanırım ücretsiz izin kullandıracak gibi.iki üç gündür bunun gerginliği de var.şimdi her ne kadar evden eğitim olsa da malumunuz bi takım eksiklerde olacak.ve ben bu gerginliğin üstüne birde maddi konularda eşimle karşı karşıya kalmamak için çocuğumun sınıf grubuna eklettim eşimide.istedimki kendisi haberdar olsun.alınacak olan ihtiyaçları benden değil bizzat sınıf öğretmenimizin yazılarından görsün.geçen senelerde orada yazılanları anlattığımda sanki ben fazladan malzeme istiyormuşum muamelesi yapmıştı bana çünkü.zaten zor yürüttüğümüz bir evliliğim var ve yine bu tarz şeyler yaşanmasın kendisiyle karşı karşı karşıya kalmayayım deyip böyle birşey yaptım.sonra işten eve bir geldi daha kapıdan girer girmez beni neden eklettin bir gruptaki ebeveynlik görevini bile yapamadın o işe de beni soktun daha neler neler...neyse efendim akşam yemeğinden sonra çocuğun ödevi söz konusu olunca konu yine cereyan etti.ben çocuğun ödevini buna yıkmak için böyle bişey yapmışımda saydı da saydı.sonra bankada gelenler geldi bende ona bağırıp eteğimdeki taşları döktüm.sinir etmişsemde kendimde çok sinir oldum.vücudumun canı gider gibi oldu elim ayağım titredi elimde ne iş varsa bırakıp uzandım o sinirle uyudum uyandığımda heryerim ağrıyordu.direncim çok düşük en küçük bir üzülmede bile gribe nezleye yakalanıyorum.diyeceğim o ki üç günlük dünyayı mutlu olalım diye uğraştıkça bana zehir eden bir zebaniyle evliyim![]()
Geçenlerde eşiyle ayrılmış tanıdığımız var.onun çocuğu ile benim çocuğum arkadaş bir gün yine böyle tartıştığımızda dediki yavrum anne baba ben filancanın anne babası gibi ayrılmanızı istemiyorum ben annesiz ya da babasız kalmak istemiyorum ne olur beni seviyorsanız iyi anlaşın dedi o gün bugün boşanmayı rafa kaldırdık
Tek sorun sizin çalışmıyor olmanız.. Eşiniz size gereken değeri vermiyor olması.. Ne de olsa çalışmayan evde her akşam kapımı açan sabahtan akşama kadar evimi bekleyen yemeğimi yapan çocuğuma bakan bir kadın var evde gibi düşünmesi.. Ama siz çalışıyor olsanız inanın size saygısı artacak bu kendini çok beğenmiş herşeyi kendisi biliyor tavrından uzaklaşacak.. Bazı adamlar maalesef böyle.. Çalışmayan kadına saygısı olmayan adamcıklar işte.. Ben sorunun kaynağını burada buldum ama tabi ki siz daha iyi bilirsiniz allahım yardımcınız olsun..Merhaba kızlar.bu dünyada bana arada cenneti gördüm gibi olsada genelde cehennemi yaşatan eşimden bahsedeyim.para delisidir kendisi üç beş kuruşun hesabını yapar.ama parayı harcamayı bilmez.istekmi yoksa ihtiyaçmi bilmez.neyse konuya gelecek olursak okullar açıldı malum.pandemi sürecindeyiz.ve eşimin iş yeri sanırım ücretsiz izin kullandıracak gibi.iki üç gündür bunun gerginliği de var.şimdi her ne kadar evden eğitim olsa da malumunuz bi takım eksiklerde olacak.ve ben bu gerginliğin üstüne birde maddi konularda eşimle karşı karşıya kalmamak için çocuğumun sınıf grubuna eklettim eşimide.istedimki kendisi haberdar olsun.alınacak olan ihtiyaçları benden değil bizzat sınıf öğretmenimizin yazılarından görsün.geçen senelerde orada yazılanları anlattığımda sanki ben fazladan malzeme istiyormuşum muamelesi yapmıştı bana çünkü.zaten zor yürüttüğümüz bir evliliğim var ve yine bu tarz şeyler yaşanmasın kendisiyle karşı karşı karşıya kalmayayım deyip böyle birşey yaptım.sonra işten eve bir geldi daha kapıdan girer girmez beni neden eklettin bir gruptaki ebeveynlik görevini bile yapamadın o işe de beni soktun daha neler neler...neyse efendim akşam yemeğinden sonra çocuğun ödevi söz konusu olunca konu yine cereyan etti.ben çocuğun ödevini buna yıkmak için böyle bişey yapmışımda saydı da saydı.sonra bankada gelenler geldi bende ona bağırıp eteğimdeki taşları döktüm.sinir etmişsemde kendimde çok sinir oldum.vücudumun canı gider gibi oldu elim ayağım titredi elimde ne iş varsa bırakıp uzandım o sinirle uyudum uyandığımda heryerim ağrıyordu.direncim çok düşük en küçük bir üzülmede bile gribe nezleye yakalanıyorum.diyeceğim o ki üç günlük dünyayı mutlu olalım diye uğraştıkça bana zehir eden bir zebaniyle evliyim![]()
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.haklısınızdır belki de bu mesajı değerlendiricem.Maddi ihtiyaclar dışında herhangi bir probleminiz var mi? Bence aranizda bir iletisimsizlik ve guvensizlik soz konusu. Siz ogretmenin verdiklerinin disinda da gerekli gorurseniz listeye birseyler ekleyebilirsiniz. Maddi durumunuza gore bir yandan da hareket etmelisiniz. Cocugun odevlerine baba da yardimci olabilir. Bir yerlerde bir kopukluk var ve birlikte bu kopukluklari gidermelisiniz. Esinize cocugunuza alacaginiz seylerin ispatina girmek dogru gelmiyor. Ipleri bu kadar esinizin eline vermeyin. Calismiyorsunuz diye kimsenin kulu kolesi degilsiniz ki sizde evin görevlerini idame ettirmeye calisiyorsunuz ve bu ayri zorlukta bir görev. Bosanma düşünceniz yoksa kendi capinizda bazi seylere onlemler almalisiniz. Esinizi taniyor zayif ve guclu yonlerini siz biliyorsunuz. Bu sekilde evdeki nabzi koruyabileceginizi düşünüyorum. Yani bir kavgada bosanmak falanda gereksiz bir hamle. Oturun esinizi de dinleyin. Ikinizde beklentilerinizi isteklerinizi kavga etmeden masaya yatirip cozmeye calisin
Evet haklısınızTek sorun sizin çalışmıyor olmanız.. Eşiniz size gereken değeri vermiyor olması.. Ne de olsa çalışmayan evde her akşam kapımı açan sabahtan akşama kadar evimi bekleyen yemeğimi yapan çocuğuma bakan bir kadın var evde gibi düşünmesi.. Ama siz çalışıyor olsanız inanın size saygısı artacak bu kendini çok beğenmiş herşeyi kendisi biliyor tavrından uzaklaşacak.. Bazı adamlar maalesef böyle.. Çalışmayan kadına saygısı olmayan adamcıklar işte.. Ben sorunun kaynağını burada buldum ama tabi ki siz daha iyi bilirsiniz allahım yardımcınız olsun..
ayrıca çalışıyor olsanız inanın istediğiniz kararı özgürce alma şansına da sahip olursunuz..