Acaba çok mu tepki gösterdiniz kardeşiyle ilgili. Sizle huzursuz olmak istemedigi cevabınızın negatif olacagını bildigi için mi gizledi.
Sıkıntılarınızı bilemem elbet ama benim size tavsiyem daha anlayışlı yaklaşın. Bi yanda sınav stresiyle boğuşan bi genç kız var bi yanda birlikte büyüdüğü kardeşine abilik ettiği için suçlanan bunu saklayan bi abi var.
Benimde abilerim madden desteklediler beni. Hiç yengelerimden bu gibi şeyler duymadım. Duysaydım hayrolaa yanii derdim. Babam nasıl abimi okutmuş emek vermiş gelin hanımlar evinde oturup sefa sürüyosa vaktiyle benim ailemin abime verdigi emek sayesindedir derdim....
Hiç böyle bi muhabbet olmadı, olamazda.
Olgunlukla yaklaşın. Görümce değilde kendi kardeşiniz gibi yaklaşın. Kardeşinizin hiç mi hatası olmazdı.
Ben yengelerimi abilerim kadar severim. Sağolsun onlarda dağdan gelip bağdakini kovmak yerine bütün bağa sahip çıktılar. Eee olgunlaşıp büyüyünca ben dağa gittim, onlar bağda kaldı :)
İyilik karşılıklıdır . Karşımızdaki insan eşimizin ailesi kardeşiyse daha ılımlı olmalıyız bence. Çünkü insan kankasını bile kolayca silemiyor kardeşi nasıl silsin