Aileniz sizin darda olduğunuzu bilip verdiği borcun bir kısmını silmiş, üstüne bebeğinizin bir takım harcamalarını üstlenmiş, bu da yetmemiş hamile halinizle yediğinizden kısmışsınız.....
Bunun üstüne kocanız rahatlamış ki kendi evinden kısıp kardeşine para veriyor, kira ödüyor.
Pardon da bu işler öyle olmaz.
Burdaki kadınları da anlamıyorum. Çalışmıyorsan karışma diyorlar. Oldu ne ala. Bende çalışmıyorum. Ve ewet kocamın parası ikimizin parası. İki çocuğa bakıyorum. Okul, hastane, ödev, park vs hepsi bende. Dışardan para getirmiyorum diye, kocam beni eziklemez. Demek ki burdakiler öyle muamele görüyor. Ki böyle diyorlar.
Üstelik benim de abim var. Bekarken beş kuruşlarını görmedim, öyle bi beklentim de yoktu. Popolarına güvenmiyolarsa ev tutmayacaklar o zaman.
Ben olsam anneme derim ki sildiğin borçları silme hepsini iste. Görümcem yiyeceğine annem yesin. Bir de kısma. Ne istiyorsan ye ve al. Çünkü erkekler tasarruf yapan kadını yüceltmez aksine iyice mokunu çıkartırlar. Şekil A ablam. Ablam kıstıkça kv kp yedi. Ablamla kısmasıyla kaldı.