eş icin meslekten vazgecen varmi:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam:(

Ben isimi biraktim esim icin.Calismami istemiyor,ikna edemiyorum.
Insallah ileride pisman olmam

cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam:KK43:
Makyözlüğü neden beğenmiyor paşazadeleri?

Sigortacilikti canim,
Ama senin isin güzel hep bayanlarla muhattapsin,neden istemiyor?
benimkinin derdi kiskanclik degil cnm bayanlarla ic ice olan bir is cunku kendi de farkinda ama geri dusunceline veriyirum bunu meslekten saymiyor halbuki bilmiyor ki makyozlugun ne demek oldugunu

tabikide bırakılmaz.

ay bir zamanlar kıskanç bi sevgilim vardı; ama çok kıskançtı; parfüm sıkmamı istemezdi, topuklu ayakkabı giymemi istemezdi, oje sürmemi istemezdi.
sonra gitti cast ajansına yazıldı, spor salonuna gitti. gerizekalı.

aklıma geldi anlatayım dedim

İşin para getiriyor mu? Yoksa kurslara mı gidiyorsun? Bence çalışmaya başla akşamları da profesyonel kurs al, sertifikaların tam olsun. Lise mezunu birisi sekreterlik işi sıfırdan bulamaz, yılların tecrübesi varsa belki.

Medeni bir şekilde karşına alıp.
Sevgili eşim neden acaba istemiyorsun, ben senin istediğin bir işi yaptığımda bu külfet gibi gelecek ama makyaj yaptığımda bundan zevk alarak yapacağım beni biraz düşünür müsün, seninle inatlaşmak istemiyorum tarzında konuşmak inşallah sorununu çözer. belki de denemişsindir. Sadece para kazanmak için iş yapılmaz çünkü sevmedikten sonra.

Ben bıraktım işimi öyle denk geldi. Rahatsızlanmıştım biraz dinleneyim dedim o arada yurtdışına yerleştik. Sonra çocuk oldu onu büyüteyim derken yapamadım işimi. Para mevzularında sıkıntımız yok çok şükür eşim hiç kısmaz benden, sen benim için işini bıraktın sana karşı çok mahçubum hala diyor. Bir sıkıntı olmazsa 3-5 aya yeni bir düzene geçeceğiz o zaman tekrar çalışmaya başlarım. Çocuk okula gidiyor vakti geldi artık.
Ben olayların gelişine kaptırdım kendimi ama eşim çalışmanı istemiyorum, olmaz vs deseydi inada bindirir bırakmazdım.

cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam:KK43:
Eşin için neden vazgeçesin. Yarın oldu da boşandın oldu da kocana bişey oldu, neden iyi olduğun işi yapıp çevreni tutmayasın. Hem böyle bir tavizi verirsen başka fikirlerinin de kıymeti olmayabilir.

Back
X