eş icin meslekten vazgecen varmi:(

Makyozluge razi gelmeyen adam baska mesleği nasil kabul edecek ? orada gelecek tek musteri kadin, kısaca hic çalışma demek istiyor.

cok severek yaptigim makyözlük isini esim icin ilerletemedim ama ciddi yetenegim var...esim bu konuda cok kati kesinlikle istemiyor bsska ise gir diyor..lise mezunuyum girebilecehim isler standart..satis danismanligi falan onlari da ben istemiyorum..maddi konuda iyice sıkıstim ve artik inatlasmayi birakip makyözluk hayalime veda ediyorum ama icim cok buruk daha mi cok mucadele etsem diyorum senelerdir ediyorum o kazandi galiba..cunku artik inatlascak durumda degiljm para kazanmam lazim..bugune kadar ya makayozluk ya evde durmak dedim baska is de calismam dedim sen bilirsin dedi..daha fazla uzatmayip gidip pazari olan magazacilik tarzi biryere mi basvursam.acaba...baska islere mi yonelsem..ya hicbirzaman işimi severek calismazsam:KK43:
Niye istemiyormuş hayırdır zaten kadınlarla çalışıyorsunuz kıskanacağı birşey yok kendinden fazla kazanırsınız diye yapıyor bu terbiyesizliği. Makyözlük gibi bir mesleğiniz varken ne alaka mağazada tüm gün ayakta mı kalacaksınız. Hadi hiçbir mesleğiniz yok diyelim tamam mantıklı ama makyözlük gayet iyi bir meslek hem de yorucu ve yıpratıcı değil.

kizlar aslinda bir kuafor dukkaninda sade ve sadefe makyaj standina bakabilecegim bir is bulsaydim vazgecmrz devam ederdim tabiki...ama malesef kuagorde tek basina makyoz yapmiyorlar yine sac di fondu agdaydi hepsini bileceksin sadece makyaj icin calistirmiyorlar part time olarak calistim gecen yaz 2 yerde sadece makyaj yaptim 3 saat falan parami aldim geldim bykadarcik...tam zamanli olarak da esim razi degil kuafor olayini hic istemiyor ama bakalim allah buyuktur yinede vazgecmedim tam anlamiyla tabiki

Eşim her zaman istediğin şeyi öğren ve yap hep arkandayım çünkü seni biliyorum ve çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum dedi. İlk tanıştığımızda da bunu söyledi.
Eşleriniz neden sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışıyor? Sizi tanıdığında da siz buydunuz.
Herkese diyorum; insanları iyi tanımadan asla evlenmeyin. Bir cümle bin fikir anlatır. O fikirleri iyi analiz edin.

Back
X