• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ile kavga

Meleny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
4
0
1
42
Hanımlar merhaba ben 39 yaşında 15 yıllık evliyim eşim benden 4 yaş büyük severek evlendim hatta ailemi karşıma aldım evlenirken benim sorunum eşimin barışmayı bilmemesi beni kırıyor ağlatıyor ben ağlarken dalga geçip sinirlendiriyor sinirle ağzımdan kötü bir şey çıkarsa onu yakalayıp küsüyor ben ondan özür beklerken o haftalarca bana küs kalıyor özür diledigim hâlde bazen daha da uzatıyor bu beni ciddi anlamda yıpratıyor nasıl davranmalıyım bilemiyorum çok baskın hep üstte çıkıp haklı olduğunu savunuyor ve benden bıkmış gibi davranıyor.

Yıllarca her kavganızda sen alttan alıp barıştıysan(haklı olduğun konularda bile) bundan sonrada onun barışmayı bilmesini bekleme derim.
Ne yazıkki sen alıştırmışsın ya küsme yada tamamen ipleri kopar…

15 yildir hep mi boyleydi? Buna nasil sabrettiniz. Yani bir insan her tartismada hep hakli olamaz ki. Hep ozur dileyen taraf siz olunca o da buna alışmış. Nasilsa gelir diye bekliyor.

Burada 15 20 yıldan beri süre gelen problemine çözüm aramaya çalışanları hayretler içinde okuyorum. Mümkün mü bu saatten sonra çözmek? Ya alışacaksın ya kestirip atacak bosanacaksin bu saatten sonra mümkün değil değişmez yani

Hanımlar merhaba ben 39 yaşında 15 yıllık evliyim eşim benden 4 yaş büyük severek evlendim hatta ailemi karşıma aldım evlenirken benim sorunum eşimin barışmayı bilmemesi beni kırıyor ağlatıyor ben ağlarken dalga geçip sinirlendiriyor sinirle ağzımdan kötü bir şey çıkarsa onu yakalayıp küsüyor ben ondan özür beklerken o haftalarca bana küs kalıyor özür diledigim hâlde bazen daha da uzatıyor bu beni ciddi anlamda yıpratıyor nasıl davranmalıyım bilemiyorum çok baskın hep üstte çıkıp haklı olduğunu savunuyor ve benden bıkmış gibi davranıyor.
Siz ondan bikmis gibi ismesini umursamayin siz normal hayatiniza decam edin. Yalniz 15 yil olmus hala boyle sorunlarj yasamak cok fazlak

Aile terapisi en sağlıklı çözüm ve tek çare gibi gözüküyor. Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu’nu önerebilirim. Nispeten uygun fiyatlı bir aile programı düzenliyor (evlilik onarım paketi). Zaman zaman instagram’dan soru cevap da yapıyor. Belki sorma şansınız olur. Bizler buradan ne desek çözüme kavuşacak bir konu değil, 15 yıl…

Evet ah ben o 15 yıla ne sorunlar sığdıydım. Bi ara panik atak krizleri yaşıyordum geçti çok şükür fakat o böyle üstüme gelirken gene biraz elim ayağım uyuşuyor.

Burada 15 20 yıldan beri süre gelen problemine çözüm aramaya çalışanları hayretler içinde okuyorum. Mümkün mü bu saatten sonra çözmek? Ya alışacaksın ya kestirip atacak bosanacaksin bu saatten sonra mümkün değil değişmez yani

Bu kadar çaresiz bakmak evliliği bitirme noktasına getirir yada insanın kendini ruhsal olarak bitirme noktasına.
Kalan ömür 1 sene de olsa 30 senede olsa direnip doğrusunu yapmak için umut etmeli insan çabalamalı.

Bu kadar çaresiz bakmak evliliği bitirme noktasına getirir yada insanın kendini ruhsal olarak bitirme noktasına.
Kalan ömür 1 sene de olsa 30 senede olsa direnip doğrusunu yapmak için umut etmeli insan çabalamalı.
Boşanacak kadar cesur olamadım hiç bu saatten sonra da olamam ben sadece nasıl davranmalıyım onu bilmek istemistim geç kaldım sanırım

Boşanacak kadar cesur olamadım hiç bu saatten sonra da olamam ben sadece nasıl davranmalıyım onu bilmek istemistim geç kaldım sanırım

Hayır geç kalmadınız.
Belki daha zor olur ama bir miktar kıpırdama bile sizi mutlu eder.
Civelekoğlunun onarım paketini öneririm. Online birlikte izleyeceksiniz bu kadar.

Back
X