- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 3
Kızlar benim içinden çıkamadığım bir durum var, sizlerden bu durumu yaşayanlar var mı bilmek istedim.
Ailelere uzakta yaşıyoruz 1 sene falan olacak eşimin tayini çıkalı onun öncesinde ailelere yakındık.
Şuan 1 aylık tatildeyiz 3-4 gündür kaynanamgildeyim burdan sonra annemlere geçeceğim sonra arada yine iş oldukça buraya geleceğim burda bize oda kurmuşlardı.. eşimde birlikte olmak istediğini söyledi bende burda duşa giremem ben çekinirim dedim
Ve ben burda hiç duşa falan girmedim hep annemlere gittiğimde girdim
Eşimde anlayışlı olmadı ve büyük tepkiler verdi kendisinin gönlünü almak için geri dönüşler yaptım ama bana kendinden böyle soğutuyorsun evliliğimize zarar verdin şuan dedi
Yanına gidip uzandım sarıldım konuştum bana şuan sana karşı nötrüm dedi
Ve kaç gündür sadece ihtiyaç durumunda konuşuyoruz aramızda soğukluk var
Bana böyle deyince de ben kendimi geri çektim çok üzüldüm
Ben ne yapacağım, daha tatilin başı böyle başladı
Ailelere uzakta yaşıyoruz 1 sene falan olacak eşimin tayini çıkalı onun öncesinde ailelere yakındık.
Şuan 1 aylık tatildeyiz 3-4 gündür kaynanamgildeyim burdan sonra annemlere geçeceğim sonra arada yine iş oldukça buraya geleceğim burda bize oda kurmuşlardı.. eşimde birlikte olmak istediğini söyledi bende burda duşa giremem ben çekinirim dedim
Ve ben burda hiç duşa falan girmedim hep annemlere gittiğimde girdim
Eşimde anlayışlı olmadı ve büyük tepkiler verdi kendisinin gönlünü almak için geri dönüşler yaptım ama bana kendinden böyle soğutuyorsun evliliğimize zarar verdin şuan dedi
Yanına gidip uzandım sarıldım konuştum bana şuan sana karşı nötrüm dedi
Ve kaç gündür sadece ihtiyaç durumunda konuşuyoruz aramızda soğukluk var
Bana böyle deyince de ben kendimi geri çektim çok üzüldüm
Ben ne yapacağım, daha tatilin başı böyle başladı