Eş ile problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gurbetf

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
3
Kızlar benim içinden çıkamadığım bir durum var, sizlerden bu durumu yaşayanlar var mı bilmek istedim.
Ailelere uzakta yaşıyoruz 1 sene falan olacak eşimin tayini çıkalı onun öncesinde ailelere yakındık.
Şuan 1 aylık tatildeyiz 3-4 gündür kaynanamgildeyim burdan sonra annemlere geçeceğim sonra arada yine iş oldukça buraya geleceğim burda bize oda kurmuşlardı.. eşimde birlikte olmak istediğini söyledi bende burda duşa giremem ben çekinirim dedim
Ve ben burda hiç duşa falan girmedim hep annemlere gittiğimde girdim
Eşimde anlayışlı olmadı ve büyük tepkiler verdi kendisinin gönlünü almak için geri dönüşler yaptım ama bana kendinden böyle soğutuyorsun evliliğimize zarar verdin şuan dedi
Yanına gidip uzandım sarıldım konuştum bana şuan sana karşı nötrüm dedi
Ve kaç gündür sadece ihtiyaç durumunda konuşuyoruz aramızda soğukluk var
Bana böyle deyince de ben kendimi geri çektim çok üzüldüm
Ben ne yapacağım, daha tatilin başı böyle başladı 😔

Bu konu kimseyle konuşabileceğim bir konu değil.. çok bunaldım kendimi yalnız hissettim buraya yazmak istedim

Kızlar benim içinden çıkamadığım bir durum var, sizlerden bu durumu yaşayanlar var mı bilmek istedim.
Ailelere uzakta yaşıyoruz 1 sene falan olacak eşimin tayini çıkalı onun öncesinde ailelere yakındık.
Şuan 1 aylık tatildeyiz 3-4 gündür kaynanamgildeyim burdan sonra annemlere geçeceğim sonra arada yine iş oldukça buraya geleceğim burda bize oda kurmuşlardı.. eşimde birlikte olmak istediğini söyledi bende burda duşa giremem ben çekinirim dedim
Ve ben burda hiç duşa falan girmedim hep annemlere gittiğimde girdim
Eşimde anlayışlı olmadı ve büyük tepkiler verdi kendisinin gönlünü almak için geri dönüşler yaptım ama bana kendinden böyle soğutuyorsun evliliğimize zarar verdin şuan dedi
Yanına gidip uzandım sarıldım konuştum bana şuan sana karşı nötrüm dedi
Ve kaç gündür sadece ihtiyaç durumunda konuşuyoruz aramızda soğukluk var
Bana böyle deyince de ben kendimi geri çektim çok üzüldüm
Ben ne yapacağım, daha tatilin başı böyle başladı 😔
Sırf kocan diye her cinsellik talebine anında okey olmak zorunda değilsin o ayrı da
Duş almakla cinselliği nasıl böyle bağdaştırdın bu sıcaklarda 3-4 gün pis pis yıkanmadan mı geziyosun bak banyo yapmak değil hani peelingini keseni lifini kişisel bakımını geçiyorum kısa hızlı bir duş hadi onu geçtim kv de utanıyosun sevişmeye de kendi annende utanmıyo musun ne alaka çok saçma bir düşünce şekliniz var e hasbelkader kv de 1 hafta kalsanız eliniz ayağınız suya değmeden bu şekilde mi kalcaksınız anlamadım ki doğulu falan mısınız bu duş muhabbeti oralarda çok yaygın

Kv.nler hiç duş muş nedir bilmez mi? Haberleri yok mu böyle şeylerden...

E ne zaman olacak bu birliktelik, ne zaman olmasını planliyorsun mesela, kv.nlerde olmaz, annenlerde olmaz, ne zaman olur tahminen?

3-4gündür yaz günü bı su tutmadin mi kendine??

Konu silmek yasaktır. Şimdi konun geri gelecek ve engelleneceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X