Eş ilişkisi

goldenstone344

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
62
42
3
24
Kızlar 1 yaşında bebeğim var eşim doğumdan sonra çok değişti ben kendime bakamadım haliyle bebeğime yoğunlasmaktan eşimle ortak bir payda kalmadı aramızda resmen haftanın 3&4 günü arkadaş ları ile takılıyor kötü bir şey yok . Kızlar bana ne önerirsiniz karşıma alıp defalarcada konuştum arkadaşlarına çok vakit ayırıyorsun diye ama bugün düzelse iki güne yine aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor onu evime kendine ve evladıma nasıl bağlayabilirim tekrardan süslüler destek mesajlarınızı bekliyorum birde lütfen dua ediniz evliliğim düzelsin mutlu olmak istiyorum

Yazınızdan.kendime ders çıkardım teşekkür ederim

Ya niye böyle kadına hemen saldırmışlar ben anlamadım ben sizi anlıyorum. Eşinizin yaptığı doğru değil çok kızdım. Bu erkekler çocuk olana kadar çocukta çocuk diye tutturur kadının etrafında dört döner aile olalım der. Çocuk olur fiziğin bozuldu,kendine bakmıyorsun,çocuk ağlıyor,sabahları işe gideceğim vs… bir bahaneyle uzaklaşanlar çok oluyor. Belki geçici bir sorundur. Siz sorunun ne olduğunu düşünüyorsunız ? Bakımsa bakımlı olun,kilousa kilo verin. Ama bu adamın düzelesi yoksa düzelmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…