- 26 Aralık 2024
- 62
- 42
- 3
- 24
- Konu Sahibi goldenstone344
-
Ya yolları ayırmak değilde hani birinde düzeliceği ışığını görürsünüz ya eşimde o ışığı görüyorum benHaftada 3,4 akşam arkadaşlarla takılmak kötü bir şey bence…
Konuşmaktan anlamamış ya olduğu gibi kabul edin ya da yollarınızı ayırın.
Düzelcek olsa uyarıldığında düzelirdiYa yolları ayırmak değilde hani birinde düzeliceği ışığını görürsünüz ya eşimde o ışığı görüyorum ben
Defalarca karşınıza alıp konuşmuşsunuz fayda etmemiş. Ya bu şekilde kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. İstemeyen birini hiçbir şeye ikna edemezsiniz.Kızlar 1 yaşında bebeğim var eşim doğumdan sonra çok değişti ben kendime bakamadım haliyle bebeğime yoğunlasmaktan eşimle ortak bir payda kalmadı aramızda resmen haftanın 3&4 günü arkadaş ları ile takılıyor kötü bir şey yok . Kızlar bana ne önerirsiniz karşıma alıp defalarcada konuştum arkadaşlarına çok vakit ayırıyorsun diye ama bugün düzelse iki güne yine aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor onu evime kendine ve evladıma nasıl bağlayabilirim tekrardan süslüler destek mesajlarınızı bekliyorum birde lütfen dua ediniz evliliğim düzelsin mutlu olmak istiyorum
Ensesine şaplak atıp " Ulan haysiyetsiz andaval bu çocuğu babamın evinden mi getirdim " Diyerek baba olduğunu hatırlatın. İki makyaj yapmadın diye soğuyorsa evlenmeseydin paşam.Kızlar 1 yaşında bebeğim var eşim doğumdan sonra çok değişti ben kendime bakamadım haliyle bebeğime yoğunlasmaktan eşimle ortak bir payda kalmadı aramızda resmen haftanın 3&4 günü arkadaş ları ile takılıyor kötü bir şey yok . Kızlar bana ne önerirsiniz karşıma alıp defalarcada konuştum arkadaşlarına çok vakit ayırıyorsun diye ama bugün düzelse iki güne yine aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor onu evime kendine ve evladıma nasıl bağlayabilirim tekrardan süslüler destek mesajlarınızı bekliyorum birde lütfen dua ediniz evliliğim düzelsin mutlu olmak istiyorum
Şu tarz konulara o kadar kızıyorum ki anlatamam.kadin senin çocuğunu doğurmuş, şimdi de bakmak için kendini paralıyor beyimiz gezmelerde.birçok kadinin çocuk yapmayı tercih etmemesinin nedeni bu durum.o kadar çok duydum ki.ben bile sinirleniyorsam maruz kalan kişi nasıl sinirleniyordur tahmin bile edemiyorum.Kızlar 1 yaşında bebeğim var eşim doğumdan sonra çok değişti ben kendime bakamadım haliyle bebeğime yoğunlasmaktan eşimle ortak bir payda kalmadı aramızda resmen haftanın 3&4 günü arkadaş ları ile takılıyor kötü bir şey yok . Kızlar bana ne önerirsiniz karşıma alıp defalarcada konuştum arkadaşlarına çok vakit ayırıyorsun diye ama bugün düzelse iki güne yine aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor onu evime kendine ve evladıma nasıl bağlayabilirim tekrardan süslüler destek mesajlarınızı bekliyorum birde lütfen dua ediniz evliliğim düzelsin mutlu olmak istiyorum
Yorumuna çok teşekkür ederim gönlü güzel kardeşimNedir bu kadınların çektiği, arkadaşım sana çok samimi bir tavsiye vereceğim, bebeğin henüz küçük ama elinden geldiğince kendine bakacak , biraz bencil olacak ve psikolojini düşüneceksin, kendi halinin en iyi versiyonu olmaya çalış ama bunu eşin için değil kendin için yap, eşinin üzerinden tum enerjini çek ve sadece bebeğine ve kendine odaklan , bırak kendi haline , eğer ben ne yaptım diye kendini sorgulamazsa günü gelince en iyi halinle vur tekmeyi gitsin , kendine bak , bencil ol ...
Hanım efendi şuurumu kaybetmedim. Eşim başından beri böyle değil Allah var çocuğa gece bakar mamasını falanda verirdi eşim son 2 aydır böyle motor almak istiyorum durumumuz düzelsin dedi şimdi çalışıyor çabalıyor evet ama işten gelince hemen arkadaşlarının yanına gidiyor 1 aydır eşim sizin gözünüzde de olduğu gibi kötü bir baba yada koca değil zaten iyi biri olduğu için ben katlandım 1 ay dedim bakım nasıl düzeltilir insandır belki çok çalıştığı icin hata etmiştir diye ondan yazdım burayaKendime evladima nasil bağlayabilir miyim mi ? Şuurunuzu mu kaybettiniz siz ? Bu adam degismedi arkadaslari yoktan var olmadi ya basindan beri boyleydi siz baglamak icin bebek yaptiniz olmadi patladi elinizde . Siz böyle yüz verin evet hala hata sizde gibi nasil bağlayabilirim diye soruyosunuz. Soyliyim kucuk capli bi sini krizi tekmeyi basma bakalim dönerse sizindir dönmezse hic sizin olmamistir.
Birdenbire mi arkadaşlarına gider oldu? Bebeğin sorumluluğunu almak istemiyor. Cinsel hayatının kötü olduğunu düşünüyor. Doğum sonrası vücudunuzu beğenmiyor. Bunlar seçenekler arasında. O yüzden kendini dışarı vurmuş. Kısacası sorumsuz ve seni sevmeyen biri. Çünkü sevilen kadın her zorluktan kolaylıkla çıkar.Kızlar 1 yaşında bebeğim var eşim doğumdan sonra çok değişti ben kendime bakamadım haliyle bebeğime yoğunlasmaktan eşimle ortak bir payda kalmadı aramızda resmen haftanın 3&4 günü arkadaş ları ile takılıyor kötü bir şey yok . Kızlar bana ne önerirsiniz karşıma alıp defalarcada konuştum arkadaşlarına çok vakit ayırıyorsun diye ama bugün düzelse iki güne yine aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor onu evime kendine ve evladıma nasıl bağlayabilirim tekrardan süslüler destek mesajlarınızı bekliyorum birde lütfen dua ediniz evliliğim düzelsin mutlu olmak istiyorum
Bebegimizle sorunu yok onu çok sever oynar gece mamasını falan bile kalkıp verir hatta uyanirda eşimin ayağı kırıktı geçen sene 3 ay evde yattı maddi zorluk gördük eşimde çabalıyor birşeyler için kendini çok işe verdi bu yüzden eşim bana sevgisiz değil kendisi yok Allah'ı var sadece eşim kendini öyle çalışmaya verdiki maddi zorluk için bu calisma onu bunaltiyor ama biryerlere gelebilmemiz içinde calismak zorunda fazladan kafasinida arkadaşlarıyla dağıtıyor bende dedimki ben nasıl ilgisini bize cekerimBirdenbire mi arkadaşlarına gider oldu? Bebeğin sorumluluğunu almak istemiyor. Cinsel hayatının kötü olduğunu düşünüyor. Doğum sonrası vücudunuzu beğenmiyor. Bunlar seçenekler arasında. O yüzden kendini dışarı vurmuş. Kısacası sorumsuz ve seni sevmeyen biri. Çünkü sevilen kadın her zorluktan kolaylıkla çıkar.
Erkeklerin şu kafa yapısından bıktık artık. O bebek sadece sizin mi? Otursun bebeğiyle ilgilensin sizde biraz kendinize vakit ayırırsınız. Eşinizle aranızdaki en büyük ortak payda zaten bebek sahibi olmuş olmanız. Onun da artık bir baba olmuş olması. Çok üzülüyorum artık bu kadınların tek başına herşeyi yüklenmeye çalışmasına ve böyle adamları baba yapmalarına.Kızlar 1 yaşında bebeğim var eşim doğumdan sonra çok değişti ben kendime bakamadım haliyle bebeğime yoğunlasmaktan eşimle ortak bir payda kalmadı aramızda resmen haftanın 3&4 günü arkadaş ları ile takılıyor kötü bir şey yok . Kızlar bana ne önerirsiniz karşıma alıp defalarcada konuştum arkadaşlarına çok vakit ayırıyorsun diye ama bugün düzelse iki güne yine aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor onu evime kendine ve evladıma nasıl bağlayabilirim tekrardan süslüler destek mesajlarınızı bekliyorum birde lütfen dua ediniz evliliğim düzelsin mutlu olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?