• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş-kaynana

Evde sorun çıkıyor ama maalesef kötü hep ben oluyorum o hiç bişey yapmıyor benim aileme gitmek istesem bin bir türlü bahane üretiyor onun ailesine ama hep gidilecek güler yüzlü olunacak ne olursa olsun hep kendi ailesi
Ailelerinize kendi kendinize gidin özel günler - Bayram seyran- hariç. Niye yapışık ikiz gibi okunmak zorunda

Merhabalar herkese tek başıma başka şehirde çalışıyorum ve kayınvalidem genel olarak aramaz sormaz ben bunu eşime söylediğimde seninkilerde aramıyor beni abartma annem seni bana soruyor gibi şeyler söylüyor ve sürekli sürekli benim arkamdan annesiyle konuşuyor ben başkalarından öğreniyorum ben buna tepki gösterdiğimde sen soğuksun seninle anneme gitmek istemiyorum yüzün hep buruşuyor diyor ama bu konuda hiç bir zaman annesine bişey demiyor artık ben mi abartıyorum bilmiyorum yoksa başından beri böyle miydi ben mi göremedim sizce bu nasıl bir durum olmalı?
Ne güzel aramıyormuş işte .Siz arayın çok ozluyosanız her gün

Eşinizle yıllardır aynı evde bile yaşamıyorsun ,aynı sofraya oturmuyorsun ve dert ettiğin şey kaynana 👏👏👏👏

Back
X