Tam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum