Eş olmak önemli lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor.. Beni dövmüyor sövmüyor ama hiç konuşmuyor da kaşları her zaman çatık ve agresif.. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız lütfen bir yorum yapın önemli
Durumdan mutsuzsanız boşanmalısınız. Kimse yanında intihar etmeyi düşünebildiği biriyle yaşamamalı.

tanımıyorum hiç öncesini bilmiyorum kendiside anlatmaz hiç bir şeyini. ailem boşanmaya karşı boşanırsam adımı çıkartıp reddederler..

evet bir işim var memurum..
Çalışan bir kadının bu kadar ailesinin ağzına bakması hiç yakışmıyor. Boşa meslek sahibi olmuşsunuz. O mesleği kimseye eyvallahınız olmadan yaşamak için edinmediniz mi, gidip kapılarına sığınmayacağınıza göre size ne onların ne düşündüğünden.

Yıllar geçer sen mutsuzluktan çökersin o da bulur birini bırakır seni. Boşansan öyle bir huzur öyle bir güzellik gelecek ki. Mutsuz bir birliktelik kadının şeytani

Yani sizi anladım ama kendinize neden zulm ettiğinizi anlamadim . Çok yanlış bir örnek olabilir fakat şimdi daha reşit bile olmamış kizlar ailesine karşı çıkıp kendine hayat kurmaya çalışıyor bir şekilde deniyor uğraşıyor. Sizin elinizde mesleğiniz var okumuş etmiş bir insansınız kendinizi bu kadar değersizleştirmeye hakkınız yok . Memursunuz başka bir ile alın tayininizi boşayın adamı sizi redden aile de reddedsin bı zahmet çocuğunun intihar etmesine mutsuz olmasına göz yuman ailenin reddetmesi daha hayırlı size ne faydaları var ? İstemediğiniz bir evliliğe zorlamışlar , yetmemiş mutsuzum demişsiniz çekeceksin demişler .aile böyle bir şey değil. Kendi başınıza çok da mutlu bir hayat kurup yaşayabilirsiniz ne mutlu ki imkanlarınız var . Başka bir ilde yeni bir hayata başlayın

merhaba arkadaşlar eşimi hiç sevmiyorum. Bana karşı kaba davranıyor ilgisiz davranıyor kendimi çoğu zaman onun yanında çok kötü hissediyorum bazen intihar etmeyi bile düşündüğüm oluyor..
Nasıl yani sevmediğin adam var. Ve intihar ?
Boşanmak diye bir terim duydun mu aile mahkemesi hani? Çiftlerin medeni şekilde ayrılması?
Dellendin mi? Ne intihar edeceksin ya o yine kendine kadın arayışına girer umrunda olur mu sanıyorsun?
Hayat guzel boşa gitsin koy kapının önüne.

Back
X