Eş problemi

Crazy0127

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
43
8
6
32
Öncelikle iyi geceler herkese nasıl başlasam bilmiyorum yanlız gerçekten çıkmazdayım ve önerilere ihtiyacım var eşim ailesinden dolayı biraz problemli iki tane de erkek evladım var eşim durduk yere yoktan sebeb ile tartışma çıkarıyor her seferinde gözü dönmüş gibi çıkışlarda bulunuyor evliliğimi bitirme noktansına kadar geldim ağza alınmayacak kelimeler sarf ediyor küfür etmiyo yanlız etse daha iyi ailesine karşı bir saygınlığı da yok en ufak şey bile ona ters ise hemen sinir küpü oluyor

Öncelikle iyi geceler herkese nasıl başlasam bilmiyorum yanlız gerçekten çıkmazdayım ve önerilere ihtiyacım var eşim ailesinden dolayı biraz problemli iki tane de erkek evladım var eşim durduk yere yoktan sebeb ile tartışma çıkarıyor her seferinde gözü dönmüş gibi çıkışlarda bulunuyor evliliğimi bitirme noktansına kadar geldim ağza alınmayacak kelimeler sarf ediyor küfür etmiyo yanlız etse daha iyi ailesine karşı bir saygınlığı da yok en ufak şey bile ona ters ise hemen sinir küpü oluyor
Yanı sizi sevmiyo demekki ama detay vermelisiniz. Işiniz var mı mesela boşanabilir misiniz

Yanı sizi sevmiyo demekki ama detay vermelisiniz. Işiniz var mı mesela boşanabilir misiniz
Hayır çalışmıyorum boşansam baba evine dönsem de orası daha kötü kınamıyorım ama babam alkolik naralar atar bağırır çağırır küfürler vs orası çocuklarım için daha kötü olacak .... En basiti çocuklar durmuyor bağırıyor diyelim bu ses e gelemiyor işte çocukları da kendine benzettin de Allah seni ıslah etsin falan filan

Aslında çocukluğundan kalma problem var bunu biliyorum ve ne olduğunu tam bilmiyorum psikiyatri ye gitti Dr anneden yani kayınvalidem den kaynakşı sorunlar var dedi

Sinirli iken gözü hiç birşey görmüyor o an ne gelirse sayıyo çocuk kussun misal hemen bağırır ve esip gürler benim kv de böyle bir leke bir şey istemez eşimde onun izinden gidiyor

Hayır çalışmıyorum boşansam baba evine dönsem de orası daha kötü kınamıyorım ama babam alkolik naralar atar bağırır çağırır küfürler vs orası çocuklarım için daha kötü olacak .... En basiti çocuklar durmuyor bağırıyor diyelim bu ses e gelemiyor işte çocukları da kendine benzettin de Allah seni ıslah etsin falan filan
Ne mezunsunuz çocuklar kac yasinda asgari maaşlı bi ise girseniz

Sakin bir anında tatlı tatlı konuştuğunuzda canım neden böyle oluyor neden tahammülsüzsün konuşalım çözelim dediğinizde ne diyor

Tekstil mezunuyum önlisans ... Çocuklar ise biri 4 diğeri daha 10 aylık
Mesleğiniz varmış ne güzel çocukları kreş yaşına kadar sabredip para biriktirmeye calisabilirsiniz boşanmak için. Ama öncesinde siz biraz alttan alıp neden böyle davrandığını anlamaya calisabilirsiniz belki güzelce anlaşmak ise yarar problemlerinizi konusmak

Seninle ilgili olmayabilir . Büyük ihtimal başka halledemediği sorunları var ama sana patlıyor çünkü en yakınında sen varsın.
Arkadaşça konuşabilirseniz sana sorunlarını anlatabilirse ve sen kınamadan yargılamadan dinleyebilirsen çok iyi olur. Birlikte çözüm bulabilirsiniz.

Seninle ilgili olmayabilir . Büyük ihtimal başka halledemediği sorunları var ama sana patlıyor çünkü en yakınında sen varsın.
Arkadaşça konuşabilirseniz sana sorunlarını anlatabilirse ve sen kınamadan yargılamadan dinleyebilirsen çok iyi olur. Birlikte çözüm bulabilirsiniz.
Bunu bende seziyorum çoğu şey ben dışında gerçekleşip bende patlanıyor zaten seslenmiyorım önce sakinleşsin diyorım sonra kırıcı sözlerine tahammül edemiyorum şunu görüyorum pişman oluyor ama ben pişman oldum demiyor akşamki yaşanan sabah hiç olmamış gibi davranıyor ve ben nasıl davranmam gerektiğini şaşırır oldum

Boşanmayı düşünmeden önce eşinizle bir öfke terapisi almayı deneyebilirsiniz

Mesleğiniz varmış ne güzel çocukları kreş yaşına kadar sabredip para biriktirmeye calisabilirsiniz boşanmak için. Ama öncesinde siz biraz alttan alıp neden böyle davrandığını anlamaya calisabilirsiniz belki güzelce anlaşmak ise yarar problemlerinizi konusmak
Alttan alıp çoğu kez çocuklar yatınca gel konuşalım sorun ne ise ben isem söyle hani şöyle yapsan daha mutlu olurum böyle yapsan daha mutlu olurum veya sorun başka ise ki hep başka neden bence yine konuşalım diyorum yok adam saçmalama yine diyor susuyor

O halde boşanın gitsin. Işe girin olmadı ailenizi çekin bu adamdan iyidir. Görüyorsunuz her gün kadın cinayetleri var bir gün bu öfkesini bu şekilde çıkarırsa yazık olmaz mı size ?
Buna emin olarak söylüyorum boşansam beni rahat bırakmaz buna eminim ve daha da psikopat olur hayatıma karışır şuan ki hali daha masum kalır

Back
X