• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi

Sen karar veremedin mi hâlâ içinde neler olsun.!? :KK51:

Eli ayağı tutuyo mu ev içinde iş yemek yapıyo mu diye baktım

Önemli olan diş güzelliği dedim önce dişlerini saydım.

sen evlende kurtulalim😂

Soruya detay ekleyeceğim görücü usulü görüştüğüm bır çocuk var . 3 kere buluştuk. Çok efendı sakin kibar kültür olarak aılesı olarak benzerlık var ama çok değil aynı yaştayız. Kendısı mimar .. İlk buluşmada ben çok fazla bır şey hissetmedim malum eskı sevgılım kafamda olunca kıyas yapmak istemiyorum. Şuan daha ıyı. konuşmak istiyorum. Dış görünüş olarak fena degıl bılemıyorum esmer kara kas kara göz😂nasıl ilerleyeceğim onun için sızden fikir almak istiyorum. Böyle çocuk direkt evlılık kafasında değil nıyet o ama hızlı olsun istemıyor

Aklınızda biri varken başkalarıyla görüşmeyin.

Soruya detay ekleyeceğim görücü usulü görüştüğüm bır çocuk var . 3 kere buluştuk. Çok efendı sakin kibar kültür olarak aılesı olarak benzerlık var ama çok değil aynı yaştayız. Kendısı mimar .. İlk buluşmada ben çok fazla bır şey hissetmedim malum eskı sevgılım kafamda olunca kıyas yapmak istemiyorum. Şuan daha ıyı. konuşmak istiyorum. Dış görünüş olarak fena degıl bılemıyorum esmer kara kas kara göz😂nasıl ilerleyeceğim onun için sızden fikir almak istiyorum. Böyle çocuk direkt evlılık kafasında değil nıyet o ama hızlı olsun istemıyor
Kiz evlenmeyecek adamla senin isin ne ? Yol ver gitsin.

Sen aylardir burda evlenecemm diye geziyorsun

Kiz evlenmeyecek adamla senin isin ne ? Yol ver gitsin.

Sen aylardir burda evlenecemm diye geziyorsun
Hayır yanı tanıyarak devam etmek istiyor evlılık nıyetı ile devam edecez bı hafta sonrası nişan yapalım degıl yanı

Back
X