Eş:Sen Bir Teşhircisin

Belgisizamir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
618
2.230
113
Eşimle çok sık tartışma yaşamayız ancak eşimin benimle ilgili bir şikayeti var ve zaman zaman bu konu patlak verir. Kıyafetlerimi usturuplu bulmayarak eleştirip engelleyici tutum sergiler. Bu konu beni oldukça rahatsiz ediyor çünkü ben açık giyinmiyorum.
Şort mini etek hatta kapri tayt askili bluz giymem eteklerim ya diz altimda ya da ayaklarima dek ulasir. pantolonlarim dar paça hemen hemen herkesin ustunde bulunan üste oturan likrali pantolonlardan.
Pantolonlarimi begenmez ben de giyince sinirden yuzu kizarir ve tartisma başlar. Fakat ben kendime bu kesim pantolonlari yakistiriyorum herkesin ustunde bulunan siradan pantolonlar bunlar inanin dikkat cekici değil.
Dun giydigim elbise ayaklarima dek uzun yakasi kesinlikle acik olmayan bir elbiseydi cocugumu kucağıma alinca göğüsü biraz acildi kiyafetin. bunu gorunce bagirmaya basladi ''iş yerinde bu kiyafetle egilince oran buran gorunuyordur tüm uyarilarima ragmen bu giyim tarzini birakamadin çünkü sen bir teşhircisin'' dedi.
Bunlari duyduguma inanamadim. Aramizda kötü bir tartisma gecti. simdi kalbim paramparça. haksizliga iftiraya ugramis hissediyorum. bu saygisizligi kaldiramiyorum. Bosanmak dahi geciyor aklimdan

Eşimle çok sık tartışma yaşamayız ancak eşimin benimle ilgili bir şikayeti var ve zaman zaman bu konu patlak verir. Kıyafetlerimi usturuplu bulmayarak eleştirip engelleyici tutum sergiler. Bu konu beni oldukça rahatsiz ediyor çünkü ben açık giyinmiyorum.
Şort mini etek hatta kapri tayt askili bluz giymem eteklerim ya diz altimda ya da ayaklarima dek ulasir. pantolonlarim dar paça hemen hemen herkesin ustunde bulunan üste oturan likrali pantolonlardan.
Pantolonlarimi begenmez ben de giyince sinirden yuzu kizarir ve tartisma başlar. Fakat ben kendime bu kesim pantolonlari yakistiriyorum herkesin ustunde bulunan siradan pantolonlar bunlar inanin dikkat cekici değil.
Dun giydigim elbise ayaklarima dek uzun yakasi kesinlikle acik olmayan bir elbiseydi cocugumu kucağıma alinca göğüsü biraz acildi kiyafetin. bunu gorunce bagirmaya basladi ''iş yerinde bu kiyafetle egilince oran buran gorunuyordur tüm uyarilarima ragmen bu giyim tarzini birakamadin çünkü sen bir teşhircisin'' dedi.
Bunlari duyduguma inanamadim. Aramizda kötü bir tartisma gecti. simdi kalbim paramparça. haksizliga iftiraya ugramis hissediyorum. bu saygisizligi kaldiramiyorum. Bosanmak dahi geciyor aklimdan
Sevgiliyken nişanlıyken hiç mi görmedi ne giydiğinizi bu adam terbiyesiz

ben anlamıyorum evlenırken bu konularda konusup anlasmayıp neye gore karar verılıyor...mesala ben kapalı biriyim...eşim bunu bilerek evlendik...bana hayır ben kapalı ıstemıyorum seni dese kesinlikle adlıyede alırım solugu...ne olursa olsun...ınsanın bır yasam tarzı vardır...prensipleri vardır...gozu kormu herhes ona gore versin kararını...eşinizde madem sizi o yonden eleştiriyor kafa yapısına uygun tarzda birini alsaydı...bence eşinize bu konuda hak vermeyın...sizi zorla almadıya.

Evlenince tapusunu alıyor sanki bu erkekler bizim ,aklı başında normal bir adam karısına nasıl böyle bir cümle kurar aklından bile geçirmez, aklım almıyor böyle adamciklari .esaslı bir ders vermen gerekiyor terbiyesize

Ne varki bunda. Ben de erkek olsam kiskanirim esimi. Azicik gogsunuz gozukse ondan tahrik olabilecek nice insanlar var disarda. Sapiklari saymiyorum bile. Sizi kollamak istemesi dogal bence. bundan dolayi da bosanmak istemek abes. Ben bosandm igrendgm birinden. Cocugum yoktu 2 ay surdu filan. Ona ragmen dunyayi tersten gordm. Bosanmayi cocuk oyuncagi sanmayin lutfen. Ve boyle halledileblr konularda akliniza hemen gelmesin.

ben anlamıyorum evlenırken bu konularda konusup anlasmayıp neye gore karar verılıyor...mesala ben kapalı biriyim...eşim bunu bilerek evlendik...bana hayır ben kapalı ıstemıyorum seni dese kesinlikle adlıyede alırım solugu...ne olursa olsun...ınsanın bır yasam tarzı vardır...prensipleri vardır...gozu kormu herhes ona gore versin kararını...eşinizde madem sizi o yonden eleştiriyor kafa yapısına uygun tarzda birini alsaydı...bence eşinize bu konuda hak vermeyın...sizi zorla almadıya.
Katılıyorum sana

Ne varki bunda. Ben de erkek olsam kiskanirim esimi. Azicik gogsunuz gozukse ondan tahrik olabilecek nice insanlar var disarda. Sapiklari saymiyorum bile. Sizi kollamak istemesi dogal bence. bundan dolayi da bosanmak istemek abes. Ben bosandm igrendgm birinden. Cocugum yoktu 2 ay surdu filan. Ona ragmen dunyayi tersten gordm. Bosanmayi cocuk oyuncagi sanmayin lutfen. Ve boyle halledileblr konularda akliniza hemen gelmesin.
öncelikle evliliginizin bitmesi umarim size daha hayirli kapilar açar.
Eşimin beni bu sekilde kollamasina lüzum yok çünkü ben açık giyinmiyorum. Benim rahatsizlik duydugum sey soyledigi agir laf bu bizim ilk kavgamiz degil bu husustaki. ama en agrima giden kavgamiz.

Insan kiskanabilir korumak da isteyebilir ama bu sekilde dogru mu cok kirici ve saygisizca oluyor.

Hayatim sen kotu dusunmeyebilirsin ama egilince fark ediliyor kotu niyetli bakanlar olur ben senin bu durumda olmani istemiyorum seklinde konusmasi gerekirdi!

öncelikle evliliginizin bitmesi umarim size daha hayirli kapilar açar.
Eşimin beni bu sekilde kollamasina lüzum yok çünkü ben açık giyinmiyorum. Benim rahatsizlik duydugum sey soyledigi agir laf bu bizim ilk kavgamiz degil bu husustaki. ama en agrima giden kavgamiz.

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Ben de teshirci oldugunuzu dusunmedm o laf agir olmus. ama acik giyinmeseniz de dar giyinmenizden belki hoslanmiyordur. Sonucta kadinlar guzel varliklar. Gogus popo baldir bacak :)) ben kadin halimle guzel bir kadin gordum mu suzuyorum orasi burasi nasl filan diye insanin ister istemez gozu kayiyor :) esinizin istegi iyi niyetli bence yanlis ifade etse de. Inanin evde huzurunuzun kactgna degmez.

Kıskançlık çok ince bir çizgi. SevEn kıskanır Evet ama esine bu lafı da etmez. Siz gene de hemen boşanma lafını düşünmeyin aklınıza onu ufak şey de getirmeyin .

Kismen haklisiniz herkes sevdigini kiskanir ama hakaret etmez ve onu rahatsiz edicek sekilde kisitlamaz. Adamin tarzi yanlis...
Ben hic sanmiyorum bu koca forumda hic bir kadin " askim sana bu etek cok yakisiyor ama sen bunu giyince ben rahatsiz oluyorum, bunu disarida giyme" diye ricada bulunan erkege hayir desin. Ayrica adamlar mini etekli begenip, evlenince tesettüre sokuyor sonra yine baska bi mini etekliyle flörtlesiyor...
Burda problem adamlarin uslup ve egolari...
Bosanma mevzusuna gelince cok haklisiniz evlilik cocuk oyuncagi degil herseye kizip bosaniyorum denmemeli ve de bosanilmamali... manevi yükü agir...

Insan sinirlenince kotu laf da diyebilir tamam kirici ama... bosanilcak kadar kotu bisey yok bence. Sozden dolayi yok yani. Ha adam seni cok kisitliyodue artik ruhun bunalmistir kisiligin degisiyodur vs o ayri...ama bi laftan alip yurume bence ooo benim kulaklar neler duydu ben altta kalir miyim onun de neler duydu. Biz snirlenince birbirmize bagirip cagirip kufur ediyoruZ cok iyi bi iliskimiz var :D (dalga gectim tabiki de.)

Back
X