Konunuza devam olarak yazsaydiniz keske bunlari. Orada insanlar sizden cevap bekliyor siz ayri konu aciyorsunuz. Zaten ailenizin degil babannenizin yaninda kaliyormussunuz uvey annenizle alakaniz bile yokmus. Hadi evlendiniz ne diye korunmadiniz taniyamadiginiz kocanizdan hemen cocuk yaptiniz. Yaptiginiz hersey yanlis. Bosanmaktan baska careniz yok.Biraz önce yaptığım itirafın devamı olarak yazıyorum.
Çoğu kişi haklı olarak kızmış ama sizden ricam benim halimi anlamaya çalışın lütfen.
1- ben üniversite okudum ama 2 senedir atanamadım ve istediğim halde başka işte izin vermediler
2- ailem hissettirmesede sığıntı gibi hissettim kendimi. Babaannemle kalıyordum çünkü
3- hem aileme hem çevreme evlendirin artık diye o kadar baskı oldu ki ailemde artık ne zaman evlendiriyoruz seni demeye başladırlar.
4-babaannem ölmeden seni evlendireyim diyip durdu
Ne alaka?Ya bazen işte tahtı olur bahtı olmaz . Böyle bi durum.
Evet kismet isi nasip isi haklisiniz. Ama biraz daha tanimak icin zaman taniyabilirdi degil mi?Evlilik kısmet nasip işi .
Biraz önce yaptığım itirafın devamı olarak yazıyorum.
Çoğu kişi haklı olarak kızmış ama sizden ricam benim halimi anlamaya çalışın lütfen.
1- ben üniversite okudum ama 2 senedir atanamadım ve istediğim halde başka işte izin vermediler
2- ailem hissettirmesede sığıntı gibi hissettim kendimi. Babaannemle kalıyordum çünkü
3- hem aileme hem çevreme evlendirin artık diye o kadar baskı oldu ki ailemde artık ne zaman evlendiriyoruz seni demeye başladırlar.
Aileniz le bağımlısıniz yani.Anne babanız ayrı mı da babanne ile yaşadınız.Biraz önce yaptığım itirafın devamı olarak yazıyorum.
Flört döneminde de anlaşılamayabiliyor.Evet bi nişanlılık dönemi flört döneminde
Birazda olsa 2 kişi birbirinin huyunu öğrenebiliyor.
Evlendireyim, evlendirin falan filan deyip duruyorlar ama kocayı nereden bulacaklar ? Kapandı o devir.hangi erkek bu tarz şeylere yanaşıyor ki artık.laf olsun torba dolsun işte.kolaydı o işler o kadar.geri kalmış insan hayıflanmaları işte başka birşey değilBiraz önce yaptığım itirafın devamı olarak yazıyorum.
Evlenmis hatta 3 aylik hamile.4 aylik evliligi varEvlendireyim, evlendirin falan filan deyip duruyorlar ama kocayı nereden bulacaklar ? Kapandı o devir.hangi erkek bu tarz şeylere yanaşıyor ki artık.laf olsun torba dolsun işte.kolaydı o işler o kadar.geri kalmış insan hayıflanmaları işte başka birşey değil
Heee evlendirin hadi getirin kocayı deyin bakalım.sanki getirebilecekler.hatta siz sıkıştırın bakalım bugün de mi koca getiremediniz diye.üstlerine üstlerine gidin.dinsizin hakkından imansız gelir.
Allah allah eski konu mu? Onların bulduğu erkek de anca bu kadar olmuş işte.Evlenmis hatta 3 aylik hamile.4 aylik evliligi var
O konuda yeni onu acti yorumlarin ustune bu konuyu acti. Konu basligi ayni.Allah allah eski konu mu? Onların bulduğu erkek de anca bu kadar olmuş işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?