Eş sorunsalı

BirAnne1998

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
26
1
6
27
Mrb 2 bucuk yıllık evliyim eşimin erotik vıdeolar izledigini yakaldm bu ikinci yakalayısım ve surekli izledgını farkettm kimini gore normla geleblr ama bn asla kabul edemym ilkinde cok buyuk tepki veddm soz verdı yapmycam dıye ama Tekrar gordum dırek soylemedm bıldgmı ama ima ettim o da anladı ama yuzleşmek ıstemedgı ıcn konuyu acmyor yatagımı ayırdım tavır yapıyorum onun itiraf etmesini beklym ama bi yandan da ben yıpranıyorum cok etkılendım cok üzgn kırgınım napıcagımı bılemıyorum ama guzel bi ders vermek istyorm içi yansın istyrm cnku bnm içim yanıyo ilkinde hayalkırıklgı bir sans verdm unuttum o olayı derken bir daha yasadım

Bazıları için bu çok onemlı .Izlemeden yapamıolar

Bu konuya neden kocanız sizi yedi düvelle aldatmış gibi yaklaşıyorsunuz ben kaç tane psikologdan duydum erkeklerin yüzde doksanı izliyor evli olsun olmasın bide içim yanıyor ciğerim yanıyor demişsiniz bana çık tuhaf geldi hele ki yatak ayırmak adamı kendinizden soğutmayın bence

Bu ara gerçekten bu konu fazla çoğalmış gibi yada kadınlar bu konuyu fazla açmaya başladı.
Sürekli izlenmesi eşinizin sağlığı açısından bazı sorunları getirebilir.
Bunu bı araştırın bence.ve konuşmanız mümkün olduğunda bunları anlatın.
Eğer bağımlılık durumuna gelmişse kolay kolay vazgecegini zannetmiyorum.
Onun da içi yansın isteğiniz varmış bu da bana yapılacak birşey gibi gelmiyor.yani ne yapabilirsin ki.
Zaten yatakları ayirmissin.tavrini önceden de belli etmişsin.ne yapsan bence boş.

Bence sorunun nedenini bilirseniz çözüm bulmak kolay olabilir.
Neden izliyor.
İzlediğinde ne hissediyor.
İzlemezse kendisinde bir değişiklik oluyor mu.
Bu gibi sorularla neden yaptığını anlayıp ona göre davranmak gerekir belki de.
Umarım anlatabilmişimdir uzun oldu biraz kusura bakmayın.

Bazıları için gerçekten aldatma kadar acı olabiliyor maalesef.
Ama bazıları için hiç sorun değil eşleriyle izleyenlerde var,memnun olanda var tabii.
Konu sahibi için demekki sorun bu da normal bence.
Eşi de konu sahibinin rahatsız olduğunu biliyor ve devam ediyor.esler bunu çözerek aşmak yerine konuyu halının altına supurunce sonucunda böyle oluyor.
Yatakları ayırmakla konu sahibi eşini kendisinden doğurabilir tabii amaaa.

Esi de karısının rahatsız olduğunu bilerek yapmaya devam edince karısını kendinden soğutabiliyor ki bu durumda yataklar ayrilabiliyor.

Ama yatak ayırmak bu sebep için çok çok fazla değil mi eşi zaten ilkinde büyük tepki vermiş gene defalarca yapmış yatak ayırınca mı uslanacak ben evli değilim ama ilişkiler hakkında evlilik hakkında kitaplar okuyorum cinsellik ile cezalandırma ters tepiyormuş büyük çoğunlukla bence bi insana bişeyi yapmaması huşusunda fazlaca tepkiler vermek o işi daha heyecanlı kılıyor ve daha çok yapılıyor

Ama yatak ayırmak bu sebep için çok çok fazla değil mi eşi zaten ilkinde büyük tepki vermiş gene defalarca yapmış yatak ayırınca mı uslanacak
İşte bu bize normal gelebiliyor.
İzlese ne olur konuşuruz bı çözüm buluruz falan diyoruz.
Ama bu konu sahibi için geçerli değil.cunku kendini değersiz hissedebilir.aldatilmis hissedebilir.yetersiz hissedebilir.
Mesela geçen bir konu vardı eşi tek yorganla yatamadigi için yorganları ayırmış.konu sahibi kadında çok kırıldım nasıl yorganları ayırır diye bende yatakları ayırdım günlerdir konuşmuyoruz diyordu.yani bu durumlar herkeste çok farklı.

Bu konuyu ilişkiler özelinde ele almak gerekiyor.
Bazı evliliklerde net nahoş kabul edilir.
Kimi çiftler tercihen birlikte izler.
Kimisinde cinsel ilişki güzel devam eder ve karı/koca alışkanlığı olan tarafı sorgulamaz.
Bazı ilişkilerde ise cinselliğin pasif kalmasına neden olur.
Ve en kötüsü bazılarında da tek tercih edilen cinsel hayat bu şekilde olabilir.

Şimdi ey kulüplüler, bunları gerizekalıya anlatır gibi niye anlattım?
Kendi normaline göre kimse kimseyi yargılamasın diye.
Bu konuda görüyoruz ki konu sahibi hassas ve eşi de bu hassasiyeti bildiği halde devam ediyor.
Yani burda "bağımlılık kabilinden bile olsa" eşe yönelik bir saygısızlık da mevcut.
Adam bırakamıyosa da bunu, valla yapmıycam şeklinde değil, makul bir şekilde eşiyle konuşmalı.
Sorun cinsel hayatsa masaya yatırılmalı.
Değilse nedir kökeni bulunmalı.
O nedenle oturduğumuz yerden anti empatik yorumlarımızı bi yutalım artık.

Gelelim konu sahibi size B BirAnne1998
Eşinize çocuk cezalandırır gibi bir tavrı bırakın derim.
(Ki çocukları cezalandırmak da ilkel ve insanlık dışı ama konumuz bu değil. Kısacası insan ilişkilerinde ceza tahrip edicidir.)
Gayet sakin ve anlamaya çalışarak yaklaşın.
Sorunu çözmek için bu şart.
Onu ahlaksız koltuğuna oturtarak yapamazsınız bunu.
Yalnızca incindiğiniz nokta üzerinden açıklayın ve onun kendini anlatmasına müsaade edin.
Cinsel hayatınızı renklendirmeyi konuşun.
Karşılıklı beklentinizi konuşun.
Ve rica ederim bunu değersizlik ya da beni beğenmiyor kafasından çıkarak yapın.
P.rnonun eş beğenmeme ile ilgisi çook düşük.
Kendinizi ve ilişkinizi bunla baltalamayın.
Net ve çözümcül olun ve şayet bağımlılıksa bu konuda elinizden gelen desteği vereceğinizi ifade edin.
Baktınız hala yapıcı değil ve ısrarla devam ediyor, gelin burda bir sonraki adımı konuşalım.
Sevgiler

Son düzenleme:
Bir de bunu konu sahibine değil bu konuyu okuyan, ihtiyaç duyan herkese yazıyorum.
Günümüz, ilişkilerde dopamin ihtiyacının en çok olduğu devir.
Yani hazır zevklerin nirvanası bir dönemdeyiz.
Herşey fazlasıyla ulaşılabilir, bir çok zevk unsuru oturduğumuz yerden tatmin aracı olabilir.
Ve bizler dopamin bağımlılığımızın farkında bile değiliz.
Artık refleks olarak telden ayrı kalamama, anlık keyif arayışları hayatımızın parçası.
Hızla tükettiğimiz hayatın içinde cinselliğin bundan nasibini almaması imkansız.

O nedenle yeni evlileler ya da cinsellikle evlilikte tanışan sevgili kadınlara sesleniyorum:
Şunu kabul edelim, p.rnografiye ulaşmak 5 saniyesini alır kocanızın.
Ve şayet aranızda bunla ilgili bir mutabakat yoksa, bu onun için sıradan bir eylem.
Size garezinden yapmıyor.
Ama herşeye rağmen yapıyorsa bir dopamin detoksunun vakti gelmiş demektir.
Bununla birlikte reel seksi canlandırmak ve p.rnoya alternatif hale getirmek de iki taraflı bir eylem, buna eğilin.
Dişil gücümüzü fark edelim, bu erilliği aktive eder.
Kastım, gecelik makyaj vs değil.
Evet bunlar da güzel ama herşeyden önce aynada bir kadın görelim.
Özel hayatımıza da yansır bu.
Kadın olmak enerji, kıpırtı, tutku demek.
Seksi olmaya çabalamadan, kadınlığından razı olmaktan geçer o da.
En zayıf anımızda bile bunun bizde saklı olduğunu ve potansiyel bir donanımımız olduğunu hatırlayalım.

Şimdi buradan şu anlam çıkmasın lütfen, ee kocam ben eksik olduğum için mi p.rnografi bağımlısı?
Tabi ki de kaynağı biz değiliz, ve elbette bunun sorumlusu o.
Ama bunu çözmek istiyor, bana düşen bişey var mı diyorsanız, kocanızla medeni bir konuşmanın ardına bu kısma eğilmeniz gerekiyor.
İki taraf da sorumluluk alacak.

Toplumunun büyük kısmı cinsel konuları bilmeden evleniyor, ve yüksek ihtimal, o
yaşa kadar cinselliği yıllarca p.rno ile sürdürmüş, reel sekse yabancı biri ile.
Sonuç olarak bir uyum gelişmesi uzun zaman alabiliyor.
Karşılıklı zevk noktalarını keşfetmek, varsa fetişleri tanımak, sürprize açık olmak, kalıpları gözden geçirmek....

Tekrar ediyorum, bu iki taraflı bir şey.
Fedakar, cefakar kadın imajını bir bırakalım,
O annelerimizde trend bi jargondu.
Şimdi dönem karşılıklı sorumluluk alma,
Verdiğimiz kadar alma zamanı.
Sunulana razı olup buralarda efkarlanmayı bırakalım.
Çözüm konuşalım.

Neyse, umarım feda ettiğim dakikalar bazı ihtiyaç duyanların işini görmüştür.
Değilse ağlayarak günlüğüme yazcam.

Bu duruma sizin nasıl yaklaştığınız önemli. bazısı rahatsız olmaz, bazısı kendini aldatılmış gibi hisseder. siz de aldatılmış gibi hissettiğiniz için size normal dense de içiniz kabul etmeyecek ve rahatsız olmaya devam edeceksiniz. O yüzden eşinizle konuşup bunun sizi ne kadar rahatsız ettiğini anlatmalısınız

Bana normal gelmiyor milletini orasına burasına bakarak tatmin olması onu arzulaması benim bana cok kırıcı geliyor o bunu yaparken ben ondan sogumuyor muyum peki evet yatak ayırmak hıc bı sekılde dogru degıl ama içimden gelmıyor beraber yatmak elimde degıl

En üzüldüğüm nokta da bu ilkinde yakaladıgımda ne kadar üzüldüğümü gördü söz verdi yalvardı yakardı bi daha asla yapmycam tuşlu tlfn alcam dedi yani hassasiyetimin farkındaydı ama sözünü tutmak yerine tlfnunda gordugm yerleri silerek beni uyuttugunu sanması yani her seklde her hareketi benı kırdı ilk olsa bi keeelik dıycem ama bu bagımlımlılık ve gecmısıne baktgmda surekli izlemiş

Eşiniz sizi önemsemiyor mu?neden ayrı yatıyorsun diyip sormadı mı?
Şöyle söylim baska bişeye kızmıs olsam ne yapar eder yataga yatmam ıcın ikna ederdi beni ama bildiğimi anladi bn kndı agzımla soylemek ıstemym onun itiraf etmesini beklym gelıp konussa bılıyor herseyi bildiğimi söylıycegımı cesaret edemıyor yada yüzü tutmuyor soylemeye

Bu konu kk'nin yıllardır tartıştığı konu. Cok yoruma açık. İzlesin ne var, hatta birlikte izleyin diyen de olabilir, boşan diyen de.

Ben kendi adıma iğrenç buluyorum. Yakalasam sizin gibi tepki verebilirim ama bir taraftan düşününce de bir video için boşanmak mantıksız. Ama eşinizin de bir video için sizi üzmeye hakkı yok.

Eşinize bu yaptığı yüzünden ondan tiksinmeye başladığınızı, bu sebeple ona karşı isteğinizin azaldığını söyleyin. sapık gibi milletin çiftleşmesini izlemekten ne anladığını da sorun. Bir video için evliliğimizi sarsıyorsun, benden kıymetli mi deyin mesela.

Eşiniz sizi önemsemiyor mu?neden ayrı yatıyorsun diyip sormadı mı?
Şöyle söylim baska bişeye kızmıs olsam ne yapar eder yataga yatmam ıcın ikna ederdi beni ama bildiğimi anladi bn kndı agzımla soylemek ıstemym onun itiraf etmesini beklym gelıp konussa bılıyor herseyi bildiğimi söylıycegımı cesaret edemıyor yada yüzü tutmuyor soy
Evet yazdıklarınızda haklısınız dedıgınız gibi karsılıklı istekler olmalı ama misal kücük bebegm var her istediğinde olmuyor ve eşim istedignde ben ıstemedgmde hep bunu mu yapcak mesela benm kızım cok gec yatyor ve yorgun düşeblyorum yani herseye yetısemyrm bu beni eksik yetersiz yapmamalı boyle seyler izlemesine yol acmamalı bana da biraz saygı gostermesi gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…