- 19 Aralık 2014
- 308
- 54
- 118
- 35
Arkadaşlar ilk defa buraya yazıyorum gerçekten akıl alacak biri olmadığı ve çıkmazda olduğum için size soruyorum eşimle çok iyi zamanlar geçirdik aslında güzeldik 4. Yılda. Sonra bana olan ilgisi sözle azaldı ama davranış olarak iyiydi bu sene daha da uzak hissediyorum ve bunu ona söyledim senden uzaklaşıyorum diye çünkü kavgalar çirkinleşti sözler çirkinleşti ikimiz içinde geçerli bu neyse ben şimdi ailemin yanına geldim tatil için güzelde ayrıldık iyiydi herşey oda annesinin yanına gitti bir kaç gün kalmaya nolduysa beni aradı annesiyle tartıştığını artık kendi bildiğini yapacağını etkin altında kalmak istemediğini o kadar çok şey söylediki öfkeden delirmiş gibi araba kullanıyordu korkumdan cevap vermedim kaza yapar diye sakinleşince konuşalım diye bekledim bir gün mesaj attım napıyorsun diye konuşmak istemediğini artık herkes gibi kendi bildiğini yapacağını söyledi alttan aldım güzel onu sevdiğimi söylediğim uzunca bir mesaj attım ve neredeyse 1 hafta olacak ne arıyor ne mesaj atıyor bende o yazdıklarıma cevap almayınca ne aradım ne mesaj attım sadece 2 kez oğlumuzla görüşmek için aradı beni sormadı bile şuan öyle çıkmazdayım ve şoktayım lütfen yardımcı olun ..