eş takibi acill

aldattığına dair şüphelerim var, onu netleştırmek istiyorum hem de varsa eğer tazmınat davasında kullanmak.

Şüphelerinizin üstüne gidip, daha detaylı incelemeler yapın .Dedektife ne gerek var?

Erkek kardeşiniz filan varsa o takip etsin .
Telefonu nu kurcalayın .
Umarım tahminleriniz doğru çıknaz hamilesiniz hem de allah yardımcınız olsun .

Es takibi mi
Supheniz varsa atlayin bir taksiye gidin pesinden. Kac kkli kadin dedektifi tutup da esini takip ettiriyordur sizce?

telefonunda şifre var ve ben bu şifreyı bı sekılde çözdüm, aksamları kontrol edıyorum bı kız ıle mesajlasması var ama iş arkadası gıbı de değil gibide... sabredıp takıp edeyım dıyorum ama cok zor kendımı tutamıyorum. Kendisi o kadar becerıklıdır kı gözümle görsem benı bıle kandırır, o yuzden dedektıf ten yardım alıp onu rezıl edıp tazmınat davası acmak ıstıyorum.

Kuruntu yapıyor olmayasınız ? Bebeğinizin doğmasın az kalmış, belki bu durum düşüncelerinizi etkilemiştir. Paylaşın bizimle, belki buna gerek yoktur.

arkadaşım yaptırmıştı eeskişehirde . tavsiye etmem sinirleriniz bozulur bu raddeye geldiyseniz zaten boşanın kendisi de boşandı. ama şok üstüne şokla her aksam aynı saatte yani en gec 8 de işten gelen kocası, sabahları 12 de evden çıkan kocası işte o aradaki bütün vaktini sevgilisiyle geçiriyormuş. arkadaşım sadece telefonunun sifresini asla vermemesinden ve arada bir kulağına çalınan biriyle yemek yerken gördük gibi laflar üzerine içim rahat etsin diye yaptırdı ama sonuç malum. valla aldatmak isteyen hertürlü aldatıyor

Hamile değilim arkadasımını hesabından yazıyorum, benım hesabım olmadıgı için.. H
benım için öğrenın lütfen hangi büro ınternette cok var ama güvenemedim(

Hamile değilim arkadasımını hesabından yazıyorum, benım hesabım olmadıgı için.. H

benım için öğrenın lütfen hangi büro ınternette cok var ama güvenemedim(

görüşüp bilgi vermeye çalışayım szize. ama telefonundan falan da öğrenebilirsiniz bu işler için para alıyorlar ve etik değil bence suç bile denebilir. bir iki gün kendiniz takılın peşine bu bahsettiğim bayan eğer 1 gün takılsaydı yakalardı çünkü bu durum 3 yıl sürmüş. offf erkekler berbat.

kızlar benım sakat bı cocugum var ona bakıyorum, çalışmıyorum her ıstedıgımde dısarı cıkamıyorum, eşimde yagun calıstıgı için saatlerını takıp edemıyorum

tesekkur ederım

bunu iyice düşün derim şüphe başka birşey bunları bilip sindirebilmek çok başka. şu an eğer aldatıyorsa dahi bilmiyorsun ve onun seni senin kendini kandrıman kolay. valla durumunuz iç açıcı görünmüyor maddi gücünüzü boşansanız ne yapacağınızı iyice hesaplayın. yakalamak sorun değil yakalanır. ama kadın çok çöküyor bu durumda. bilemiyorum üzücü bir durum ama size şunu söyleyeyim eğer hissediyorsanız vardır. uzun zamandır hissediyorsanız da duygusal birşey vardır bu daha yıkıcı.

bir de sanırım sizi tanıyor olabilirim (((( allah hayırlısını versin sizin ve evladınız için.

Yazışmalarda ne var dı ki? Gerçekten şüphelenmenizi gerektiren bir durum var mı?

Haksız bir itham ise ve eşiniz de bu dedektif olayını farkederse çok ciddi sorunlar çıkabilir aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…