• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eş tarafı ile görüşme

• Konu Sahibi Konu Sahibi sunmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sunmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
3
kızlar eşinin ailesiyle isteme söz nişan olaylarından bu yana görüşmeyen var mı? arada kavga gürültü olmadan sadece iki tarafın da birbirine soğukluğundan dolayı. elbette illa görüşmek zorunda değiliz birbirimizi sevmek zorunda da değiliz yani şunu merak ediyorum evlendikten sonra görüşmeyenler evlilik öncesi de mi böyleydi acaba

Evlenmeden önce sorunlar yaşadık sonra özürler dilendi düğün oldu gene soğukluklar girdi araya bi kaç ay görüşmediğimiz oldu bide biz merkezde onlar köyde sık görüşmüyoruz o yüzden.
Şuanda da mesafeliyim ama tavırlı değilim gerektiği kadar gerektiği şekilde görüşüp konuşuyorum huzura erdik

Evlenmeden önce sorunlar yaşadık sonra özürler dilendi düğün oldu gene soğukluklar girdi araya bi kaç ay görüşmediğimiz oldu bide biz merkezde onlar köyde sık görüşmüyoruz o yüzden.
Şuanda da mesafeliyim ama tavırlı değilim gerektiği kadar gerektiği şekilde görüşüp konuşuyorum huzura erdik
ben en son nisan gunu gordum 😁 sonrasinda da hic konusmadik yani benim de boyle bir talebim olmadi onlarin da. aslinda benim isime geliyor zaten isinamadim dugun zamani mecburen konusulup gorusulecek de yani evlendikten sonra da sizinki gibi olur tahminen

Evlenmeden önce herkes normal güzel bi görünüm verir evlenme aşamasına geldikten sonra siz biz olurlar burda yavaş yavaş gerçek yüzler ortaya çıkar düğünden sonra siz bizde kalmaz herkes kendi alanına çekilir acı gerçek bu genel olarak tabiki herkes ilk günki gibi kalsa ama zor bu zamanda fln ya

kızlar eşinin ailesiyle isteme söz nişan olaylarından bu yana görüşmeyen var mı? arada kavga gürültü olmadan sadece iki tarafın da birbirine soğukluğundan dolayı. elbette illa görüşmek zorunda değiliz birbirimizi sevmek zorunda da değiliz yani şunu merak ediyorum evlendikten sonra görüşmeyenler evlilik öncesi de mi böyleydi acaba
İlk günden beri mesafemizi hep koruduk ya 🤣
İki tarafta yani.
O yüzden ne küslük oldu neden mıçmıçlık.

ben en son nisan gunu gordum 😁 sonrasinda da hic konusmadik yani benim de boyle bir talebim olmadi onlarin da. aslinda benim isime geliyor zaten isinamadim dugun zamani mecburen konusulup gorusulecek de yani evlendikten sonra da sizinki gibi olur tahminen
Biz evlendikten sonra çok yüz göz olduk 2.yıl kayınvalidemle görümcemle nefret kusuyorduk birbirimize her yerde arkamdan konuşuyorlardı filan.
Sonra kendi dertlerine düşecek durumlar oldu görümcem evlendi kocası tarafıyla sorunları var sanırım kayınvalidemde o da kafa olarak orda oldukları için beni saldılar 😂😂😂
Terslesem bile arayı bozmamaya dikkat ediyorlar nedense ne olduysa artık bende mesafeliyim eskisi gibi tavırlı yaklaşmıyorum ama samimi de değilim görünce normal konuşuyorum geçiyorum 3 5 ayda bir rahata erdik bu şekilde 😂
Bazı insanlara mesafeli olsan da arınamıyosun baştan ama sana tavsiyem çok tavırlı olma baştan görmezden gel mesafeli ol hep takmıyo gibi ol arama sorma ama denk geldiğinde normal konuş geç eşinle de sorun yaşamazsın bi sorun yokmuş gibi davran hep ama samimi olma hiç bi zaman

henüz esim degil nisanlim. karismiyor beni bir şeylere zorlamiyor o da
Bence en güzeli açıkçası... Bende aradaki mesafe kalsın, devamlı görüşmeyelim istiyorum
Şimdilik aramızda kötü birşey yok ama çoğu insan sınırını bilmiyor o sınıra yaklaştırmamaya çalışacağım bende

Eşinde sende uzak mesafeli olmak cnm en güzeli ben neler çekiyorum Allah biliyor

Biz evlendikten sonra çok yüz göz olduk 2.yıl kayınvalidemle görümcemle nefret kusuyorduk birbirimize her yerde arkamdan konuşuyorlardı filan.
Sonra kendi dertlerine düşecek durumlar oldu görümcem evlendi kocası tarafıyla sorunları var sanırım kayınvalidemde o da kafa olarak orda oldukları için beni saldılar 😂😂😂
Terslesem bile arayı bozmamaya dikkat ediyorlar nedense ne olduysa artık bende mesafeliyim eskisi gibi tavırlı yaklaşmıyorum ama samimi de değilim görünce normal konuşuyorum geçiyorum 3 5 ayda bir rahata erdik bu şekilde 😂
Bazı insanlara mesafeli olsan da arınamıyosun baştan ama sana tavsiyem çok tavırlı olma baştan görmezden gel mesafeli ol hep takmıyo gibi ol arama sorma ama denk geldiğinde normal konuş geç eşinle de sorun yaşamazsın bi sorun yokmuş gibi davran hep ama samimi olma hiç bi zaman
haklisin. yuz goz olmak en son isteyecegim sey valla zaten yabanci insan sevmiyorum hani illa hayatima dahil olacaksa da sessiz sakin bir kosede dursun. bilmiyorum su anlik benden ‘’gelinlik’’ adi altinda bir talepleri yok gibi. nisanlima niye aramiyor sormuyor falan demezler. umarim evlendikten sonra da minimum seviyede ilerler

Esim nisan donemimizde sehir disinsa calistigi icin o geldigi haftalarda birgun benin aileme birgun onun ailesine ugruyorduk. Onun sehir disinda olmasi cok iyi denk geldi, ne yaptigimiz alisveris ne tuttugumuz evden haberi bile olmuyordu. Yaklasik 2 yildir evliyiz ilk zamanlar sehir disinda yasadigimiz icin her haftasonu geliyorduk iki ailede de birer gece kaliyorduk. Suan onlarla ayni sehirdeyiz 3 haftada 1 gidiyoruz. K.validem her gittigimizde keske yakin olsak ayni mahallede otursak ayni bahceli bitisik evimiz olsa falan diyor ama ben yakib olmak istemedigimi bu mesafenin iyi oldugunu yuzune soyledim. Bozuldu ama yerini bilmesi gerekiyor.

Bence en güzeli açıkçası... Bende aradaki mesafe kalsın, devamlı görüşmeyelim istiyorum
Şimdilik aramızda kötü birşey yok ama çoğu insan sınırını bilmiyor o sınıra yaklaştırmamaya çalışacağım bende
devamli gorusmek zaten o siniri kaldiriyor. samimiyet adi altinda mudahaleye donusuyor olay ondan sonra da ayni konuma geri gelemiyorsun. su an benim bir seyime laf soyleyemezler mesela cunku onlara o fırsatı vermedim. ola ki konussak bile mesafeli sizli bizli. onceden hic boyle hayal etmemistkm ama bence de iyisi budur belki de allah beni bazi seylerden koruyordur 😁😁

Yani şöyle söyleyeyim aynı ildeyseniz hiç görüşmemek olmuyor maalesef arada eşinin hatrına gidip geliyorsun. Onda da saygılı ve mesafeli bir şekilde gidip gelirsen sorun olmaz siz izin vermediğiniz sürece o çizgi aşılmaz. Farklı illerde olacaksanız bayramlarda seyranlarda araşırsınız maksimum.

haklisin. yuz goz olmak en son isteyecegim sey valla zaten yabanci insan sevmiyorum hani illa hayatima dahil olacaksa da sessiz sakin bir kosede dursun. bilmiyorum su anlik benden ‘’gelinlik’’ adi altinda bir talepleri yok gibi. nisanlima niye aramiyor sormuyor falan demezler. umarim evlendikten sonra da minimum seviyede ilerler

Siz kötü bi olay mı yaşadınız baştan mı karşılıklı sevmediniz iletişim oluşmadı

Eşinde sende uzak mesafeli olmak cnm en güzeli ben neler çekiyorum Allah biliyor
Kendi bakış açını değiştirmek de önemli sürekli onları düşünüp kafaya takıp kendimi kurduğum da çok oldu odağını değiştirmek lazım

Back
X