• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş tarafı

Gorumce soylememis de es de mi soylememis boyle oldu hastaneye gittik falan diye. Bu profildeki aileler gunde en az 2 kez konusur islerine gelmemis belli ki. Firsat olsun vur yuzlerine bi arayip sormadiniz de
Siz bu konuda pro Max olmuşsunuz aile profilini hemen çözdünüz, tabiki işlerine gelmedi eşim söylemiştir ilk fırsatta söyleyeceğim bende

Kv Görümcene yemek yap mı diyordu😳 bunu bana empoze etmeye çalışsa yapacağım varsa da yapmam. Ne münasebet ben neden görümceme yemek yapayım demediniz mi?
Bu durum size ders olmuş elinizi ayağınızı çekersiniz.
Yok bee normalde de biraz gudubetim dir ama bundan sonra diyeceğim ama

Öncelikle eşinizin işten gelip yemek yapması bulaşıkları toplaması falan gayet normal. Eşiniz varken görümceden beklemeniz saçma.

İkincisi kimse sizden bir talepte bulunmadığı halde onlar için bir şeyler yapmaktan vazgeçin. Gördüğünüz gibi hiç kıymeti olmamış.
Birincisi tabiki eşim varken kimseye düşmez, ikicisi ben kimseden yemek temizlik beklemedim, ayrıca onlar benden talepte bulunuyorlar talep etmedikleri zamanda imâ ediyorlardı, bildikleri halde KV ve kb nin aramaması, normalde 2 güne bir evine inen görümcemin inmemesi bana garip geldi

Eş ailesi ile bu kadar içli dışlı olunup sürekli görüşülmesi yanlış geliyor bana

Bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum sonuçta onlar eşiniz sebebiyle görüştüğünüz kişiler, gerçekten sizin yakınlarınız değil

O yüzden bu kadar beklenti içinde olmak da yanlış geliyor. Sonuç olarak onlar size her türlü işini gördürmüş ama iş kendilerine gelince sallamamışlar işte. Yararlandıkları ölçüde görüşüyolar kısacası. Sizin sandığınız gibi sizi “ailenin kızı” olarak görmüyolar, “el kızı” olarak görüyolar

bence dizini çarpmış demiştir tam olarak detayını bilmiyorlardır. Üstü kapalı söylendiyse ciddi bir durum olarak anlaşılmaz çünkü
Ya canım kendi oğulları parmağının ucunu kesse salatalık dograrken beceriksizlik ten yada küçük ayak parmağı incinse gör sen o kayınvalideyi .

Ya canım kendi oğulları parmağının ucunu kesse salatalık dograrken beceriksizlik ten yada küçük ayak parmağı incinse gör sen o kayınvalideyi .
Ahahahah evet ya orası öyle. Yemeğini yapıp elini sarmaya gelirdi annesi🥹🥰 :KK70:

Biraz uzun olabilir arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın ve bana lütfen objektif bir yorum yapın yoksa ben mi abartıyorum anlayamıyorum şu an, ben cuma günü düştüm çok önemsemedim cumartesi günü galiba dizimi biraz zorladım ve birden bir ağrı girdi bilegim ve dizim arası komple şişti ve morardı yani ve mosmor oldu birden öyle olunca zaten Can acısıyla eşime seslendim apar topar acile gittik biz, acile giderken görümcem beni gördü akşam geldi işte nasıl oldu ne oldu falan diye böyle böyle dedim dizim böyle oldu zaten o sırada bandaj var dizimi hiç bükemiyorum çok kötü, neyse sonra görümcem 5 10 dakika durdu gitti, hafta içi ben ortopediye tekrar gittim filmde MR çekildi işte yan bağlarım çok zorlandığını dedi ve diz içinde kanama olduğunu falan söyledi doktor ve dizimi hiç bükemiyorum hani menisküs yırtımın büyüdüğünü söyledi ve dizimin çok kötü halde olduğunu söyledi, hani görümcemle çok yakın oturuyoruz bir şeye ihtiyacın var mı yapılacak bir şeyin var mı diye kesinlikle sormadı, eşim işten geliyor yemek hazırlıyor çay hazırlıyor bulaşıkları falan tüm işler eşimde, bu arada da ben sanıyorum ki kayınvalidem kayınbabamgil bilmiyorlar meğerse onlar da biliyormuş normalde cuma günleri kayınvalidemi ararım bugün kayınbabamı aradım işte ne yapıyorsunuz diye böyle birkaç dakika konuştuk o sırada bana dedi ki hani dizin nasıl oldu şaşırdım yani bildiklerini bilmiyordum ben çünkü, normalde ararlar böyle işte gün içinde ne yapıyorsun nasılsın diye konuşuruz ya da kendilerini bir yerleri ağrıdığında hasta olduklarında ben defalarca ararım ne yaptınız nasılsınız diye, gene aynı şekilde görümcem hasta olduğunda yemek yaparım işte ramazanlıkta mesela o çalışıyor diye ben kaç defa tüm menü halinde yemeğini yaptım götürdüm, bunlar da kendileri hasta olduğunda bir yerlere ağrıdığında bir şey olduğunda da umarlar aramamı sormamı ilgilenmemi isterler benim, hani bunların şu an beni bilip de aramamaları çok garip geldi bana ve hani ben samimi yakınız sanıyordum aslında şu an yakın olmadığımızda anladım bir buçuk senelik evliyim, yani kayınvalidem kayınbabam görümcemle aramızda hiçbir sorun yok yani ben gayet onlarla beraberken gülerim işte saygıda kusur etmem yapılacak bir şey varsa yaparım, ama bilip de bilmemezliğe gelmeleri ve aramaları bana çok garip geldi eşime söyledim eşim de dedi ki annem seni dün aramış tamam evet dün kayınvalidem beni aradı ama bana kendini anlattı yaptığı ev işlerini anlattı yaz temizliğinden bahsetti yani ben de bilmiyor sandım hani hiç söylemedim de canın sıkılmasın diye zaten biliyormuş yani bilip de sormamış, yani arkadaşlar ben çok gıcık aldım kendi kendime doldurmak da istemiyorum ama bu bana normal gelmedi aramızda bir sorun bir problem olsa tamam derim normal aramadılar umursamıyorlar ama öyle bir problem de yok bizim aramızda
Bizde erkek tarafı hanedan soyundan gelir. Törelerimiz bunu gerektirir. sorgulamayın üzülmeyin size nasıl davranılıyorsa siz de onlara aynı şekilde davranın.Kimseden sevgi ilgi beklemeyin ve en çok kendinizi sevin lütfen🌸

Çok haklısınız ama şöyle bir şey de var çok ince düşünceli olduklarını söylüyorlar sürekli yani böyle söyleyen birisini de ince düşünceli olmadığını düşünemezsiniz ki, mesele yemek işte değil zaten hani bilip de bilmiyormuş gibi davranmaları beni rahatsız etti
Kv aradığında siz de hiç bahsetmemişsiniz şartlar eşit. ilişkiniz o kadar iyi olsa bahsedilir yani...anne böyle böyle oldu diye. Rahatsız etmemek için ise zaten rahatsız olmamışlar bir sorun yok ki.

Görevleri kendime üstlenmedim aslında onlar hani biz böyleyiz falan dediler ben de onlar gibi olmaya çalıştım hani biraz da eşimin gönlü olsun diye eşim de istiyordu çünkü, ama fark etmeden ben bu görevi üstüme yapıştırmışım yani çünkü dikkat ediyorum şu an kayınvalidem en ufak şeyde görümceni aradın mı ay görümcene de yemek yap falan diyor
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun🙏
Eşinizin gönlü olsun diye kimse gibi olmaya çalışmayın, kimseye size verdikleri değerden fazlasını da vermeyin yemek de yapmayın, hepsinin eli ayağı tutuyor kendi işlerini yapsınlar.
Mümkün olduğunca da mesafeli olun, iyi ve düşünceli aileler müstesna, eş aileleri kendi aileniz değil onlar her zaman sizi el olarak görür, bayramda seyranda bir araya gelmeniz gereken zorunlu hallerde saygınızı kusur etmeyin ama sizi el gördüklerini de unutmayın ona göre hareket edin.

Back
X