eş tarafından artık arzulanmadigini hissetmek:(

Bende de aynı sorundan yaşıyorum eşimde 2 senedir sertleşme sorunu var birde üstüne bebek istiyoruz daha olmadı çok kötü bir durum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım eksi enerjim mutluluğum yok artık eşime belli etmemeye çalışıyorum üstüne gitmiyorum özellikle yumurtlama günleri gelince isteksizliker başlıyor bi şekilde oluyor ama yeterli derecede olmuyor nasıl düzelicek akıl verin lütfen bana da

Vajinismus sonrasi mi oldu yoksa ondan bagimsiz mi?
Bence yumurtlama takibini esiniz bilmesin. Cunku bildikleri zaman odev gibi oluyor ve bu da sertlesme sorununa yol acabiliyor.

Vajinismus sonrasi mi oldu yoksa ondan bagimsiz mi?
Bence yumurtlama takibini esiniz bilmesin. Cunku bildikleri zaman odev gibi oluyor ve bu da sertlesme sorununa yol acabiliyor.
Bundan 1.5 sene önce panik atak rahatsızlığı geçirdim çok zor bi süreçten geçtim o ara eşime de yansıdı galiba benim depresyon hallerim ondan sonra onda da psikolojik olarak bu sıkıntı çıktı düzeltemiyoruz bi türlü hep bi yine olmayacak kafasına giryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…